Kleinschalige Duurzame Locatie in Voedselbos

Genieten van gastvrijheid, persoonlijke aandacht en pure maaltijden. 4.5 / 5 (14 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding, Meerdaagse met Overnachting
 • Rijswijk, Utrecht , Midden Nederland
 • 3 ruimtes
 • 2 - 16 personen
 • €€€€
 • 8 slaapkamers
 • Gratis parkeren, Oplaadpunt(en) elektrische auto
 • Design/Modern, Eigentijds, Huiselijk, Landelijk
 • WIFI, Internet, Scherm of projectiewand, LCD/TV scherm

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Op zoek naar een duurzame vergaderlocatie die van alle moderne gemakken is voorzien, maar waar je ook even helemaal tot rust kunt komen? Dan is dit design huis middenin het groen helemaal de plek voor jou! Het houten gebouw, te midden van de boomgaard, is voorzien van een sfeervolle designinrichting. Zin in een onderbreking? Er is een prachtige fruittuin waar je zelf het fruit van het seizoen kunt plukken!

Mogelijkheden

Deze inspirerende buitenlocatie is ideaal voor vergaderingen, workshops, heisessies en trainingen op het erf van de fruitboerderij. Je kunt er terecht met maximaal 16 personen. In vergaderopstelling kun je met 12 personen plaatsnemen; in kringopstelling is er ruimte voor meer. Het houten huisje beslaat 90 m2 en is goed geïsoleerd. In het tuinhuis zijn twee kleinere side-rooms waar je met een groepje van 4 personen even apart kunt zitten. Naast de ruimtes in het tuinhuis kun je gebruik maken van twee ruimtes in de naastgelegen boerderij. Je kunt verder exclusief gebruikmaken van een groot gemeubileerd terras, schitterend gelegen met uitzicht op de boomgaarden en bos. De locatie beschikt over een Smart-TV aan de wand, ideaal voor jouw presentaties!

Duurzaamheid

De boerderij richt zich op duurzaamheid, wat zich onder andere uit in het duurzaam gebouwde houten pand. Er wordt op de boerderij voedsel geproduceerd in harmonie met de natuur, zonder gewasbeschermingsmiddelen of kunstmest. Het bedrijf is ingericht volgens permacultuur principes. De groenten, kruiden en fruit van eigen bedrijf zijn de basis voor de smaakvolle, met liefde en passie bereide lunches en diners. Door hier te vergaderen draag je bij aan de ontwikkeling van een duurzame landbouwproductie die de natuur en de biodiversiteit verrijkt. 

Overnachten

In overleg is het mogelijk om te overnachten in de boerderij bij een meerdaagse bijeenkomst, afhankelijk van het aantal personen. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten, voor groepen tot ongeveer 12 personen. Vraag gerust naar meer informatie bij de locatiehouder!

Bekijk op kaart

Activiteiten

Zin in een leuke onderbreking? Er is genoeg mogelijk! Maak een wandeling over het drie hectare grote terrein, proef van het seizoensfruit, doe mee aan een proeverij, leer zelf groenten en fruit te verduurzamen door drogen, fermenteren en jam maken of leer meer over de verschillende kruiden en hun toepassingen. De locatiehouders denken graag met je mee over een interessante invulling van jouw teambuilding!

14 reviews en 14 beoordelingen 4.5 / 5

Service
4.5 / 5
Sfeer
4.5 / 5
Catering
4.5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Je huurt deze vergaderlocatie altijd exclusief, zodat je rust en privacy is gewaarborgd. In het tuinhuis is een grote ruimte aanwezig met keuken en er zijn ook twee side-rooms waar je met maximaal 4 personen terecht kunt. In het gebouw ernaast zijn tevens twee ruimtes van 35 m2 die eventueel bij te boeken zijn als je meer ruimte nodig hebt.

Als minder dan 10 personen deelnemen is de prijs p.p. iets hoger, bij meer deelnemers iets lager. U ontvangt vooraf altijd een gespecificeerde offerte na telefonisch contact over de precieze wensen en de omvang van de groep.

 

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is alle dagen van de week beschikbaar voor reserveringen.

 • Ruimtes Vergaderruimte in het Tuinhuis

  Vergaderruimte in het Tuinhuis

  Je kunt hier met 12 personen om de vergadertafel zitten. In kringopstelling is er ruimte voor meer personen. Je kunt tevens gebruik maken van een keuken en twee kleinere side-rooms voor maximaal 4 personen. Mocht je nog een extra ruimte nodig hebben is er de mogelijkheid om een van de twee ruimtes van 35m2 bij te boeken, zie hieronder meer informatie.

  Capaciteit: 2-16 personen

 • Extra vergaderruimtes

  Naast het tuinhuis is de boerderij gelegen waarin twee ruimtes van 35m2 aanwezig zijn, je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als break-out room. Een ruimte is te gebruiken als cursusruimte waar 30 personen in theateropstelling kunnen zitten. Deze ruimtes zijn bij het huren van het tuinhuis per dagdeel te huur. Mocht je echter alleen van deze ruimtes gebruik willen maken en niet van het tuinhuis, dan is dat in overleg mogelijk. Eventuele hapjes en drankjes kunnen dan apart afgenomen worden. Overleg in dit geval even met de locatiehouder!

  Capaciteit: 2-30 personen

Arrangementen

 

4-uurs arrangement

€50,00 p.p.


Een halve dag vergaderen, inclusief koffie, thee, water en een verzorgde, vegetarische lunch of een diner.4-uurs arrangement met diner

€75,00 p.p.


Een halve dag vergaderen, inclusief koffie, thee, water en een verzorgd diner8-uurs arrangement met lunch

€75,00 p.p.


Een hele dag vergaderen met koffie, thee en een lunch8-uurs arrangement met lunch en diner

€100,00 p.p.


Vergaderen met koffie, thee, lunch én diner!Extra's

 • Overnachting

  De locatie biedt verschillende slaapmogelijkheden. Het liefst een aparte slaapplek per persoon? Dan zijn er 8 slaapkamers beschikbaar. Mocht je het niet erg vinden om kamers te delen dan kun je op deze locatie met 12 personen overnachten. De kamers verschillen allemaal van elkaar en de prijs is hierom op aanvraag. Bespreek je wensen dus gerust met de locatiehouder zodat de beste mogelijkheid gekozen kan worden!

  Op aanvraag

 • Rondleiding

  Een rondleiding van ongeveer een uur over het permacultuurbedrijf.

  €50,00 p.s.

 • Workshop

  De locatiehouders geven je een interessante proeverij. Verder ga je je eigen fruitbeleg maken of fermenteren. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

  €25,00 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze locatie bevindt zich op de grens van Gelderland en Utrecht, in het Gelderse dorpje Rijswijk. Binnen 12 minuten rijden vanaf de snelweg ben je op de locatie. De route naar de locatie is korter dan dat de Tom Tom aan zal geven, omdat het rechtstreeks vanaf de provinciale weg bereikbaar is. Informeer naar de beste route bij de locatiehouder! De stad Utrecht bevindt zich op zo'n half uurtje rijden. Op de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig, waar tevens een oplaadpunt beschikbaar is voor elektrische auto's.

Goed bereikbaar midden in het land!

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren