Unieke Mobiele VIP-locatie voor in Binnen- én Buitenland

Vergaderen, presenteren, trouwen of feesten; bijna alles is mogelijk met deze exclusieve mobiele locatie, zowel in binnen- als buitenland! 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Conferentie, Feest
 • Maartensdijk, Utrecht , Overal mogelijk, zowel in binnen- als buitenland
 • 2 ruimtes
 • 2 - 250 personen
 • €€€€
 • Vlakbij snelweg, Vlakbij OV, Vlakbij vliegveld
 • Design/Modern, Eigentijds, Luxury
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, LCD/TV scherm, Geluidsversterking, Microfoon, Airco

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Uniek, chic, innovatief én mobiel; dat zijn de keywords van deze bijzondere vergaderlocatie. Wil je eens even helemaal wat anders, zoals vergaderen aan het strand, op een groot landgoed, in het bos of zelfs in het buitenland? Dan zit je met deze mobiele locatie helemaal goed, want je kunt zelf de locatie bepalen! Een super exclusieve locatie dus, dus zowel op jou als je gezelschap indruk zal maken.

Mogelijkheden

De mobiele glazen locatie beschikt over ruim 100 vierkante meter, die zelfs nog verder uit te breiden is door één of twee stretchtenten. Daarmee is de locatie perfect voor allerlei soorten evenementen, zoals feesten, recepties, vergaderingen, brainstorms, presentaties of diners!

De locatie is mobiel doordat het op een oplegger is gebouwd. Een truck plaatst het paviljoen op elke gewenste locatie, waarna de truck en de oplegger weg kunnen en de basis zich uitklapt. Het paviljoen is op te zetten in nog geen twee uur tijd en kan dankzij een hydraulisch systeem op de grond geplaatst worden, maar ook verhoogd blijven.

Bij een staande receptie binnen biedt de locatie plaats aan 70 personen. Voor een diner is dat 60 personen. Het paviljoen biedt door de grote raampartijen rondom zicht op de gekozen locatie. Er is tevens mogelijkheid om op een dakterras met 30 personen van het uitzicht te genieten.

Het paviljoen is niet seizoensgebonden; dankzij de climate control en open haard zijn boekingen het hele jaar door mogelijk!

Bekijk op kaart

Schrijf een review!

Ruimtes

Dit bijzondere paviljoen is multifunctioneel en kan worden aangepast naar bijna elke gewenste situatie en locatie! Naar wens kan er binnen het paviljoen een tweede ruimte worden gecreëerd van 20m2.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is de gehele week op aanvraag beschikbaar. Mocht je het paviljoen willen huren voor een hele dag, dan geldt daarvoor dus ook een hele dag! De locatiehouder rekent in principe geen uren en je kunt dus zo lang van de locatie genieten als je wilt. Bespreek gerust de mogelijkheden! Voor elke dag extra wordt de prijs per dag verlaagd!

 • Ruimtes Mobiele Vergaderruimte

  Mobiele Vergaderruimte

  Unieke mobiele vergaderlocatie met onwijs veel mogelijkheden! De ruimte biedt plaats voor 50 tot 60 personen voor een diner en een receptie is mogelijk met 70 personen. Met het plaatsen van stretchtenten kan de ruimte buiten worden uitgebreid tot een groep van 180 personen. Op het dakterras kunnen ook nog eens 30 personen terecht! Bespreek gerust je wensen en de mogelijkheden!

  Bij de huur van het paviljoen zit het volgende standaard inbegrepen: unit-manager, verzekering, schoonmaak, compleet interieur (zie meer informatie bij Faciliteiten). Bij de huur komen nog transportkosten kijken, zie hiervoor het kopje Faciliteiten. 

  Capaciteit: 2-250 personen

Hapjes & drankjes

Deze locatie kan van alles voor je regelen; van sterren chefkok tot simpele bio BBQ. Overleg gerust je wensen!

 • Van BBQ tot 5-gangen diner van een sterren chefkok

  Alles is mogelijk! Bespreek de mogelijkheden en geniet van al het lekkers dat jij en je gasten te wensen hebben.

  Op aanvraag

Faciliteiten

Bij de huur van deze toffe locatie zit het volgende allemaal inbegrepen: twee toiletten, speciaal ontworpen mobiele houten kasten, een bar bestaande uit vier losse elementen met ingebouwde verlichting, een barkast met verlichting voor flessen, een houten sokkel, een grote koelkast, een horeca vaatwasser, een oven met diverse mogelijkheden, presentatie- en audio systeem met tv-scherm en sub woofer (en evt. microfoon), open haard, keuken, twee wasbakken in het keukenblok met warm/koud water, ruime hoeveelheid verborgen vloerstopcontacten, een dakterras met bevestigingspunten voor vlaggenmasten en parasols, climate control.

Het paviljoen beschikt niet standaard over Wifi. Er is een intern communicatie-systeem aanwezig. Tegen meerkosten kan Wifi uiteraard wel geregeld worden! 

 • Transportkosten

  Eenmalige transportkosten, inclusief één chauffeur/operator, één assistent, tijdig op- en afbouw TP, truck, vignetten, verzekering.

  De km-kosten diesel zullen apart berekend worden, aangezien dit afhankelijk is van de gewenste locatie!

  Zelf dient er gezorgd te worden voor een vergunning van de gemeente van de gewenste locatie, krachtstroom (32kva) en aansluitingen voor water en afvoer vuilwater. Hier kan de locatiehouder uiteraard bij helpen! 

  €1.500,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Je kunt het jezelf hier erg makkelijk maken, door dit bijzondere paviljoen te laten plaatsen op de door jou gewenste locatie! Kies je voor het strand, het bos, een landgoed of ergens in het buitenland? Bespreek de mogelijkheden!

Een mobiele vergaderlocatie voor in het binnen- én buitenland!

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren