Eco-Frisse Vergaderlocatie

Duurzaam en inspirerend vergaderen in IJburg, Amsterdam 4.5 / 5 (5 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding, Coaching, 1 op 1
 • Amsterdam, Noord Holland
 • 1 ruimte
 • 2 - 30 personen
 • €€
 • Vlakbij OV
 • Design/Modern, Eigentijds, Huiselijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Deze frisse vergaderlocatie op Amsterdam-IJburg werkt volledig duurzaam: het interieur bestaat bijvoorbeeld uit duurzame, gerecyclede materialen en verrijdbare meubels, de hapjes en drankjes zijn biologisch en de locatie onderhoudt een buurtmoestuin. De vergaderruimte is licht en gezellig ingericht. Ook staat er een houten vergaderhuisje: leuk voor kleine groepen! Inspiratie en persoonlijke aandacht staan hier centraal: eigenaresse Janneke werkt met veel passie en ontvangt je hartelijk!

Mogelijkheden

De werk- en workshopruimte van 88m2 is ruim en licht en heeft een kleine tuin. De ruimte is flexibel in te delen. Bij een opstelling aan tafels kun je met 2-20 personen terecht, bij een presentatie tot ruim 30 personen. De tafels zijn ook makkelijk weg te rijden voor een open setting. Reserveringen zijn inclusief koffie (cappuccino, gewone koffie, espresso) en thee, het gebruik van Wifi, flip-over, prikwand en conferentiemateriaal (post-it/tape/etc.). Verder kan de locatie heerlijke (en eerlijke) hapjes en drankjes verzorgen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf catering regelen. Leuk detail: op de locatie trippelt er ook een kat rond.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Zoek je een leuke workshop om je bijeenkomst mee af te sluiten? Hier kun je alle kanten op! Leer bijvoorbeeld met welke kruiden je lekker kunt koken of boek een inspirerende boottocht. Daarnaast is deze locatie onderdeel van een duurzaam lifestyle-initiatief. Organiseer je een event gericht op persoonlijke ontwikkeling/duurzaamheid? Neem dan contact op, wellicht is er een mogelijkheid voor korting op huur van de ruimte en/of promotie van jouw event via het netwerk.

5 reviews en 5 beoordelingen 4.5 / 5

Service
4.5 / 5
Sfeer
4.5 / 5
Catering
4.5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Openingstijden & Dagdelen

De locatie is per dagdeel of per dag te reserveren. 

De reservering is inclusief koffie, cappuccino, espresso en thee. 

 • Ruimtes Werkruimte

  Werkruimte

  De ruimte is flexibel in te delen. Bij een opstelling aan tafels kun je met 2-20 personen terecht, bij een presentatie tot ruim 30 personen. De tafels zijn ook makkelijk weg te rijden, voor een open setting.

  Reserveringen zijn inclusief koffie (cappucino, gewone koffie, espresso) en thee, het gebruik van WIFI, flip-over, prikwand en conferentiemateriaal (post-it/ tape/ etc.).

  Wil je je meeting eerder starten of later stoppen? Geef het aan bij je aanvraag en de locatie laat je weten wat er mogelijk is!

  (Foto van de ruimte is gemaakt door Prisca Visser).

  Capaciteit: 2-30 personen

Hapjes & drankjes

Boek je hier een ruimte, dan is dat inclusief koffie, cappuccino, espresso en thee. Heb je speciale wensen? Geef ze aan onder het kopje 'Bijzonderheden' tijdens het afronden van je reservering. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen eten mee te nemen of laten bezorgen op de locatie. Er is ook een koelkast, bordjes en bestek, koffie- en thee voorzieningen en glazen en koud watervoorzieningen aanwezig op de locatie.

 • Lunch Arrangement

  Een (h)eerlijk luncharrangement dat in overleg wordt samengesteld.

  €17,50 p.p.

Faciliteiten

Reserveringen zijn inclusief het gebruik van draadloos internet, flip-over, prikwand en conferentiemateriaal (post-it/ tape/ etc.)

 • Beamer en Scherm - Hele Dag

  Voor grote presentaties of een visuele nadruk kun je een beamer met een scherm huren. 

  €45,00 p.s.

 • Schoonmaakkosten

  Als je niet voor schoonmaak kiest, dien je de ruimte zelf op te ruimen en netjes achter te laten.

  €35,00 per dag

Extra's

 • Schoonmaakkosten

  Schoonmaak is optioneel; als men dit niet kiest, is het de bedoeling dat de ruimte netjes en schoon zoals aangetroffen wordt achtergelaten

  €35,00 per dag

 • Workshop Duurzaam Leiderschap

  Deze workshop is in feite een inspiratiesessie, die je met je team of voor een groep individuen boekt. Korte filmpjes, gesprekken, kleine oefeningen en muziek zijn onderdeel van het programma. In de workshop wordt toegewerkt naar een versterkte beleving van het eigen leiderschap in de context van de bestaande situatie.

  Onderdelen van het programma
  – Wat is duurzaam leiderschap
  – Hoe ervaar je je eigen rol (en/of als team)
  – Wat zie je als je omgeving
  – Wat is je impact op de omgeving
  – Hoe zorg je dat je je goed voelt.

  Wanneer inzetten
  Je kunt deze workshop inzetten voor allerlei (individuele of teamgerichte) vraagstukken. Is er onrust in de organisatie? Zijn mensen onzeker over hun eigen rol? Is het onduidelijk waar jullie naar toe willen? Wil je je missie gerichter en actiever belichamen? De workshop biedt een raamwerk waarin ruimte is om de onderwerpen te belichten die voor jullie belangrijk zijn.

  Voor wie
  Iedereen is leider van zijn eigen leven, deze workshop is voor iedereen die meer bewust en vanuit eigen kracht wil handelen.

  Tijdsindicatie
  Reserveer een dagdeel of minimaal 2,5 uur, afhankelijk van de groepsgrootte.

  Kosten
  Prijs: 1.500 euro ex BTW. Of informeer bij de locatie naar data en tijden voor inspiratie-avonden waarvoor je je ook als individu kunt inschrijven (45 euro p.p.)

  €45,00 p.p.

 • Eindejaarsrituelen

  Alvast aan het nadenken over een eindejaarsbijeenkomst met uw team, organisatie, vrienden of familie? Deze locatie biedt een bijzonder diner aan voor groepen tot 35 personen. Met rituelen rondom afscheid, dankbaarheid en intenties voor het nieuwe jaar. 

  De prijs is inclusief 3-gangen diner en rituelen, exclusief drankjes.

  €55,00 p.p.

 • Bootje varen

  Wil je na een ochtend stevig vergaderen of brainstormen even lekker uitwaaien? Boek dan een boottocht naar forteiland Pampus en kasteel Muiderslot.

  Na de lunch loop je met je gezelschap naar de haven (5 minuten), waar de boot klaar ligt om naar forteiland Pampus en kasteel Muiderslot te vertrekken. Deze middag geniet je van het water, de buitenlucht en een stukje historie. Rond half 6 ben je weer terug op IJburg.  

  Heb je hier interesse in? Voeg deze toe aan je offerte en de locatie komt bij je terug met alle mogelijkheden.

  Prijs op aanvraag!

  Op aanvraag

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging en kaart

Deze locatie ligt op IJburg aan het IJmeer, in het oosten van Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je tram 26. Parkeren kan tegen betaling op straat.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren