Authentiek Klooster vlakbij Bergen op Zoom

Vergader, feest en overnacht in de groene omgeving van Ossendrecht 4 / 5 (1 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding, Conferentie, Meerdaagse met Overnachting, Feest
 • Ossendrecht, Noord Brabant
 • 9 ruimtes
 • 2 - 250 personen
 • 35 slaapkamers
 • Eigen parkeergelegenheid, Vlakbij snelweg, Vlakbij OV, Gratis parkeren
 • Eigentijds
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Geluidsversterking, Microfoon

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Maak kennis met dit authentieke klooster in het groene Ossendrecht! Deze ruim opgezette locatie in Brabant is van alle gemakken voorzien om het jou zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je bijeenkomst. Of je nu voor een vergadering, presentatie, borrel, feest of overnachting langs komt, de locatiehouder denkt graag met je mee om je meeting succesvol te laten verlopen!

Tijdens je bijeenkomst krijg je lekkere breaks en heerlijke lunches geserveerd. En vergader je met mooi weer? Verkas naar het terras en geniet daar van het prachtige groen en de zon!

Mogelijkheden

Het klooster beschikt over 9 verschillende zalen met een capaciteit van 2 tot 250 personen. De ruimtes zijn in meerdere opstellingen in te delen en samen te voegen, zodat er altijd een zaal is die bij jouw bijeenkomst past! Organiseer je bijvoorbeeld een groot feest voor maximaal 250 personen, combineer dan de ruimtes Nachtegaal en Kapel. Kom je langs voor een vergadering? Hier kun je met maximaal 50 personen aan tafel werken!

Trouwen

Op deze prachtige locatie kun je elkaar ook het ja-woord geven. Bespreek al je wensen met de locatiehouder en plan hier jouw onvergetelijke dag!

Overnachten

Zoek je een locatie voor een meerdaagse meeting? Het authentieke klooster beschikt over 35 comfortabele kamers en 47 bedden.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Dankzij het grote natuurgebied rondom de vergaderlocatie zijn er veel mogelijkheden op het gebied van activiteiten. Ga bijvoorbeeld met elkaar mountainbiken, volg een workshop met paarden of kom nader tot elkaar tijdens een sterk staaltje teambuilding. Natuurlijk kun je ook de schitterende omgeving verkennen tijdens een wandeling of fietstochtje tussen het vergaderen door!

1 reviews en 1 beoordelingen 4 / 5

Service
4 / 5
Sfeer
4 / 5
Catering
4 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks van 7:20 tot 23:00 uur geopend.

 • Vergader- en feestruimtes

  Het klooster beschikt over 9 ruimtes voor jouw vergadering, bruiloft of feest. De zalen zijn in meerdere opstellingen in te delen. Overleg met de locatiehouder welke ruimte het beste bij jouw bijeenkomst past!

  Je kunt de ruimtes los huren of in combinatie met een arrangement. Onderstaande prijzen zijn vanaf-prijzen. Vraag om een offerte op maat!

  Capaciteit: 2-250 personen

Arrangementen

 

4-uurs arrangement

€14,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen4-uurs arrangement met lunch

€27,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Lunch: verse huisgemaakte soep, luxe belegde harde broodjes, vers fruitsalade, hangop, 2 drankjes naar wens (geen alcohol) Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen4-uurs arrangement met diner

€37,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Diner: 3-gangen keuze (vlees of vis) Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen8-uurs arrangement met lunch

€32,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Lunch: verse huisgemaakte soep, luxe belegde harde broodjes, vers fruitsalade, hangop, 2 drankjes naar wens (geen alcohol) Na de lunch Zeeuws appelsap in de vergaderzaal Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen12-uurs arrangement met lunch en diner

€57,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Lunch: verse huisgemaakte soep, luxe belegde harde broodjes, vers fruitsalade, hangop, 2 drankjes naar wens (geen alcohol) Na de lunch Zeeuws appelsap in de vergaderzaal Diner: 3-gangen keuzediner (vis/vlees) Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen24-uurs arrangement

€117,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Lunch: verse huisgemaakte soep, luxe belegde harde broodjes, vers fruitsalade, hangop, 2 drankjes naar wens (geen alcohol) Na de lunch Zeeuws appelsap in de vergaderzaal Diner: 3-gangen keuzediner (vis/vlees) Uitgebreid ontbijt Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen Overnachting basic kamer of comfort kamer De prijs is een vanaf-prijs.32-uurs arrangement

€157,50 p.p.


Koffie, thee, tafelwater gedurende de bijeenkomst Ontvangst met vers afgebakken koffiekoek Pepermuntjes Lunch: verse huisgemaakte soep, luxe belegde harde broodjes, vers fruitsalade, hangop, 2 drankjes naar wens (geen alcohol) Na de lunch Zeeuws appelsap in de vergaderzaal Diner: 3-gangen keuzediner (vis/vlees) Uitgebreid ontbijt Schrijfbenodigdheden voor elke deelnemer Flipover, scherm, beamer Zaalhuur inbegrepen Overnachting basic kamer of comfort kamer De prijs is een vanaf-prijs.Hapjes & drankjes

Geniet tusen het vergaderen door van heerlijke hapjes en drankjes. Heb je speciale wensen? Geef ze aan onder het kopje 'Bijzonderheden' tijdens het afronden van je reservering.

 • Healthy Break

  Vers fruitsalade met Griekse yoghurt met verse jus d’orange en verse appelsap

  €6,50 p.p.

 • Snack, Brabantse en Italian Break

  Kies uit:

  • Zachte broodjes kroket en frikandel
  • Brabantse worstenbroodjes en saucijzenbroodjes
  • Pizzapunt

  €4,50 p.p.

 • Borreluurtje aan de bar

  De locatie serveert consumpties (bier, fris, wijn) en bittergarnituur.

  €7,50 p.p.

Faciliteiten

Op deze locatie mag je gratis gebruik maken van Wifi. Boek je een arrangement, dan is dit inclusief beamer met scherm en flipover.

 • Beamer

  €24,79 p.s.

 • Flipover

  €14,46 p.s.

 • Geluidsinstallatie

  €20,66 p.s.

Extra's

 • Lezing door taalkunstenaar Paul Asselbergs

  Paul Asselbergs (1945) is een geboren en getogen Bergenaar en is een echte ‘taalkunstenaar’. Woordspelingen zijn z’n handelsmerk. Tijdens een komische en inspirerende break van jullie bijeenkomst zal Paul voorlezen uit eigen werk zoals versjes en korte komische verhalen. Uiteraard kan de voordracht, in overleg, ook toegespitst worden op jullie onderwerp, thema of organisatie.

  Duur van de lezing is in overleg. Prijzen op aanvraag: Paul vraagt alleen een kilometervergoeding.

  Op aanvraag

 • Workshop met paarden

  Deze paardenworkshop wordt gehouden midden in de natuur van de Brabantse Wal in Ossendrecht. De workshop heeft als doel mensen kennis te laten maken met paarden waarbij de nadruk ligt op plezier, ontspanning en samen ontdekken. Tal van activiteiten staan op het programma waarbij iedere deelnemer op zijn of haar manier omgaat. Er wordt niet op de paarden gereden, alle benen blijven op de grond. De ochtend of middag wordt afgesloten met een heerlijke boswandeling met het paard door de aangrenzende bosrijke omgeving.

  De workshop duurt 3 uur en is inclusief koffie, thee, fris en versnaperingen.

  €50,00 p.p.

 • Mountainbiketocht

  Een mountainbiketocht over De Brabantse Wal onder leiding van een gids. De gidsen zijn ervaren en kennen het gebied als geen ander. Ze laten de mooiste plekjes van de streek zien met de meest schitterende uitzichten.

  De tochten zijn in overleg aan te passen aan jullie wensen qua tijdsduur en moeilijkheidsgraad. De prijs is een vanaf-prijs en exclusief mountainbikes. Deze zijn te huur op de locatie.

  €30,00 p.p.

 • Teambuilding

  De locatie biedt meerdere teambuildingsactiviteiten aan:

  Expeditie der elementen
  In kleine groepen neem je het op tegen de elementen water, aarde, lucht en vuur

  Mini Eco challenge
  Adventure race m.b.v. GPS een parcours met verschillende opdrachten

  Huskie-workshop
  Stuur een groep van 6 huskies aan die jullie verplaatsen via steps of carts!

  Teambuildingsactiviteiten
  Vertaalslag van vraagstukken uit jullie werkomgeving naar outdooractiviteiten

  Outdoorzeskamp
  De fun-variant van het teambuildingsprogramma: prima onderbreking van jullie vergadersessie!

  GPS-battle by night
  Perfect avondprogramma: meerdere groepen strijden tegen elkaar en de klok!

  De prijs is een vanaf-prijs.

  €21,50 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Je vindt dit klooster in Ossendrecht, Noord-Brabant. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt parkeren op het eigen parkeerterrein. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 100, 104 of 105 naar halte Postbaan. Vanaf daar wandel je binnen 10 minuutjes naar het klooster.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren