Kleurrijke Inspiratie in Utrecht

Geïnspireerd vergaderen met resultaat in Utrecht 5 / 5 (3 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding
 • Utrecht, Utrecht
 • 5 ruimtes
 • 2 - 10 personen
 • €€€€
 • Vlakbij snelweg, Betaald parkeren, Gratis parkeren, OV halte op loopafstand
 • Zakelijk, Design/Modern, Eigentijds
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Laptop, LCD/TV scherm, Geluidsversterking, Microfoon

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Wil je niet alleen een inspirerende vergaderomgeving, maar ook eentje die je vergadering vorm geeft en elk onderdeel van het proces effectief ondersteunt? Deze vergaderlocatie richt zich daar helemaal op! De vijf verschillende vergaderruimtes zijn elk gericht op een fase uit het proces van een resultaatgerichte vergadering: speak, create, design, reflect en decide. De ruimtes hebben allemaal een licht, eigentijds interieur met veel kleur en moderne elementen, maar verder is elke zaal anders en uniek. Elk van de vergaderruimtes heeft één hoofdkleur, die het onderdeel dat in die ruimte plaatsvindt ook weer ondersteunt (zo past rood bij het nemen van beslissingen en geel bij het creatieve proces van brainstormen). Ook is de hele inrichting gericht op datgene waar de ruimte voor staat. Denk aan enorme beamers en overweldigend geluid en licht die je presentatie tot een echte “experience” maken in de ruimte speak en verplaatsbare zitelementen en een draaibare wand die het creatief proces stimuleren in de ruimte create. De ideale vergaderlocatie die je vergadering naar het volgende level brengt!

Mogelijkheden

Deze locatie is coronaproof en voldoet aan de 1.5 meter afstand voorwaarden.
De capaciteit aan de locatie is aangepast i.v.m. de coronamaatregelen. De maximale capaciteit is nu 10 personen.            

Afhankelijk van het doel van je bijeenkomst, kies je voor één van de vijf ruimtes. Het auditorium speak is zeer geschikt voor de opstart van je vergadering. Create prikkelt je brein in elk opzicht en is met zijn verschuifbare wanden en zitelementen ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie. In design, een multimedialab waar ‘handen uit de mouwen’ voorop staat, geef je je plannen vorm, om ze vervolgens in reflect te overdenken op de comfortabele banken. Tenslotte is er nog decide, waar spijkers met koppen worden geslagen en beslissingen worden genomen. Willen jullie er een meerdaagse van maken? De locatiehouder regelt graag een overnachting voor jullie in het hotel dat bij de locatie om de hoek zit.

 

Service

Het serviceniveau van deze toplocatie is ongekend hoog. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vergaderruimte, de uitnodiging of de te gebruiken materialen en technische middelen? Of heb je specifieke wensen voor je vergadering of evenement? Laat dat maar aan hen over. Niets is te veel en alles kan. Het team ontzorgt je volledig.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Om je vergadering, training, brainstormsessie of teambuildingsactiviteit nog meer te stimuleren, verzorgt deze vergaderlocatie ook allerlei creatieve workshops en trainingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop die computergames inzet om de vraagstukken van je organisatie aan te pakken, of een training over het nieuwe werken? Daarnaast is er veel aandacht voor eten en drinken: gezond, biologisch, verrassend, vers en lekker. Zo kun je je dag bijvoorbeeld afsluiten met een heerlijk diner!

3 reviews en 3 beoordelingen 5 / 5

Service
4.5 / 5
Sfeer
5 / 5
Catering
4.5 / 5

Schrijf een review!

Ruimtes

Je kunt op deze vergaderlocatie gebruikmaken van één of meerdere vergaderruimtes. Elk van deze ruimtes is gericht op een andere fase uit het vergaderproces, zodat je afhankelijk van het doel van je bijeenkomst een zaal kunt kiezen.

Openingstijden & dagdelen

Maandag t/m vrijdag 8.30u – 22u

 • Ruimtes speak

  speak

  In dit auditorium staat het zenden en delen van informatie centraal. Dit is de ideale ruimte voor de eerste fase, de opstart van een resultaatgerichte vergadering. Je hebt beschikking over twee beamers en enorme beeldschermen. Het licht en geluid is overweldigend en er zijn comfortabele stoelen aanwezig. Alles om je presentatie tot een echte “experience” te maken! De ruimte kan op verschillende manieren worden ingericht en is aan te passen op de grootte van je groep. De oranje kleur van de ruimte bevordert het enthousiasme van de deelnemers. Interactie en het uitwisselen van meningen kan hier in alle rust gebeuren.

  Bijzonderheden: twee beamers en twee grote schermen, licht- en geluidsinstallatie.

  4 tot 65 personen, 85 m2

  Let op: onderstaande prijs is gebaseerd op een groep tot 20 personen. Kom je met meer personen, dan ligt het tarief €100,- hoger.

  Capaciteit: 4-65 personen

 • Ruimtes create

  create

  Dit is een vergaderruimte die in elk opzicht is gericht op het prikkelen van je creativiteit. Ideaal voor de tweede fase van je vergadering, waarin ideeën gegenereerd worden. Bijvoorbeeld voor een brainstormsessie of het maken van een mindmap. Het begint al bij binnenkomst, als je je afvraagt waar je moet zitten, tot je de gekleurde, verplaatsbare zitelementen ziet. Er is een grote, multifunctionele, verrijdbare whiteboardwand aanwezig, die bovendien multifunctioneel is: op de wand kan worden geprojecteerd, geschreven of geplakt. De gele kleur in de ruimte bevordert de ideevorming en creativiteit.

  Bijzonderheden: beamer & beeldscherm, verplaatsbare zitelementen, multifunctionele wand (kan de ruimte opdelen in meerdere ruimtes, maar kan ook gebruikt worden als projectiewand).

  4 tot 35 personen, 80 m2 

  Let op: onderstaande prijs is gebaseerd op een groep tot 20 personen. Kom je met meer personen, dan ligt het tarief €100,- hoger.

  Capaciteit: 4-35 personen

 • Ruimtes design

  design

  De vergaderruimte design staat voor de derde fase van een resultaatgerichte vergadering: het maken van (project) plannen, strategieën en oplossingen. Hier worden ideeën verder ontwikkeld en gevisualiseerd. Dit multimediaal lab staat voor “handen uit de mouwen” en stimuleert je om de allernieuwste technologieën te gebruiken om zo tot verrassende resultaten te komen. De kleur geel stimuleert wederom de creativiteit.

  Bijzonderheden:  Een beamer & projectiescherm, 2 iMacs en smartboards.

  4 tot 16 personen, 36 m2.

  Capaciteit: 4-16 personen

 • Ruimtes reflect

  reflect

  In de vergaderruimte reflect kun je nog eens rustig terugkijken op je plannen en er in huiskamersfeer rustig op reflecteren. Dit is de vierde fase van een succesvolle vergadering en is noodzakelijk om definitieve beslissingen te kunnen nemen. Er heerst hier een relaxte sfeer, zodat je achterover geleund in de bank een evaluatie kunt geven van de ideeën die gevormd zijn. De blauwe kleur van de ruimte straalt rust uit.

  Bijzonderheden: LCD scherm, comfortabele banken, grote ramen die een wijds uitzicht geven.

  Max. 7 personen, 22 m2.

  Capaciteit: 2-7 personen

 • Ruimtes decide

  decide

  Deze vergaderruimte staat voor het maken van concrete afspraken, de vijfde en laatste fase van een resultaatgerichte vergadering. De vergadering wordt hierdoor niet alleen een bespreking maar krijgt ook daadwerkelijk gevolg in de vorm van acties en plannen. Deze ruimte is daar volledig op gericht: in het midden staat een ronde tafel, waardoor deelnemers gelijkwaardig aan elkaar zijn. Het maken van besluiten wordt gestimuleerd door de rode kleur van het interieur.

  Bijzonderheden: in de ruimte zijn een beamer en beeldscherm aanwezig.

  Max. 10 personen, 31 m2. 

  Capaciteit: 2-10 personen

Hapjes & drankjes

Het personeel verzorgt een compleet vergaderarrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee, water, fris en koeken bij ontvangst en een fruitsmoothie in de middag. De vergadering, bijeenkomst of presentatie uitbreiden met een lunch, borrel of diner? Ook dat iis hier mogelijk. Geef je eet- en drinkwensen door en ontvang een voorstel op maat.

 • Vergaderarrangement - 1 dagdeel

  Onbeperkt verse koffie, cappuccino, thee, water, fris en diverse tussendoortjes.

  Tussendoortjes zijn bijvoorbeeld vers afgebakken oatmeal koeken bij ontvangst of een verse smoothie of hartige snack in de middag. Daarnaast staan er altijd snoepjes, dropjes of candybars klaar.

  €15,50 p.p.

 • Vergaderarrangement - 2 dagdelen

  Onbeperkt verse koffie, cappuccino, thee, water, fris en diverse tussendoortjes.

  Tussendoortjes zijn bijvoorbeeld vers afgebakken oatmeal koeken bij ontvangst of een verse smoothie of hartige snack in de middag. Daarnaast staan er altijd snoepjes, dropjes of candybars klaar.

  €19,50 p.p.

 • Vergaderarrangement - 3 dagdelen

  Onbeperkt verse koffie, cappuccino, thee, water, fris en diverse tussendoortjes.

  Tussendoortjes zijn bijvoorbeeld vers afgebakken oatmeal koeken bij ontvangst of een verse smoothie of hartige snack in de middag. Daarnaast staan er altijd snoepjes, dropjes of candybars klaar.

  €22,50 p.p.

 • Biologische Lunch

  Biologische en dagverse lunch bestaande uit diverse belegde broodjes, een snack of huisgemaakt soepje of verse salade, biologische sappen en zuivel 

  €15,50 p.p.

 • 2- gangendiner

  Afhankelijk van het seizoen.

  Drankjes tijdens het diner zijn op basis van nacalculatie. Het diner kan aan tafel uitgeserveerd worden of als running diner tijdens de bijeenkomst 

  €29,50 p.p.

 • 3- gangendiner

  Driegangen diner, afhankelijk van het seizoen.

  Drankjes tijdens het diner zijn op basis van nacalculatie. Het diner kan aan tafel uitgeserveerd worden of als running diner tijdens de bijeenkomst 

  €38,00 p.p.

Extra's

 • Creatieve Begeleiding

  De locatie heeft een netwerk van procesbegeleiders om zich heen gecreëerd die kunnen worden ingezet ter begeleiding van de bijeenkomst (zowel inhoudelijk, bijvoorbeeld over Het Nieuwe Werken of faciliterend/begeleidend in het creatieve proces.

  Voeg deze optie/begeleiding toe aan je offerte en de locatie komt bij je terug met de specifieke mogelijkheden.  

  Vanaf 1000 euro per dag.

  €1.000,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze inspirerende vergaderlocatie bevindt zich in 'Creative Valley', een kantooromgeving voor het nieuwe werken in Papendorp, Utrecht. De locatie is goed te bereiken met de auto (vlak naast de snelweg). Er zijn 10 gratis parkeerplekken beschikbaar bij de locatie die je kunt reserveren en er is op loopafstand een betaalde parkeerplaats aanwezig. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 24, 48, 102, 103 of 107 naar halte Utrechtse Bazar. Vanaf daar ben je binnen enkele minuten wandelen op de locatie.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren