Penthouse met Panoramisch Uitzicht over Rotterdam

Luxe & industrieel vergaderen, presenteren of borrelen boven Rotterdam 5 / 5 (20 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding
 • Rotterdam, Zuid Holland
 • 1 ruimte
 • 2 - 12 personen
 • €€€€
 • Vlakbij vliegveld, OV halte op loopafstand
 • Design/Modern, Eigentijds, Industrieel, Luxury
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Airco

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Dit prachtige penthouse bevindt zich in het hippe Rotterdam, middenin het centrum aan de chique winkelstraat De Meent. De locatie is een historisch stadstimmerhuis, waar een hypermodern glas- en staalwerk van Rem Koolhaas bovenop is gezet. Hierdoor is het oude pand getransformeerd in een hippe hotspot met café, appartementen en kantoren. Op de bovenste verdieping bevindt zich dit prachtige penthouse met enorme ramen, een toplocatie voor een bijzondere borrel of bespreking met adembenemend uitzicht!

Mogelijkheden


Deze vergaderlocatie bevindt zich op de bovenste verdieping van een architectonisch hoogstandje middenin Rotterdam. De ruimte bestaat uit een ruime zithoek, een lange tafel met stoelen en een kookeiland. Je kunt er met 12 personen in zittende opstelling terecht. Naast de binnenruimte is er ook een groot terras aanwezig met prachtig uitzicht op de stad. Uiteraard kan het terras bij mooi weer ook als break-outruimte gebruikt worden!

Faciliteiten

Deze locatie beschikt over een flip over en beamer met HDMI aansluiting en scherm, welke je zonder extra kosten kunt gebruiken. In verband met het klaarzetten, is het handig dit van tevoren even aan te geven. Deze locatie beschikt tevens over zonwering, vloerverwarming, vloerkoeling en airconditioning om de temperatuur aangenaam te houden.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Deze vergaderlocatie wil je helpen om alles uit jouw meeting te halen en organiseert op verzoek graag professionele ondersteuning van lichaam en geest. Kijk hieronder bij 'extra's' voor bijvoorbeeld een ontspannende stoelmassage of een workshop mindmapping.

17 reviews en 20 beoordelingen 5 / 5

Service
5 / 5
Sfeer
5 / 5
Catering
5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Het penthouse bestaat uit één ruimte, waartoe je altijd exclusief toegang hebt wanneer je hier boekt. Er is een zithoek, tafel met stoelen en een kookeiland aanwezig. Je hebt ook toegang tot het prachtige terras, dat bij mooi weer ook als break-outruimte gebruikt kan worden.

Bij de huurprijs is altijd een vergaderbreak in de middag (chocolaatjes, fruit en koekjes) en het gebruik van WiFi, een beamer en flip-over inbegrepen. Het is daarnaast de bedoeling dat je nog een koffie-arrangement bijboekt, dit kan onder hapjes & drankjes.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur. In het weekend is de locatie gesloten.

 • Ruimtes Het Penthouse

  Het Penthouse

  Je huurt dit luxe penthouse altijd exclusief voor jouw gezelschap en hebt dan beschikking over de gehele bovenverdieping (inclusief zithoek, vergadertafel met stoelen en dakterras). Er is plek voor maximaal 12 personen in zittende opstelling. De gastheer zal je de hele dag voorzien van lekkers en is beschikbaar voor technische ondersteuning.

  Capaciteit: 2-12 personen

Hapjes & drankjes

Naast het afnemen van een koffie-arrangement is het uiteraard ook mogelijk om een lekkere lunch te nuttigen of geniet van een wel heel speciaal diner, verzorgd door een privé kok! Kijk voor meer informatie onder het kopje Extra's.

 • Koffiearrangement - 1 dagdeel

  Je kunt de halve dag onbeperkt gebruik maken van de Nespresso koffie en een grote selectie aan thee. In de middag biedt de locatie ook fris aan.

  €15,00 p.p.

 • Koffiearrangement (2 dagdelen)

  Je kunt de hele dag onbeperkt gebruik maken van de Nespresso koffie en een grote selectie aan thee. In de middag biedt de locatie ook fris aan.

  €20,00 p.p.

 • Opa's Huisgemaakte appeltaart

  €4,50 p.p.

 • Luxe lunch

  Een welkome onderbreking tijdens een vergadering of training: de gastheer maakt graag iets vers voor je klaar! Je wordt hier verrast met een groenten- of kippensoep naar grootmoeders recept of een gezonde salade en luxe belegde broodjes. Dit wordt soms afgewisseld met iets warms, zoals een quiche of flammkuchen. Heb je een favoriet of gaat je voorkeur uit naar vegetarisch, laat het even weten en het wordt voor je geregeld!

  €22,50 p.p.

 • Borrel

  Na een dag scherp zijn, kan je de dag lekker afsluiten met een ontspannen borrel met heerlijk biertje, wijntje, bitterballen en iets te knabbelen.

  €22,50 p.p.

Extra's

 • Brainfuel Creativiteitsopwekker

  Wanneer mensen brainstormen, komen ze vaak met dezelfde soort ideeën. Dat komt omdat ze vastzitten in een standaard denkpatroon. Dat is volkomen normaal, maar helaas leidt deze route meestal tot saaie en ineffectieve oplossingen. Ons Brainfuel kaartspel dwingt je om vanuit een heel verrassend perspectief naar je probleem te kijken en je standaard patroon te doorbreken. Hiermee kun je tot ongebruikelijke associaties en innovatieve ideeën komen. Kosten: € 25 per dag voor gebruik van het kaartspel en canvassen.

  €25,00 per dag

 • Brainstorm Regisseur

  Een goed idee bedenken is hard werken. Daarom gebruiken de Brainstorm Regisseurs intensieve brainstormsessies waarbij jouw groep aan de hand van wetenschappelijke methoden met een opdracht aan de slag gaat. Tijdens een sessie worden barrières weggenomen en worden specifieke gebieden in de hersenen geactiveerd. Het doel is om minimaal 300 ideeën te spuien. Daarvan worden er slechts 30 geselecteerd en slechts 3 uitgewerkt. Want één idee is geen idee. Voorafgaand aan de meeting, nemen we telefonisch contact met je op om de doelstelling en uitdaging van jouw vraagstuk door te nemen. Kosten: vanaf € 1.000 per dag, afhankelijk van de onderzoeksvraag en voorbereiding. Neem contact met ons op voor een specifieke prijsopgave.

  €1.000,00 per dag

 • Visual Storytelling

  Een sneltekenaar analyseert, structureert en vertaalt complexe informatie naar aantrekkelijke begrijpbare tekeningen. Visueel denken en storytelling helpt je om ideeën helder te communiceren: Tijdens brainstorm sessies, vergaderingen of workshops, wordt sneltekenen (ook wel: visueel denken) gebruikt om een visie, plan, boodschap, idee, opinie of zelfs gevoel snel op papier te zetten. Door te tekenen wordt de essentie in een herkenbare visuele wijze weergegeven, waarbij er een gedeeld begrip ontstaat over hoe jij van plan bent waarde te creëren. Er wordt dus een communicatie tool gecreëerd. Teams en individuen kunnen deze illustraties gebruiken om hun verhaal te presenteren aan anderen, de complexiteit te verklaren en in te spelen op de herkenning en empathie van de toehoorders. Kosten: € 500 per dagdeel, inclusief de tekeningen.

  €500,00 per dagdeel

 • Stoelmassage Vitalife

  Topsporters worden los gemasseerd voor optimale prestaties bij een wedstrijd. Effectief vergaderen, brainstormen en creativiteit is ook topsport. Laat je energie vrijkomen voor de beste ideeën door een verfrissende en ontspannende powermassage van hoofd, schouders en nek van ca. 20 minuten. Je hoeft je niet uit te kleden, de massage gaat gewoon over lichte kleding heen. Je hoeft zelfs de vergadering niet te onderbreken, we zetten de massagestoel gewoon vlakbij de meeting, zodat je niets hoeft te missen. Kosten: € 25 per persoon, met een minimum van € 150. (bij minder dan 6 personen, kunnen we de massage per persoon ook langer maken.

  €25,00 p.p.

 • Architectuur rondwandeling Markthal

  Een bezoek aan Rotterdam is natuurlijk niet meer compleet zonder de Markthal te zien, te ruiken, te proeven of te voelen. Markhal is een publiek toegankelijk gebouw, maar met een architectuur rondleiding ben je er écht geweest! Tijdens de rondleiding vertelt de gids je alles over de totstandkoming van het gebouw, de historische plek waar de hal staat, de architectuur, de constructie, het ontwerp en nog veel meer! Je krijgt een bijzonder kijkje achter de schermen, bijvoorbeeld in het ondergrondse logistieke (koel)centrum. We maken je bezoek nóg leuker met een food stop inclusief 'Meet&Taste' met een ondernemer op de marktvloer die je graag vertelt hoe het is om te werken in Markthal en je natuurlijk een hapje laat proeven van de heerlijke producten die er verkocht worden. De rondleidingen duren een uur en je wordt op de vergaderlocatie opgehaald en weer afgeleverd. Kosten: € 225 per groep (vast bedrag).

  €225,00 p.s.

 • Workshop Mindmapping

  Meer presteren in minder tijd, klinkt goed toch? Mindmapping gaat je verder helpen! Met deze praktische visuele notatietechniek orden je je gedachten, waardoor je veel tijd overhoudt. Door middel van associatie en creativiteit doorgrondt en onhoudt je informatie namelijk veel gemakkelijker. Handig voor bijvoorbeeld het organiseren van projecten, strategie bepalen, presentaties maken en nog veel meer. Workshop van 2 uur, kosten: € 25 per persoon (minimaal 8 personen)

  €25,00 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt op de bovenste verdieping van het Timmerhuis, een architectonisch hoogstandje aan de Meent in Rotterdam, achter het Stadhuis. Vlakbij het pand bevindt zich de WTC-Beursplein parkeergarage en op een paar minuten loopafstand vind je metro- en tramhalte Stadhuis. De ingang van het Timmerhuis ligt op de hoek van de Stadhuisstraat en de Rodezand, direct achter het monumentale stadhuis van Rotterdam. In de grote glazen passage neem je de ingang naar de Zuidtoren, bel je even aan op nummer 76 en neem je de lift naar de 10e etage.

Middenin Rotterdam, met parkeergarage en OV om de hoek!

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren