Pakhuis Vol Inspiratie en Gastvrijheid

De ideale vergaderruimte in Almere met het echte 'Casual Friday' gevoel 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Teambuilding, Coaching, 1 op 1
 • Almere, Flevoland
 • 1 ruimte
 • 1 - 8 personen
 • €€
 • Eigen parkeergelegenheid, Vlakbij snelweg, Vlakbij OV, Gratis parkeren
 • Zakelijk, Eigentijds
 • WIFI, Internet, LCD/TV scherm

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Nu 25% korting op de Powerworkshop! Kijk hieronder bij 'Extra's' voor meer informatie.

Bij deze locatie in Almere worden persoonlijk en zakelijk met elkaar gecombineerd. De ruimte ademt een gevoel van gastvrijheid en inspiratie en biedt vele mogelijkheden. Het is een ruimte waar je kunt vergaderen, waar je trainingen en workshops kunt geven en volgen en welke je kan gebruiken als een leuke ontmoetingsplek voor klanten of netwerkevents. Je krijgt direct nieuwe energie als je bij het pakhuis naar binnenstapt.

Mogelijkheden

In het pakhuis is ruimte voor maximaal 8 personen. Het bijzondere en onderscheidende aan deze locatie is dat zij gebruik maken van het "Betaal wat je het waard vindt" concept. Je mag hierbij zelf de prijs bepalen zodat het huren van een ruimte niet als een obstakel gezien wordt. Op de website wordt wel een prijs weergeven in de boekingstool aan de rechterkant van het scherm, deze dient ter indicatie. Overleg gerust met de locatie om meer te horen over dit unieke en transparante concept! Het pakhuis zit vol gastvrijheid, kent een hoge klanttevredenheid en de ruimte is van kwaliteit, mede hierdoor gelooft de locatie erin dat de klanten de locatie hiervoor zullen belonen.

Alle faciliteiten, als WiFi en een tv (aan de muur), zitten bij de prijs inbegrepen. Vanwege de grootte van de ruimte biedt de tv meer dan genoeg zicht en is een beamer niet nodig.

Bekijk op kaart

Activiteiten

De locatie is gevestigd in een rustig deel van Almere. Een heerlijke plek om even een frisse neus te halen tijdens bijvoorbeeld een drukke dag vergaderen. Ook kun je ervoor kiezen de bus te pakken richting het centrum en Almere vanaf hier verder te verkennen.

Schrijf een review!

Ruimtes

Openingstijden & Dagdelen

De locatie is van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds geopend.

 • Ruimtes Vergaderruimte

  Vergaderruimte

  Voor het huren van de vergaderruimte geldt het "Betaal wat je het waard vindt" concept. Je mag hierbij zelf de prijs bepalen zodat het huren van een ruimte niet als een obstakel gezien wordt. Op de website wordt wel een prijs weergeven in de boekingstool aan de rechterkant van het scherm, deze dient ter indicatie. Overleg gerust met de locatie om meer te horen over dit unieke en transparante concept! Het pakhuis zit vol gastvrijheid, kent een hoge klanttevredenheid en de ruimte is van kwaliteit, mede hierdoor gelooft de locatie erin dat de klanten de locatie hiervoor zullen belonen.

  In de ruimte is plek voor maximaal 8 personen en de ruimte is flexibel in te delen. 

  Capaciteit: 1-8 personen

Hapjes & drankjes

Koffie en thee zitten bij de 'prijs' (betaal wat je het waard vindt) inbegrepen. 

De hapjes en drankjes van de locatie zijn verder geïnspireerd op de Catalaanse cultuur en met passie voor eten. Verzorgd door Ajudar Catering & Events worden onderstaande lunch aangeboden. De broodjes en bolletjes worden royaal belegd met gezond kaas of ham en kaas, jonge, oude of Leidse kaas, ham, filet Americain, zalmsalade, kip-kerriesalade, eiersalade of surimi salade.

 • "Yes we can" Menu

  2 zachte bolletjes (wit of bruin), 1 krentenbol besmeerd met boter, fruit en zuivel.

  €12,50 p.p.

 • "Ich bin ein Berliner" Lunch

  1 zacht bolletje (wit of bruin), 1 hard bolletje (wit of bruin), 1 krentenbol besmeerd met boter, fruit en zuivel.

  €12,50 p.p.

 • "I have a dream" Salade

  Maaltijdsalade van gesneden seizoensalade, komkommer, tomaten, uit maïs, gerookte kipfilet, olijven en ei (kip kan vervangen worden door paprika), fruit en zuivel.

  €12,50 p.p.

Extra's

 • Powerbreak Workshop

  Nu 25% korting op de Powerworkshop! Voor slechts €112,50 in plaats van €150,-. 

  Binnen 45 minuten leert iedereen hoe zij een indrukwekkende eerste indruk kan maken. Het duurt slechts 5-7 seconden om een eerste indruk van iemand te vormen. Non-verbale communicatie speelt hierbij de belangrijkste rol. Tijdens deze mini-workshop wordt jij bewust van je onbewuste non-verbale communicatie en wat voor impact dat heeft op de eerste indruk die jij maakt. Deze workshop is ideaal als powerbreak tijdens jouw dag in het Pakhuis. Het is volop EDUTAINING (educatief en entertaining), en garantie dat je leven na deze workshop niet meer hetzelfde is!

  €112,50 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging en kaart

De locatie is gevestigd op 5 minuten vanaf de snelweg en centraal gelegen. Vanaf Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Lelystad is het slechts 30 minuten rijden. Er is eigen parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. Daarnaast is de locatie ook met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren