Authentieke Oud-Hollandse Herberg

Ouderwetse gezelligheid in Bronkhorst - Gelderland, vergaderen in het kleinste stadje van Nederland! 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding, Congres, Meerdaagse met Overnachting, Feest
 • Bronkhorst, Gelderland
 • 2 - 200 personen
 • 19 slaapkamers
 • Eigentijds, Huiselijk, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

....

Mogelijkheden

Deze Oud-Hollandse herberg ligt midden in het leuke stadje Bronkhorst, tegenover de veertiende-eeuwse slotkapel. Je kunt op deze authentieke vergaderlocatie terecht met maximaal 200 personen, verdeeld over de 3 verschillende ruimtes. Er is een sfeervolle vergaderruimte geschikt voor besloten diners en vergaderingen tot 12 personen, een iets grotere maar gezellige ruimte voor groepen tot 20 personen, en een grotere vergaderzaal waar je met groepen tot 200 man terecht kunt.

 

Overnachten

Uiteraard kun je hier ook in geheel Oud-Hollandse stijl blijven slapen in de herberg! Er zijn in totaal 17 hotelkamers en 2 appartementen met 50 slaapplaatsen beschikbaar.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Hier proef je nog echt die gezellige, Oud-Hollandse sfeer van vroeger! Onderbreek je vergadering even om een wandelingetje te maken door dit schattige stadje: er is genoeg te zien en te doen.

Schrijf een review!

Ruimtes

Op deze Oud-Hollandse, gezellige vergaderlocatie zijn 3 vergaderruimtes beschikbaar. Verder kun je ook gebruikmaken van onder andere het restaurant. Je kunt de ruimtes zowel los huren als in combinatie met een arrangement (hiervoor geldt een prijs per persoon en ruimtehuur, hapjes, drankjes en gebruik van materialen zijn hierbij inbegrepen).

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 23.00 uur.

 • Ruimtes De Heerenkamer

  De Heerenkamer

  In deze voormalige burgemeesterskamer waan je je in de Middeleeuwen! Er is een gezellige open haard aanwezig en de ruimte is versierd met een origineel 18e-eeuws tegeltableau. Ideaal voor een vergadering of besloten lunch of diner tot 12 personen!

  Capaciteit: 2-12 personen

 • Ruimtes De Bronkhorsterkamer

  De Bronkhorsterkamer

  De voormalige keuken van de oude stadsboerderij is nu een gezellige, sfeervolle vergaderruimte met robuuste details. Je kunt hier genieten van een lunch, diner of high tea, maar ook vergaderen, presenteren of brainstormen. Je kunt hier terecht met 8 tot 20 personen.

  Capaciteit: 8-20 personen

 • Ruimtes De Stal

  De Stal

  Deze voormalige stalruimte is tegenwoordig een gezellige, authentiek ingerichte brasserie. Uitermate geschikt voor feesten, partijen, recepties, borrels of vergaderingen en conferenties met grote groepen.

   

  Capaciteit: 2-0 personen

Arrangementen

 

8-uurs arrangement

€35,15 p.p.


Van 09.00 tot 17.00 uur. Ontvangst van de gasten met koffie/thee en Bronkhorster koek. Inclusief gebruik van de vergaderruimte met beamer, flipover, whiteboard en stiften, koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mints en fruit in de vergaderruimte en een lichte warme lunch.8-uurs arrangement met diner

€70,25 p.p.


Van 09.00 tot 17.00 uur. Ontvangst van de gasten met koffie/thee en Bronkhorster koek. Inclusief gebruik van de vergaderruimte met beamer, flipover, whiteboard en stiften, koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mints en fruit in de vergaderruimte, een lichte warme lunch en afsluitend een heerlijk 4-gangen diner.24-uurs arrangement

€136,35 p.p.


Van 09.00 tot en met het ontbijt volgende dag. Ontvangst van de gasten met koffie/thee en Bronkhorster koek. Inclusief gebruik van de vergaderruimte met beamer, flipover, whiteboard en stiften, koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mints en fruit in de vergaderruimte. Een lichte warme lunch, een 4-gangen diner en overnachting met ontbijt in een 2-persoonskamer voor 1-persoonsgebruik.32-uurs arrangement

€161,15 p.p.


Van 09.00 uur tot 17.00 uur de volgende dag. Ontvangst van de gasten met koffie/thee en Bronkhorster koek. Inclusief gebruik van de vergaderruimte voor beide dagen, inclusief beamer, flipover, whiteboard en stiften, koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mints en fruit in de vergaderruimte. Tweemaal een lichte warme lunch, een 4-gangen diner en een overnachting met ontbijt in een  2-persoonskamer voor 1-persoonsgebruik. Hapjes & drankjes

Deze sfeervolle herberg beschikt over een gezellig restaurant met een uitstekende keuken, dus over de hapjes en drankjes hoef je je geen zorgen te maken!

Boek je een arrangement, dan zit daar al koffie, thee, een lunch en eventueel een diner bij inbegrepen. Maak je geen gebruik van de arrangementen of wil je nog iets extra’s boeken, dan kun je hier kiezen uit een greep uit de mogelijkheden van het restaurant. Uiteraard is er in overleg nog meer mogelijk.

 • Luxe belegd broodje

  Als brunch of lunch.

  €3,55 p.s.

 • Diner: 3 gangen

  Soep (bijvoorbeeld tomatensoep of mosterdsoep), hoofdgerecht (bijvoorbeeld een boerenschnitzel, gerookte zalm, zeewolf of Zeeuwse mosselen) en nagerecht (bijvoorbeeld vruchtenbavarois of petit four). Bij elke gang keuze uit verschillende, heerlijke gerechten.

  €27,85 p.p.

 • Diner: 3 gangen

  Voorgerecht (bijvoorbeeld carpaccio of haring), hoofdgerecht (bijvoorbeeld een boerenschnitzel, gerookte zalm, zeewolf of Zeeuwse mosselen) en nagerecht (bijvoorbeeld vruchtenbavarois of petit four). Bij elke gang keuze uit verschillende, heerlijke gerechten.

  €31,15 p.p.

 • Diner: 4 gangen

  Voor-, soep, hoofd- en nagerecht. Bij elke gang keuze uit verschillende, heerlijke gerechten.

  €36,35 p.p.

 • Wijnarrangement: 3 gangen

  Bij je diner een bijpassende wijn bij elke gang!

  €16,15 p.p.

 • Wijnarrangement: 4 gangen

  Bij je diner een bijpassende wijn bij elke gang!

  €20,25 p.p.

 • High Tea

  Met verschillende soorten thee, koffie en vruchtensappen, muffins, gebak, petit fours, koekjes, bonbons, chocoladecake, belegde minibroodjes, Scottish Pancakes, scones, sandwiches en diverse soorten quiche.

  €20,25 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Het schattige, oude stadje Bronkhorst ligt aan de IJssel, vlakbij Zutphen. Met zijn 150 inwoners is het de kleinste plaats van Nederland met stadsrechten! Je rijdt vanaf Zutphen in een kwartiertje naar Bronkhorst, en vanaf Arnhem is het een half uurtje rijden.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren