De Zevende Hemel

Rustgevende vergaderruimte in Leende, Brabant 5 / 5 (1 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Teambuilding, Coaching, 1 op 1, Meerdaagse met Overnachting
 • Leende, Noord Brabant
 • 3 ruimtes
 • 2 - 14 personen
 • €€€
 • 5 slaapkamers
 • Eigentijds, Huiselijk, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Dit vrijstaande huis ademt een sfeervolle en comfortabele ambiance dankzij de grote overkapping over het terras en een fijne afgesloten achtertuin. Bij binnenkomst valt het je direct op hoe de woning tot in het kleinste detail sfeervol is afgewerkt. De basic tinten zorgen ervoor dat dit een heerlijke rustgevende plek is waar jij je kunt focussen op je zakelijke inspanningen. Aan de stoere tuintafel met de brandende buiten haard kan je op een koude avond of een mooie dag van de heerlijke buitenlucht genieten ter onderbreking van de zakelijke inspanning. 

Mogelijkheden

Dit vrijstaande huis ademt een sfeervolle en comfortabele ambiance dankzij de grote overkapping over het terras en een fijne afgesloten achtertuin. Het belangrijkste van deze plek is dat je als gast centraal staat. Alles wordt hier tot in de puntjes voor je geregeld, het kan er niet gek genoeg! Van een vergadering of presentatie, tot een thuiskok of speciale dagactiviteiten, van een lunch of diner tot vervoer waar je maar heen wilt, hier wordt het voor je gedaan. Laat je dus verrassen en ervaar de rust en ruimte van deze omgeving. Focus je op het zakelijke en geniet van de gastvrijheid en de geneugten van het Brabantse land. 

Overnachten

Als je na een dag vergaderen nog even van deze landelijke en ongedwongen sfeer wilt genieten, kun je ook overnachten in dit landhuisje. Je kunt overnachten in één van de 5 slaapkamers met totaal 10 éénpersoonsbedden. Ben je met een grotere groep van maximaal 14 personen? Dan kan je terecht in het nabij gelegen landhuis met 6 slaapkamers waarvan 4 met elk 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met vier éénpersoonsbedden.  

Bekijk op kaart

Activiteiten

Als je behoefte hebt aan een adempauze of een teamactiviteit kun je hier je geluk niet op. Denk bijvoorbeeld aan een schietarrangement, een solextocht, boerengolf, kanoën, een kerktoren beklimmen, zwemmen in een privé bad en nog veel meer. Activiteiten genoeg om jouw zakelijke gezelschap van voldoende vermaak en leerplezier te voorzien!

1 reviews en 1 beoordelingen 5 / 5

Service
5 / 5
Sfeer
5 / 5
Catering
5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 7 dagen per week open.

 • Ruimtes Locatie Exclusief (dinsdag, woensdag en donderdag)

  Locatie Exclusief (dinsdag, woensdag en donderdag)

  In huis kan voornamelijk de woonkamer worden gebruikt als vergadervertrek. Je kunt eventueel het gezelschap opsplitsen en gebruik maken van de keuken en inpandige speelruimte (20m2). Alle drie de ruimtes bieden in totaal plaats aan 10 personen. Hierbij kun je op verzoek gebruik maken van verschillende soorten opstellingen. Ben je met een gezelschap van maximaal 14 personen? Dan kan je bij beschikbaarheid ook terecht in het nabij gelegen landhuis. 

  Capaciteit: 1-14 personen

 • Ruimtes Locatie Exclusief (overige dagen)

  Locatie Exclusief (overige dagen)

  In huis kan voornamelijk de woonkamer worden gebruikt als vergadervertrek. Je kunt eventueel het gezelschap opsplitsen en gebruik maken van de keuken en inpandige speelruimte (20m2). Alle drie de ruimtes bieden in totaal plaats aan 10 personen. Hierbij kun je op verzoek gebruik maken van verschillende soorten opstellingen. Ben je met een gezelschap van maximaal 14 personen? Dan kan je bij beschikbaarheid ook terecht in het nabij gelegen landhuis. 

  Prijs op aanvraag.

  Capaciteit: 0-0 personen

Hapjes & drankjes

 • Koffie, thee & frisdrank arrangement

  Gedurende de hele dag. 

  €10,00 p.p.

 • Ontbijt

  €12,50 p.p.

 • Lunch

  €17,50 p.p.

 • 5 uurtje

  €5,00 p.p.

 • Diner

  €30,00 p.p.

Extra's

 • Overnachting

  Als je na een dag vergaderen nog even van deze landelijke en ongedwongen sfeer wilt genieten, kun je ook overnachten in dit landhuisje. Val in een diepe slaap in deze oase van rust en wordt de volgende dag weer helemaal fit wakker. De overnachting is op basis van een twee persoonskamer in het landhuisje waarin je ook vergadert. Er zijn 6 verschillende kamers om in te slapen en in totaal 14 slaapplekken. 

  €15,00 p.p.

 • Schieten bij een gilde

  Het Gilde St. Jan Baptista van Leenderstrijp kan dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur gedurende 2 uur een leuk schietarrangement verzorgen voor jouw gezelschap. Na een korte uitleg over het ontstaan en de betekenis van het gilde, worden diverse schietdisciplines beoefend. De dag wordt afgesloten met een schietwedstrijd om de titel van dagkoning. De prijs is inclusief munitie en ongeacht de groepsgrootte. Consumpties zijn hierbij niet ingebrepen. 

  €125,00 p.s.

 • Kanoën in Valkenswaard

  Uitgestrekte bossen, groene weilanden en fraai begroeide oevers zorgen voor een prachtige omlijsting van het oude rivierenlandschap. En jij kunt hier nu midden in kanoën. Je hebt de keuze uit twee tochten over de Dommel. Het eindpunt voor beide tochten is het uitnodigende terras van de Venbergse molen zodat je nog even na kunt genieten of uitrusten in de heerlijke buitenlucht. Vervolgens wordt je met de bus weer naar het beginpunt van je kanotocht gebracht. 

  Tocht 1: Borkel en Schaft – Valkenswaard, ± 2 uur varen: 
  Dagelijks om 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. 
  Kanoën op het traject vanuit Borkel biedt een leuk en sportief uitje of onderbreking van de dag. 

  Tocht 2: Neerpelt – Valkenswaard, ± 4,5 uur varen: 
  Dagelijks om 10.00, 11.00, 12.00 en 13.00 uur (van 1 januari tot 15 juni niet mogelijk om 13.00 uur). Overige aanvangstijden zijn op aanvraag mogelijk.
  De sportieve kanovaarders kunnen hun hart ophalen met deze tocht van 15 kilometer. Je vaart met deze tocht onder andere door het prachtige natuurgebied ’t Hageven. 

  Bij je reservering kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een 1-persoons kano of een open Canadese kano. De Canadese kano is geschikt voor maximaal 2 volwassenen. 
  Canadese kano € 24,00
  1-persoons kano € 13,00

  €13,00 p.p.

 • Boerengolf

  Boerengolf is een agrarische variant van het reguliere golfspel en top als je actief met elkaar wilt bezig zijn. Je kunt eerst een wandeling maken om vervolgens een balletje te slaan. De hele ervaring neemt zo’n 3 uur in beslag. 

  Bij de prijs inbegrepen zijn koffie/thee, een vlaai en één consumptie per persoon. 

  €9,00 p.p.

 • Wandelen met een gids

  De omgeving van Leenderstrijp is rijk aan wandelpaden. Heerlijk om even uit te waaien of gewoon op adem te komen. Vaak loop je de mooiste of interessantste plekjes voorbij. Eigenlijk jammer! Als je wat meer wilt weten over het landschap en de omgeving kun je een wandeling maken met een gids. Zo worden al je vragen over de omgeving gelijk beantwoord. 

  Een wandeling over het Natuurpad van ca. 5 km duurt ongeveer 2,5 uur. Goed schoeisel is aan te bevelen want het Natuurpad is een ontdekkingstocht over zandpaden, paadjes en slootkanten.

  €50,00 p.s.

 • Rondleiding bij “boer Schoone”

  Peter Schoone runt samen met zijn zoons Hans en Maarten sinds jaar en dag een mooie (b)loeiende veehouderij die bestaat uit melkkoeien. De familie leidt je graag rond om je een indruk te geven van de dagelijkse werkzaamheden op dit bedrijf. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en de prijs is inclusief koffie/thee met versnapering.

  €10,00 p.p.

 • Bonbons maken

  Deze workshop wordt in de omgeving gegeven op locatie van de chocoladefabriek. Je wordt ontvangen met een bakje koffie of thee en een overheerlijke bonbon. Intussen zie je waar chocolade vandaan komt, hoe het verwerkt word, enz. Vervolgens ga je zelf de bonbons maken en zo kom je tot een mooie eigen creatie. Na afloop mag je alles mee naar huis nemen. Je maakt per persoon ongeveer 250 tot 300 gram bonbons. Maar belangrijker is; tijdens de hele workshop kun je onbeperkt van bonbons snoepen! 

  €21,50 p.p.

 • Workshop Beeldhouwen

  Wil je even uit je hectische leven stappen, je gedachten een halt toeroepen en bezig zijn met je handen? Dan moet je beeldhouwen beslist een keer proberen. Beeldhouwen is werken met de natuur, een ruwe steen langzaam omvormen tot een beeld. In deze workshop vorm je het zachte materiaal mergel om tot een beeld. Na een korte demonstratie ga je zelf aan het werk. Dit kan in het atelier of op je vergaderlocatie. 

  De workshop duurt ongeveer 3 uur en is met minimaal 5 personen te ondernemen. De prijs is inclusief het materiaal, thee, koffie, limonade en lekkers. 

  €22,00 p.p.

 • Beklimmen Kerktoren “Lindse Blaos”

  In het ‘hart’ van Leende staat een middeleeuwse, laat gotische kerk. Het is meer dan vijf eeuwen oud en wordt ook wel de trots van Leende genoemd. Door haar majestueuze, hoge knoptoren is de kerk van alle kanten goed zichtbaar. Het mooie is dat je er ook dichtbij kan komen en dat is beslist de moeite waard. Met één van de kerkgidsen kun je over de wenteltrap naar de torenspits klimmen. Na 192 treden zal de gids de luiken aan de vier zijden openen om je een weidse blik te gunnen over de groene omgeving, met in de verre verte de skyline van Eindhoven. Hiernaast krijg je nog een rondleiding door de kerk. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de kerk en de activiteit neemt ongeveer 2 uur in beslag. 

  €50,00 p.s.

 • Zwemmen in een privé-bad

  In de buurt van de locatie kun je een zwembad afhuren voor prive doeleinden met maximaal 10 personen. Het bad is is 10 x 5 meter en is overal 1.40m diep. Het water wordt constant op 32 graden celsius gehouden zodat je geen kou hoeft te lijden in het water. Bovendien ligt het zwembad in een idyllisch pand met een rietenkap. Zo kun je actief zijn in een ruimte vol van sfeer. 

  €30,00 per uur

 • Solextocht

  Een heerlijke “ouderwetse” manier van vervoer. Dit is nu een hele happening! Deze Solex tocht voert je na een korte instructie langs heide, natuurgebieden met schitterende flora en fauna en uiteraard door pittoreske dorpjes met gezellige cafeetjes en terrasjes. Eventueel kun je een pauze inlassen om te genieten van een versnapering. De tocht duurt ongeveer 2 uur zonder pauze en is inclusief ontvangst met koffie en vlaai. Je kunt om 10.00/13.30 of 17.00 beginnen. 

  €25,00 p.p.

 • Halve dag huifkar (max 4 personen)

  €35,00 p.s.

 • Dagtocht huifkar (max 4 personen)

  €45,00 p.s.

 • Halve dag huifkar (max 8 personen)

  €45,00 p.s.

 • Dagtocht huifkar (max 8 personen)

  €65,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze locatie ligt midden in de natuur in het landelijke bosrijke Leenderstrijp, nabij Eindhoven.  

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren