Hoe werkt het

Hoe werkt het

Op Inspiratie op Locatie zoek & boek je snel en gemakkelijk de leukste locaties voor jouw vergadering, feest of event! Plaats online een boeking of optie direct bij de locatie of schakel (kosteloos en vrijblijvend) ons boekingsteam in om je ideale locatie te vinden en voor je te boeken tegen de beste prijs.

 

Hoe werkt het? 

Stap 1: Locatie selecteren

Browse zelf door ons aanbod of bel of mail ons boekingsteam voor een voorstel op maat.

Stap 2: Locatie aanvragen

Selecteer jouw favoriete locaties om een aanvraag bij te plaatsen. Dit kan op 3 manieren:

1. Klik een offerte bij elkaar en vraag een optie aan, je komt direct in contact met de locatie

2. Via ‘mijn lijstje’ kun je eenvoudig bij meerdere locaties dezelfde aanvraag uitzetten

3. Vraag het ons boekingsteam en ze regelen alles voor je ;-)

Stap 3: Locatie bevestigen

De offertes op maat komen terecht onder ‘mijn aanvragen' onder jouw account. Vergelijk de offertes en prijzen en bevestig jouw ideale locatie!

Stap 4: Locatie betalen

Je ontvangt de factuur voor je bijeenkomst achteraf via Inspiratie op Locatie.

 

Waarom Inspiratie op Locatie? Wat zijn de voordelen voor boekers... ;-)

1. Het leukste locatie aanbod

Laat je verrassen door ons aanbod van ruim 700 bijzondere en inspirerende locaties in heel Nederland. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor een locatie voorstel op maat! We kunnen uiteraard ook locaties buiten ons bestand voor je zoeken en boeken.

2. Voordelig: de beste prijzen en kosteloze boekingsservice

Inspiratie op Locatie maakt scherpe prijsafspraken met locaties en hanteert gunstige voorwaarden, waaronder annuleringsvoorwaarden. Voor boekers is de service van ons boekingsteam kosteloos. Zo bespaar je dus ook nog indirect tijd en geld.

3. Extra korting

Ga je terug naar dezelfde locatie? Boek opnieuw via Inspiratie op Locatie en ontvang direct 5% korting op de zaalhuur! Daarnaast geven locaties via ons platform speciale acties en aanbiedingen voor boekers. 

*** Actie geldt op herhaalboekingen in 2017 bij dezelfde locatie binnen 6 maanden na de datum van de eerdere bijeenkomst. In het geval van all-in arrangementen staat de geboden korting gelijk aan 5% op het onderdeel van de zaalhuur.

4. Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Op Inspiratie op Locatie kun je zelf je je eigen offerte bij elkaar klikken op basis van de mogelijkheden en prijzen van de individuele locaties. Je hoeft niet meer alle afzonderlijke locaties te bellen of mailen voor een prijsindicatie. Dat scheelt natuurlijk tijd en geeft je transparantie. Speciale wensen of uitgebreide aanvraag? Plaats via “Mijn Lijstje” snel en eenvoudig een offerte aanvraag bij meerdere locaties tegelijk. Je kunt de offertes die je van de locaties ontvangt gemakkelijk met elkaar vergelijken en de locatie van je voorkeur met 1 klik boeken.

5. Facturatie service

Inspiratie op Locatie verzamelt alle facturen van locatieboekingen. Dus maar 1 crediteur in je administratie en beter inzicht in kosten.

6. Boekingsteam

Regel alles zelf online of schakel (kosteloos en vrijblijvend) ons boekingsteam in! Ons team is ervaren, deskundig (en gezellig) en we vinden graag de leukste locatie voor je tegen de beste prijs. Heb je nog specifieke vragen voor de locatie(s) of wil je bijvoorbeeld een bezichtiging plannen? Na het plaatsen van je aanvraag ontvang je alle contactgegevens op een rijtje zodat je alles kunt doorspreken. Liever 1 aanpsreekpunt? Leg het neer bij ons boekingsteam.

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren