Luxe Zeilschip

Bijzonder teambuilden en vergaderen of feesten op het IJsselmeer van Lelystad tot Amsterdam 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding, Feest
 • Lelystad, Flevoland
 • 15 - 50 personen
 • €€€€
 • Klassiek
 • Beamer, Scherm of projectiewand

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Dit zeilschip is een uniek pareltje en behoort tot de mooiste traditionele zeilschepen van Nederland! Verras je collega's door een leuke teambuildingsdag met vergadering of feest te organiseren op het water. Deze vergaderlocatie zorgt gegarandeerd voor een authentieke ervaring: op deze tweemast brigantijn waan je je in de zeventiende eeuw. De schipper zorgt er graag voor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je bijeenkomst. Het schip ligt in Lelystad, maar kan vanuit allerlei andere havens in Noord-Holland en Flevoland aanmeren: een mobiele vergaderlocatie dus!

Mogelijkheden

Dit dwarsgetuigde schip is ideaal voor een dag of avond zakelijk zeilen met groepen van 15 tot 50 personen. Zo kan je binnen vergaderen met 50 personen en buiten op het bovendek is er een ruimte om met 30 personen samen te zitten. In totaal kan je met een groep van maximaal 50 personen op het bovendek zitten, verdeeld over het gehele schip. Bovendien kun je vertrekken vanuit meerdere havens, ideaal als je op zoek bent naar een flexibele en originele vergaderplek. 

 

Trouwen

Stap letterlijk in het mooiste huwelijksbootje van Nederland en beleef één van de meest bijzondere dagen van jullie leven! Stilliggend, varend of zelfs al zeilend op het water elkaar het Ja-woord geven, is een unieke belevenis die voor jullie altijd bewaard zal blijven. Deze officiële trouwlocatie biedt de unieke mogelijkheid om vanuit 5 gemeenten o.a. Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. Overleg de mogelijkheden met de locatie!

Bekijk op kaart

Activiteiten

Een vaartocht met dit schip is geen simpel boottochtje, maar een heuse belevenis! Kies bijvoorbeeld voor een van de arrangementen en bezoek Urk of de Bataviawerf. Voor degenen die het wat rustiger aan willen doen zijn er voldoende zitmogelijkheden op onze banken of luxe lounge kussens. Geniet van een lekker drankje, borrelhapje en het prachtige zicht over het IJsselmeer. 

Schrijf een review!

Ruimtes

Je reserveert het schip op basis van een periode van 4, 8 of 12 uur. Deze periode is flexibel: een uurtje eerder of later wegvaren is dus geen probleem! Deze prijzen gelden voor dinsdag t/m donderdag: op andere dagen van de week kan de prijs iets hoger of lager uitvallen. Dit kun je na je vrijblijvende aanvraag met de locatie bespreken.

Openingstijden & dagdelen

Je kunt het schip dagelijks tussen 10 en 23 uur reserveren en gebruiken. 

 

 • Ruimtes Zeilschip

  Zeilschip

  Dit dwarsgetuigde schip is ideaal voor een dag of avond zakelijk zeilen met groepen van 15 tot 50 personen. Zo kan je binnen vergaderen met 50 personen en buiten op het bovendek is er een ruimte om met 30 personen samen te zitten. In totaal kan je met een groep van maximaal 50 personen op het bovendek zitten, verdeeld over het gehele schip. Het schip vertrekt uit Bataviahaven in Lelystad (of, in overleg, vanaf een andere haven).

  Capaciteit: 15-50 personen

Hapjes & drankjes

De hapjes en drankjes die hieronder zijn aangegeven zijn slechts een kleine greep uit de grote selectie waaruit je kunt kiezen. Mocht je dus andere wensen hebben vraag het gerust aan de locatie en dan bieden zij je een passend voorstel. 

 • Koffie arrangement

  De hele dag onbeperkt koffie en thee. 

  €6,50 p.p.

 • Lekkers bij de koffie & thee

  Keuze uit diverse zoetigheden, van roombotercake tot petitfours. De aangegeven prijs is een vanaf prijs. 

  €1,25 p.s.

 • Vergaderarrangement Batavia

  Bij aankomst ontvang je koffie en thee, met suikerbrood of cake. De lunch bestaat uit: een stevige, smaakvolle soep (afhankelijk van de weersvoorspelling) | broodjes die je zelf kunt beleggen met verschillende soorten vleeswaren, kaas, kerrie-, eier-, en tonijnsalade | mandje met diverse fruitsoorten toe. Op verzoek kan bij de lunch melk en karnemelk geserveerd worden.

  Tussendoor geniet je van kaas, worst en nootjes.

  €21,95 p.p.

 • Vergaderarrangement VOC

  Bij aankomst ontvang je koffie en thee met een heerlijke verse luxe verrassingsvlaai.
  De lunch bestaat uit verschillende ambachtelijke broden en royale schotels met een grote variatie dagverse vissoorten en voor de niet visliefhebbers een variëteit aan vleeswaren en kaassoorten.
  Gedurende de vaartocht wordt een frisse fruitverrassing geserveerd.
  Bij aankomst wordt een uitgebreid kaasplankje geserveerd met een traditioneel schippersdrankje. Kleine tussendoortjes, zoals kaas, worst en nootjes worden ook verzorgd.

  €29,95 p.p.

 • Feest- of vergaderarrangement

  Ontvangst met koffie, thee en een heerlijke verse luxe verrassingsvlaai.
  Daarna onbeperkt borrelen warm & koud gemixt, bestaande uit:
  - Mini pizza’tjes
  - Mini saucijzenbroodjes
  - Zalm en carpaccio wraps
  - Olijven & tapenades
  - Zoute koekjes en nootjes
  - Bourgondische bitterballen

  Gedurende dit arrangement kun je onbeperkt gebruikmaken van het standaard drankenuitkoop arrangement, bestaande uit; bier, fris, wijn (rood, wit en rosé), sappen, koffie, thee, water en schipperbitter.

  €27,50 p.p.

 • Lunch

  Verschillende mogelijkheden, waaronder Hollandse broodjes, een broodbuffet of soep.

  €9,40 p.p.

 • Buffet

  Keuze uit verschillende buffetten, bijvoorbeeld stampotten, pasta en grill.

  €18,85 p.p.

 • BBQ Arrangement

  Het schip gaat op een mooie plaats voor anker en dan wordt er een BBQ-buffet geopend! Er staan heerlijk versgemaakte saladeschotels, verschillende broden en diverse heerlijke sausjes klaar. De chef-kok zal aan de slag gaan op de barbecue. Inbegrepen zijn: vijf verschillende vleessoorten p.p. (keuze uit: speklappen, kipsaté, hamburgers, varkenslapjes en rundvleesworstjes), heerlijk vers gemaakte saladeschotels, verschillende broden, een variëteit van BBQ sausjes.

  €22,95 p.p.

 • Borrelgarnituur

  Verschillende hapjes mogelijk.

  €4,95 p.p.

Faciliteiten

De crew van het vergaderschip doet er alles aan om alle zakelijke benodigdheden voor je te regelen. 

 • Beamer en scherm

  €75,00 p.s.

Extra's

 • Vertrekken vanuit een andere haven

  Het schip is flexibel in dat het ook kan vertrekken vanuit een andere haven. Geef hier je interesse aan voor het vertrekken vanuit een andere haven. Dit kan tegen een meerprijs vanaf 125 euro. De mogelijke vertrekhavens zijn: Lelystad, Amsterdam, Bloc van Kufelen, Eiland van Pampus, Enkhuizen, Hoorn, Kampen, Iemmer, Medemblik, Stavoren, Urk en Volendam. 

  €125,00 p.s.

 • Sushi Workshop

  Vanaf 30 personen.

  €29,95 p.p.

 • Wijnproeverij

  Wijn proeven is leuk, vooral op het water. Echt wijn proeven gebeurt door je smaakpapillen het werk te laten doen: wijn moet je ervaren met al je zintuigen. Wijn zie je, ruik je en proef je. Op het water worden de zintuigen nog eens extra geprikkeld door de elementen zon, wind en water. Zo kun je extra goed genieten! De geschiedenis van wijnbouw gaat veel verder terug dan algemeen wordt aangenomen. Daar kan de gastheer je meer over vertellen. Ook bevat het assortiment van Franse, Duitse, Italiaanse, Zuid Afrikaanse en Chileense wijnen scherp geprijsde doch smaakvolle flessen. 

  Zeilen en genieten van een goed glas wijn gaan hand in hand. Zo is wijnproeven op het water ideaal voor een avondje netwerken, maar ook geschikt als leuk teamuitje.

  €12,50 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

De ligplaats van dit schip is de Bataviahaven in Lelystad. Mocht je vanuit een andere haven willen vertrekken dan is dit in overleg mogelijk tegen een meerprijs. Kijk voor meer details onder het tabblad Extra's. De mogelijke vertrekhavens zijn: Lelystad, Amsterdam, Bloc van Kufelen, Eiland van Pampus, Enkhuizen, Hoorn, Kampen, Iemmer, Medemblik, Stavoren, Urk en Volendam. 

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren