Landelijk Vergaderen in de Natuur

Kleinschalige vergaderlocatie in Maarn, Utrecht 4 / 5 (6 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Teambuilding
 • Maarn, Utrecht
 • 2 - 15 personen
 • Vlakbij snelweg
 • Huiselijk, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

De één noemt het eenvoudig, de ander exclusief, maar inspirerend vergaderen is het in deze plattelandsaccommodatie zeker! Dit kan midden in de landerijen waar de omliggende bomen de energie geven die jij nodig hebt. Je hebt hier volop rust en privacy en zult je zeker thuis voelen in de sfeervol en huiselijk ingerichte vergaderruimte. Stook het vuur wat hoger op met hout van eigen erf en plof neer op de comfortabele, leren stoelen aan de houten tafel. De ideale locatie om met een intieme groep collega’s tot nieuwe inzichten te komen.

De landelijke uitstraling nodigt uit tot outdoorvergaderen, of tot een leuke teambuildingsactiviteit in de natuur! Er is genoeg te doen, van een mooie wandeltocht in het groen of een flinke heisessie tot een actieve workshop. De locatie verzorgt een selectie aan ontzettend leuke, originele activiteiten die jij en je collega’s nog lang zullen onthouden! Maar alleen al van het uitzicht genieten zal je goed doen.

Mogelijkheden

De één noemt het eenvoudig, de ander exclusief, maar inspirerend vergaderen kan op deze plattelandsaccommodatie in Maarn zeker! Midden in het land vind je deze prachtige plek vol rust en privacy.

Je kunt in deze gemoedelijke omgeving vergaderen met een maximaal 15 personen. Voor een strategisch overleg, teambuilding, (directie)vergadering, brainstormsessie, training, presentatie of heidag kun je hier terecht, maar ook als je op zoek bent naar een coachruimte of flexibele werkruimte zit je hier goed.

Deze vergaderlocatie bestaat uit één comfortabele ruimte en een tuinhuis. Aan de houten tafel met makkelijke stoelen kun je heerlijk vergaderen, en als je de sfeer nog wat wil opvoeren steek je de kachel aan. Ook buiten zijn tafels en stoelen aanwezig, zodat je heerlijk buiten kunt vergaderen. 

Bekijk op kaart

Activiteiten

Het personeel van deze authentieke locatie denkt graag met je mee over extra activiteiten. Zin in een enthousiaste start, actieve break of gezellige afsluiting? Ze regelen het graag voor je! Er is op deze locatie een breed assortiment aan originele, leuke activiteiten te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een workshop humor volgen. Of als je wat actiever bent en liever de natuur ingaat voor een spannende treasurehunt kan dat ook. Of hou je team en jezelf op een ontspannen manier een spiegel voor in de workshop Het paard als jouw spiegel. De mogelijkheden zijn hier eindeloos! 

5 reviews en 6 beoordelingen 4 / 5

Service
4 / 5
Sfeer
4 / 5
Catering
4 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Je reserveert de ruimtes voor een dagdeel of hele dag. Je kunt kiezen uit twee ruimtes.

Openingstijden & dagdelen

Deze landelijke locatie is van maandag t/m zaterdag geopend.

 • Ruimtes Landkamer

  Landkamer

  'Buiten'gewoon vergaderen en coachen in het groen tussen landerijen en grenzend aan het bos. Hier krijg je veel inspiratie in een aangename ruimte, omdat je je midden in de natuur waant. Door het glas haal je de natuur naar binnen en geniet je van eekhoorntjes en reeën. De buitenruimte beschikt over volledige privacy (ook buiten op het terras), het enige wat rondom in de ruimte beweegt zijn de bomen, de grassprietjes en in de zomer de maisstengels.

  Capaciteit: 1-6 personen

 • Ruimtes Het Kabinet

  Het Kabinet

  Deze ruime, gezellige vergaderruimte is geschikt voor maximaal 15 personen.

  De vergaderruimte is sfeervol en landelijk ingericht en beschikt over een kacheltje. Ideaal om na afloop lekker wat te drinken met elkaar!

  Capaciteit: 2-15 personen

Hapjes & drankjes

Voor lunches, diners, borrels etc. werkt de locatie samen met een creatieve en flexibele cateraar. Hieronder staan een paar standaard opties. Geef bij je reservering aan als je nog speciale of afwijkende culinaire wensen hebt en de locatie komt bij je terug met de mogelijkheden. Gastvrijheid en flexibiliteit staan hier tenslotte centraal!

 • Koffie, thee, water & koekjes (1 dagdeel)

  €4,00 p.p.

 • Koffie, thee, water & koekjes (2 dagdelen)

  €8,00 p.p.

 • Lunch

  Eenvoudige lunch met vier soorten brood en vier soorten beleg

  €5,50 p.p.

 • Boerenlunch

  Een eenvoudige, ambachtelijke en heerlijk verse lunch. 

  €12,50 p.p.

 • Warm, Ambachtelijk Hapjes Assortiment

  Heerlijke hapjes, zoals gehaktballetjes en vleesstokjes. Je krijgt bij dit arrangement 50 stuks.

  €50,00 p.s.

 • Koud Hapjes Assortiment

  Een heerlijk kaasplateau, boterhamworst met augurk, rookvlees met ei, gevuld ei en grilworst. Je krijgt bij dit arrangement 50 stuks.

  €40,00 p.s.

 • Luxe Koud Hapjes Assortiment

  Heerlijke stokbroodpartjes met zalm, makreel, paling, filet american, kruidenboter en haring op roggebrood. Je krijgt bij dit arrangement 50 stuks.

  €60,00 p.s.

 • Royaal Warm Hapjes Assortiment

  Heerlijke kipsaté of varkenshaassaté in satésaus. Je krijgt bij dit arrangement 10 stuks.

  €20,00 p.s.

Faciliteiten

Het personeel van de locatie doet er alles aan om alle zakelijke benodigdheden voor je te regelen. Wifi is gratis te gebruiken, maar niet beschikbaar in de Buitenruimte.

 • Beamer

  €37,80 p.s.

 • Scherm

  €10,00 p.s.

 • Flipover

  €21,00 p.s.

Extra's

 • KOEkerellen met streekproducten

  Wil je zelf lekker gaan koken? Ook dit is mogelijk! Ga samen met je collega’s lekker koken met streekproducten onder begeleiding van een professionele kok. Zij vertelt je leuke weetjes en handigheidjes over de producten die je gebruikt. Het hele programma – koken en dineren – duurt ongeveer 4,5 uur, waarvan de kookworkshop 2 tot 2,5 uur in beslag neemt. De uiteindelijke prijs hangt af van het aantal personen, waarbij het duurder wordt naarmate de groep kleiner is. Er kan natuurlijk een voorstel op maat gemaakt worden.

  €350,00 p.s.

 • Proeverij

  Een proeverij workshop behoort hier ook tot de mogelijkheden. Zo kun je van thee, whisky, likeur en chocolade, olijfolie, kruiden, champagne, specerijen met ruikerij of wijn met kaas proeven! Een leuke activiteit om je te ontspannen samen met je collegas en je zintuigen op scherp te zetten. Leer meer over bijzondere soorten wijn, chocolade of kruiden en specerijen door de informerende en gezellige begeleiding die je krijgt. Eventueel kun je aan de proeverij ook een lezing over het onderwerp koppelen om extra veel te weten te komen. Wordt op een interactieve manier betrokken bij deze leuke activteit en geniet van wat je proeft! De aangegeven prijs is een prijs per groep. Extra materiaalkosten bedragen €2,50 per persoon.

  €300,00 p.s.

 • Solexentocht

  Maak een mooie tocht van twee uur samen met je collega’s. Inclusief volle tank. Je start en eindigt weer bij de vergaderlocatie, dus een ideale break op je vergadering!

  €37,50 p.p.

 • Treasure Hunt

  De Treasure Hunt is een GPS-wandeling in groepjes van 3 tot 6 personen, waarbij je onderweg coordinaten verzamelt die aan eht eind van de tocht tot “de schat” kunnen leiden. Je strijdt in teams tegen elkaar om als eerste de schat te vinden! Je bent ongeveer 2 uur bezig met deze leuke activiteit.

  €275,00 p.s.

 • Schietarrangement

  Een actief arrangement voor jou en je collega’s! Luchtbuksschieten, boogschieten en blaaspijpschieten komen aan bod tijdens de 3 uur die dit arrangement duurt.

  €350,00 p.s.

 • Hospitality of Etiquette workshop

  In de hospitality workshop leer je modern management te beheersen. Denk hierbij aan relatiebeheer en de effectieve en goede omgangsvormen op kantoor. Hierdoor zul je je zeker onderscheiden als bedrijf! Mocht je de regels van de eitquette weer eens willen verfrissen en de regels die een steun in de rug zijn tijdens het zakendoen weer even willen opnemen, kies dan voor de etiquette workshop. Hier leer je alles over omgangsvormen, normen en waarden. Handig als je op professionele wijze aan een zakendiner of lunch wilt deelnemen, of je gasten op een borrel wilt ontvangen. De aangegeven prijs geldt voor een groep en hangt af van het uiteindelijke aantal personen. Ook kunnen er eventuele materiaalkosten van €2,50 per persoon bijkomen.  

  €300,00 p.s.

 • Mountainbike clinic

  Hou je meer van een écht actief uitje? Ga mountainbiken met je collega’s! Deze activiteit is uitermate geschikt voor teambuilding, en bovendien is het ontzettend leuk. Stap vanaf de locatie zo op een mountainbike en adem de frisse buitenlucht in als onderbreking van je vergadering! Leer van ervaren instructeurs de technieken van het mountainbiken. Wordt behendig door verschillende oefeningen en wordt meester van je fiets! Bespreek als je op adem moet komen de belangrijkste punten van je bijeenkomst met een nieuw perspectief dankzij de adrenaline die op gang komt. Leuk en effectief tegeiljk! 

  €325,00 p.s.

 • Bamboe Bouwen

  Wil je een bouwactiviteit boeken waar je alle kanten mee op kunt? Bamboe is een prachtig materiaal waarmee je fantastische dingen kunt doen – zeker met groepen. Als groep ga je aan de slag met boeiende opdrachten, zoals een technische constructie of een creatief bouwwerk. Of kies een bouwopdracht die verband houdt met je bedrijf. Het kan allemaal! Deze activiteit neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

  €225,00 p.s.

 • Humor Workshop

  Deze leuke, leerzame workshop is gericht op drie onderwerpen: creativiteit, humor en werkplezier. Jij en je collega’s ontdekken je eigen humorstijl en je leert hoe effectief het is om af en toe te relativeren in stressvolle werksituaties. Met veel filmpjes, voorbeelden en spellen die waarmee je elkaars humoristische kant ontdekt. Een workshop waar veel wordt gelachen en waar deelnemers met plezier aan terugdenken! 

  €895,00 p.s.

 • Improvisatietheater

  In deze 1,5 uur durende workshop leer je meer over de centrale principes in improvisatietheater: accepteren - blokkeren. In hoeverre accepteer je het idee van de ander? Blokkeer je het of geef het idee de ruimte? Denk eens out of the box en kom met originele, creatieve oplossingen. Improvisatietheater is niet te veel denken, maar juist dóen! Door actief bezig te zijn en ook eens op een andere manier bezig te zijn, kom je wat meer los van het gewone. Je doet dit niet alleen, maar juist samen. Deze workshop is een mix zijn van reactiespelletjes, grappige communicatie-oefeningen en theaterwerkvormen. 

  €175,00 p.s.

 • Schapendrijven

  Op deze locatie kun je als exclusieve mogelijkheid schapendrijven! Dit is heel erg geschikt om de teamspirit van jouw bedrijf of afdeling te versterken. Het is een opbouwende en humoristische activiteit die voor heel wat gelach zal zorgen. Zo zullen gelijk de sterke en minder sterke punten van het team naar boven komen als ze de opdracht krijgen een kudde schapen te hoeden en drijven. Je kunt de workshop ook gebruiken als onderdeel van een teamcoaching of training in teameffectiviteit waarbij de onderlinge verhoudingen, de teamkwaliteiten en individuele kwaliteiten van deelnemers inzichtelijk worden. 

   

  €1.350,00 p.s.

 • Het paard als spiegel

  Hoe kom jij over op een ander? Hoe maak je écht contact en hoe houd je dat vast in samenwerking met anderen? In deze ongeveer 3 uur durende workshop wordt het paard ingezet als persoonlijke spiegel. Je komt hier dichterbij jezelf en door middel van zelfreflectie kun je effectiever omgaan met anderen. Je wordt je bewust van je gedrag, kracht, talenten en belemmeringen en leert zo op een verassende wijze meer over jezelf! 

  €700,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie bevindt zich in de landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, maar toch dichtbij snelwegen. Met de auto kun je hier gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 81 naar halte Woudenberg, De Heygraeff. Vanaf daar loop je binnen een kwartier naar je plaats van bestemming.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren