Locatie aanmelden

 

Jouw locatie op deze website? Dat kan!

Op Inspiratie op Locatie zoek & boek je eenvoudig bij meer dan 800 bijzondere en inspirerende locaties in heel Nederland. Mag jouw locatie niet ontbreken? Bel of mail ons via 010-7600334 of info@inspiratieoplocatie.nl

Wij zijn met ruim 25.000 maandelijkse bezoekers een van de best bezochte en meest gewaardeerde locaties sites. We werken voor meer dan 15.000 opdrachtgevers in alle soorten en maten: van multi nationals tot individuele event professionals en trainers. Wij helpen je jouw locatie te promoten bij de moeilijk bereikbare doelgroep van zakelijke boekers.

Waarom Inspiratie op Locatie?

- Verhoog je omzet: Kom in contact met nieuwe klanten en ontvang boekingen via ons platform

- Online marketing: promoot jouw locatie bij de moeilijk bereikbare doelgroep van zakelijke boekers: via Inspiratie op Locatie heb je een groot, landelijk bereik bij boekers in allerlei soorten en maten precies op het moment dat ze op zoek zijn naar een nieuwe locatie.

- Corporate en overheid: jouw locatie is onderdeel van het locatie aanbod bij aanbestedingen.

- Persoonlijk contact: ons serviceteam gaat actief aan de slag om jouw locatie te promoten bij onze klanten. Je wordt meegenomen in voorstellen en doen er alles aan om aanvragen om te zetten in definitieve boekingen.

- Centrale Facturatie: wij handelen de facturatie voor je af

- Heldere kosten: Wij werken met een lage abonnementsbijdrage en een commissie; geen boekingen, geen kosten. Je verdient jouw deelname al na een nieuwe boeking en klant terug.

 -Happy Feeling: Wordt onderdeel van het leukste platform van Nederland met de mooiste, meest inspirerende en verrassende locaties!

Kom in contact

Meer weten? Bel of mail naar info@inspiratieoplocatie.nl of 010-7600334. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en voorwaarden van plaatsing op de website te bespreken.

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren