Verrassen en Inspireren door Samenwerking met de Natuur

Vergaderen, teambuilden of borrelen op een moderne boerderij in Woubrugge 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding, Feest
 • Woubrugge, Zuid Holland
 • 6 ruimtes
 • 10 - 250 personen
 • €€€€
 • Vlakbij snelweg, Gratis parkeren, OV halte op loopafstand
 • Zakelijk, Design/Modern, Eigentijds, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Live streaming

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Midden in de polders van het Groene Hart, tussen Schiphol en Alphen aan de Rijn, ligt deze landelijke boerderij die is voorzien van een moderne inrichting met stijlvolle designelementen. Van buiten is de locatie nog een authentieke boerderij, van binnen een moderne, sfeervolle ruimte waar het door de grote hoeveelheid lichtinval en het stijlvolle interieur met zijn industriële elementen heerlijk werken is. Een perfecte combinatie dus! Ook de ligging is ideaal: je bevindt je in een landelijke, rustgevende omgeving, maar toch midden in de Randstad. Nabij de A4 tussen Den Haag en Amsterdam, op 15 minuten afstand van Schiphol en 20 minuten afstand van de Zuidas. De locatie biedt een zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Mogelijkheden

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving. Bij deze vergaderlocatie vind je rust en focus tijdens je bijeenkomst. Op deze ruime, duurzame locatie kun je gemakkelijk breakout-sessies houden of in meerdere groepen uiteen gaan. Plof lekker neer op de lounge-sets, doe frisse ideeën op door over de akkers te dwalen of door de moestuin te struinen.

De keuken van deze locatie draait om de moestuin. Tijdens je verblijf geniet je van al het landelijke lekkers van eigen bodem. Vers en gezond. Dat maakt deze locatie behalve circulair, ook circuleuk en circulekker!

Deze modern ingerichte boerderij in Woubrugge bestaat uit in totaal 6 ruimtes met een totale oppervlakte van 500 m2, waar je met maximaal 240 personen terecht kunt. Er zijn 4 vergaderzalen, namelijk de Hooizolder, te verdelen in 3 kleine ruimtes of als geheel te gebruiken, en de Vierambachtszaal, ideaal voor vergaderingen, presentaties of trainingen. Ook kun je gebruik maken van de oude schuur, een authentieke ruimte die ideaal is voor bijeenkomsten tijdens warmer weer. Daarnaast is er nog het gezellige restaurant en de prachtige terrastuin van 400 m2.

Faciliteiten

De vergaderlocatie regelt graag alle technische faciliteiten voor je! Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi en de parkeergelegenheid bij de boerderij. Het gebruik van de geluidsinstallatie, een beamer en flipover is inbegrepen bij de huur van de Vierambachtszaal en de Hooizolder. Wil je gebruikmaken van geluid, een beamer of flipover in het restaurant en de oude schuur, dan kan dit op verzoek bijgeboekt worden.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Deze goed bereikbare vergaderlocatie ligt midden in het Groene Hart en tussen verschillende recreatiegebieden. Mogelijkheden te over voor een rustgevende wandeling of fietstocht dus! Ook zijn er op de locatie allerlei leuke activiteiten te ondernemen, bijvoorbeeld een rondleiding door de moestuin, een middagje schapendrijven, een boottocht of suppen.

Schrijf een review!

Ruimtes

Deze sfeervolle, landelijke vergaderlocatie beschikt in totaal over 6 ruimtes, waarvan 4 vergaderruimtes, een schuur en een restaurant. Daarnaast kun je bij mooi weer uitwijken naar de mooie terrastuin. Hieronder vind je meer informatie over de vergaderruimtes.

Ben je met een groep van meer dan 240/300 personen, dan is het mogelijk om 1 van de landbouwloodsen af te huren. Deze loodsen worden 'kaal' geleverd en kun je volledig naar eigen wens inrichten voor jouw evenement. De landbouwschuren hebben een oppervlakte van ongeveer 500 en 600m2 en liggen naast elkaar op het achtererf van de locatie. Er is ruimte voor ruim 100 auto's op het achterterrein en er kan eventueel nog een extra stuk land ter beschikking worden gesteld. Interesse? Neem dan gerust contact op om je wensen te bespreken!

Openingstijden & dagdelen

Deze landelijke vergaderlocatie is alle dagen van de week beschikbaar voor boekingen.

 • Ruimtes Vierambachtszaal (8-40 personen)

  Vierambachtszaal (8-40 personen)

  Een ruime en zeer lichte ruimte met via de openslaande deuren toegang tot het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers. De Vierambachtszaal is ingericht met een beamer, projectiewand, flipover en geluidsinstallatie met handmicrofoon. De ruimte kan flexibel en naar jullie wensen worden ingericht. Ook voor kleinere gezelschappen is de Vierambachtszaal geschikt: met onze lounge-sets en poefjes creëren we stijlvolle zithoeken voor een informele setting. Na afloop nog even borrelen? De Vierambachtszaal is tevens ingericht met een gezellige bar.

  Capaciteit: 10-40 personen

 • Ruimtes Vierambachtszaal (vanaf 40 personen)

  Vierambachtszaal (vanaf 40 personen)

  Een ruime en zeer lichte ruimte met via de openslaande deuren toegang tot het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers. De Vierambachtszaal is ingericht met een beamer, projectiewand, flipover en geluidsinstallatie met handmicrofoon. De ruimte kan flexibel en naar jullie wensen worden ingericht. Ook voor kleinere gezelschappen is de Vierambachtszaal geschikt: met onze lounge-sets en poefjes creëren we stijlvolle zithoeken voor een informele setting. Na afloop nog even borrelen? De Vierambachtszaal is tevens ingericht met een gezellige bar.

  Capaciteit: 41-200 personen

 • Ruimtes De Hooizolder met Vide (8-40 personen)

  De Hooizolder met Vide (8-40 personen)

  Een moderne vergaderruimte op de eerste etage met via de strakke glaswand uitzicht op de Originele Oude Schuur uit 1930, een bijzonder contrast. De Hooizolder is ingericht met een beamer en een scherm en kan eventueel via een tussenwand in twee kleinere ruimtes verdeeld worden. Even een pauze of in een andere setting verder brainstormen? Aangrenzend aan de Hooizolder ligt de bijbehorende sfeervolle Vide; een zeer lichte lobby met waanzinnig uitzicht over de akkers! Een heerlijke plek om energie en inspiratie op te doen.

  Capaciteit: 10-40 personen

 • Ruimtes Originele Oude Schuur (tot 125 personen)

  Originele Oude Schuur (tot 125 personen)

  De kern van het complex van deze locatie wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern wat door onze gasten als zeer verrassend wordt ervaren. De Oude Schuur (140 vierkante meter) biedt een uniek decor voor bijvoorbeeld een presentatie, klantendag, break-out-ruimte, bruiloft, borrel of diner. De ruimte biedt geen vaste vergaderfaciliteiten maar kan uiteraard volledig naar wens worden ingericht. Er zijn tal van mogelijkheden voor het gebruik maken van de Oude Schuur. Wij denken graag met je mee! De prijs voor deze ruimte is op aanvraag.

  Capaciteit: 10-125 personen

 • Ruimtes Restaurant (tot 100 personen)

  Restaurant (tot 100 personen)

  Proef onze culinaire passie. Ons sfeervolle authentieke restaurant heeft via de moderne glazen wand uitzicht op de Originele Oude Schuur. Het contrast tussen de landelijke en moderne inrichting wordt als zéér verrassend ervaren. Al onze gerechten worden bereid met producten van onze eigen akkers en natuurlijk onze bijzondere moestuin! Bij mooi weer kun je heerlijk plaatsnemen op ons gezellige terras met schaduwdoek. De prijs voor deze ruimte is op aanvraag.

  Capaciteit: 10-100 personen

 • Ruimtes Stretchtent POP-UP (tot 40)

  Stretchtent POP-UP (tot 40)

  De sfeervolle stretchtent kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Een halve koepel, alle kanten geopend of juist een kant gesloten, met plezier denkt de locatie mee en adviseren zij jullie over de mogelijkheden. Natuurlijk houden ze met de opbouw ook rekening met de weersvoorspellingen. Zo kunnen ze een extra strobalenwand creëren tegen wind of regeninslag of plaatsen ze sfeervolle flame-heaters voor extra warmte. Een stretchtent blijft echter een (half) open ruimte en is dan ook vooral geschikt voor brainstorm/inspiratie-sessies en offline bijeenkomsten, passend bij het gezelschap en bij het karakter van de bijeenkomst.

  Capaciteit: 10-40 personen

 • Ruimtes Locatie Exclusief (tot 300 personen)

  Locatie Exclusief (tot 300 personen)

  Je maakt met jouw gezelschap exclusief gebruik van de vergaderruimtes (Vierambachtszaal met terras, Hooizolder met Vide) en het Restaurant. Ontspannen vergaderen of ontmoeten, culinair genieten van onze producten van eigen land, volop inspiratie opdoen in en rondom de moestuin of akkers. Voor het gebruik van de Oude Schuur kunnen additionele kosten berekend worden.

  Capaciteit: 10-300 personen

Hapjes & drankjes

De vergaderlocatie beschikt over een uitstekend restaurant dat zoveel mogelijk gebruikmaakt van groenten uit eigen tuin. Met de hapjes en drankjes zit het dus wel goed! Hieronder een greep uit de mogelijkheden, maar uiteraard is er in overleg met de vergaderlocatie meer mogelijk.

 • Vergaderarrangement 1 dagdeel

  Onbeperkt koffie, thee, water, zoete lekkernijen (ochtend) of hartige lekkernijen (middag), frisdrank (middag), mintjes

  €13,00 p.p.

 • Vergaderarrangement 2 dagdelen

  Onbeperkt koffie, thee, water, zoete lekkernijen (ochtend) of hartige lekkernijen (middag), frisdrank (middag), mintjes

  €22,00 p.p.

 • Luxe granenkoek

  Iets extra’s voor in de koffiepauze

  €4,75 p.p.

 • Boerenlunch

  Seizoenssoep gemaakt van producten van eigen akkers en moestuin. Zuurdesembrood (2 stuks per persoon) rijk en vegetarisch beleg, vers fruit. Geserveerd met melk en appel/peer-sap uit eigen boomgaard. De boerenlunch is uit te breiden met een salade of een warm item.

  €24,00 p.p.

 • Seizoenssalade (als uitbreiding van de boerenlunch)

  Een heerlijke gezonde salade met seizoensproducten uit de eigen moestuin van de locatie.

  €4,75 p.p.

 • Warm item (als uitbreiding van de boerenlunch)

  Een heerlijke warm hapje bij de boerenlunch zoals bijvoorbeeld een groentemuffin of een hartige tartelette.

  €4,75 p.p.

 • Fruitsmoothie

  Iets extra’s voor in de pauze ‘s middags

  €5,00 p.p.

 • Borrelarrangement Lekker Polderen (30 min)

  30 min. onbeperkt drankjes Hollands Dyck-assortiment, ronde vegetarische bittergarnituur, nootjes op tafel.

  €12,00 p.p.

 • Borrelarrangement Lekker Polderen (60 min)

  60 min. onbeperkt drankjes Hollands Dyck-assortiment, ronde vegetarisch bittergarnituur, nootjes op tafel.

  €22,00 p.p.

 • 4-gangen diner

  Een door de chef-kok samengesteld luxe diner op hoog culinair niveau, áltijd bereid met seizoensproducten uit de eigen moestuin, het hart van het bedrijf.

  €43,00 p.p.

 • 5-gangen diner

  Een door de chef-kok samengesteld luxe diner op hoog culinair niveau, áltijd bereid met seizoensproducten uit de eigen moestuin, het hart van het bedrijf.

  €49,00 p.p.

Extra's

 • Rondleiding door de moestuin

  Eigenaar Reinier Kempenaar maakt graag tijd voor jullie vrij om een rondleiding te geven door de moestuin, de grootste van het Groene Hart! Met passie vertelt hij over de producten, het vakmanschap, het “verhaal” over de locatie en natuurlijk laat hij af en toe iets proeven! Een ideale manier om je bijeenkomst met een kort moment op een unieke manier te onderbreken. En nóg leuker is het om diezelfde producten tijdens de lunch of het diner in verrassende vorm in de gerechten te aanschouwen én te proeven. Verser kan niet!

  €95,00 p.s.

 • Schapendrijven

  Altijd al eens willen weten hoe de boer zijn schapen drijft? Dit is je kans! Prijs is per groep.

  €2.000,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Midden in het Groene Hart ligt Woubrugge, een dorp op ongeveer 10 km afstand van Leiden. Vanaf de A4 is het 10 minuten rijden naar de boerderij, waar je gebruik kunt maken van de 75 gratis parkeerplekken. Ook is er een bushalte op loopafstand van de locatie.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren