Puur Vergaderen in het Groene Hart

Vergaderen, teambuilden of borrelen op een moderne boerderij in Woubrugge 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Private Dining, Teambuilding, Feest
 • Woubrugge, Zuid Holland
 • 6 ruimtes
 • 4 - 30 personen
 • €€€€
 • Vlakbij snelweg, Gratis parkeren
 • Zakelijk, Design/Modern, Eigentijds, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Live streaming

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Midden in de polders van het Groene Hart, tussen Leiderdorp en Alphen aan de Rijn, ligt deze landelijke boerderij die is voorzien van een moderne inrichting met stijlvolle designelementen. Van buiten is de locatie nog een authentieke boerderij, van binnen een moderne, sfeervolle ruimte waar het door de grote hoeveelheid lichtinval en het stijlvolle interieur met zijn industriële elementen heerlijk werken is. Een perfecte combinatie dus! Ook de ligging is ideaal: je bevindt je in een landelijke, rustgevende omgeving, maar toch midden in de Randstad. Nabij de A4 tussen Den Haag en Amsterdam, op 15 minuten afstand van Schiphol en 20 minuten afstand van de Zuidas. De locatie biedt een zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

.Het aanwezige restaurant behoort namelijk tot één van de 500 beste en lekkerste restaurants van Nederland.

Mogelijkheden

Deze locatie is coronaproof en voldoet aan de 1.5 meter afstand voorwaarden.
De capaciteit aan de locatie is aangepast i.v.m. de coronamaatregelen. De maximale capaciteit is: 

- 30 personen in de Vierambachtszaal
- 8 personen op de hooizolder
- 30 personen in de oude schuur
- ongeveer 30 personen in het restaurant

Deze modern ingerichte boerderij in Woubrugge bestaat uit in totaal 6 ruimtes met een totale oppervlakte van 500 m2, waar je met maximaal 240 personen terecht kunt. Er zijn 4 vergaderzalen, namelijk de Hooizolder, te verdelen in 3 kleine ruimtes of als geheel te gebruiken, en de Vierambachtszaal, ideaal voor vergaderingen, presentaties of trainingen. Ook kun je gebruik maken van de oude schuur, een authentieke ruimte die ideaal is voor bijeenkomsten tijdens warmer weer. Daarnaast is er nog het gezellige restaurant en de prachtige terrastuin van 400 m2.

Faciliteiten

De vergaderlocatie regelt graag alle technische faciliteiten voor je! Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi en de parkeergelegenheid bij de boerderij. Het gebruik van de geluidsinstallatie, een beamer en flipover is inbegrepen bij de huur van de Vierambachtszaal en de Hooizolder. Wil je gebruikmaken van geluid, een beamer of flipover in het restaurant en de oude schuur, dan kan dit op verzoek bijgeboekt worden.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Deze goed bereikbare vergaderlocatie ligt midden in het Groene Hart en tussen verschillende recreatiegebieden. Mogelijkheden te over voor een rustgevende wandeling of fietstocht dus! Ook zijn er op de locatie allerlei leuke activiteiten te ondernemen, bijvoorbeeld een rondleiding door de moestuin, een middagje schapendrijven, een boottocht of suppen.

Schrijf een review!

Ruimtes

Deze sfeervolle, landelijke vergaderlocatie beschikt in totaal over 6 ruimtes, waarvan 4 vergaderruimtes, een schuur en een restaurant. Daarnaast kun je bij mooi weer uitwijken naar de mooie terrastuin. Hieronder vind je meer informatie over de vergaderruimtes.

Ben je met een groep van meer dan 240/300 personen, dan is het mogelijk om 1 van de landbouwloodsen af te huren. Deze loodsen worden 'kaal' geleverd en kun je volledig naar eigen wens inrichten voor jouw evenement. De landbouwschuren hebben een oppervlakte van ongeveer 500 en 600m2 en liggen naast elkaar op het achtererf van de locatie. Er is ruimte voor ruim 100 auto's op het achterterrein en er kan eventueel nog een extra stuk land ter beschikking worden gesteld. Interesse? Neem dan gerust contact op om je wensen te bespreken!

Openingstijden & dagdelen

Deze landelijke vergaderlocatie is alle dagen van de week beschikbaar voor boekingen.

 • Ruimtes Vierambachtszaal (2 tot 40 personen)

  Vierambachtszaal (2 tot 40 personen)

  De Vierambachtszaal is de grootste vergaderruimte van de locatie en is 210 m2 groot. De vergaderzaal biedt uitzicht op de polder en directe toegang tot de tuin en het terras. Verschillende opstellingen zijn mogelijk in overleg met de locatiehouders. Het gebruik van beamer, geluid en flipover is inbegrepen bij de huur van deze ruimte!

  Capaciteit: 4-40 personen

 • Ruimtes Vierambachtszaal (meer dan 40 personen)

  Vierambachtszaal (meer dan 40 personen)

  De Vierambachtszaal is de grootste vergaderruimte van de locatie en is 210 m2 groot. De vergaderzaal biedt uitzicht op de polder en directe toegang tot de tuin en het terras. Je kunt er terecht met maximaal 200 personen in staande opstelling, voor vergaderopstelling geldt maximaal 120 personen. De verschillende opstellingen zijn mogelijk in overleg met de locatiehouders. Het gebruik van beamer, geluid en flipover is inbegrepen bij de huur van deze ruimte!

  Capaciteit: 41-200 personen

 • Ruimtes Hooizolder (te verdelen in 3 ruimtes)

  Hooizolder (te verdelen in 3 ruimtes)

  De oude hooizolder is tegenwoordig een prachtig opgeknapte vergaderruimte met een moderne designinrichting. De zolder is te verdelen in 3 vergaderruimtes: 2 ruimtes van beiden 26 m2 en een vide van 50 m2. De twee kleine ruimtes bieden een prachtig uitzicht op de oude graansilo en zijn beiden geschikt voor vergaderingen tot 12 personen. Ook zijn de twee kleine ruimtes samen te voegen zodat er ruimte is voor maximaal 25 personen in theateropstelling en 20 in vergaderopstelling. Het gebruik van beamer, geluid en flipover is inbegrepen bij de huur van deze ruimte!

  Capaciteit: 4-25 personen

 • Ruimtes Restaurant, inclusief oude schuur

  Restaurant, inclusief oude schuur

  Capaciteit: 2-65 personen

 • Gehele locatie exclusief

  Groots evenement gepland? Huur dan de gehele locatie af zodat je deze exclusief tot je beschikking hebt!

  Capaciteit: 4-250 personen

Hapjes & drankjes

De vergaderlocatie beschikt over een uitstekend restaurant dat zoveel mogelijk gebruikmaakt van groenten uit eigen tuin. Met de hapjes en drankjes zit het dus wel goed! Hieronder een greep uit de mogelijkheden, maar uiteraard is er in overleg met de vergaderlocatie meer mogelijk.

 • Vergaderarrangement 1 dagdeel

  Onbeperkt koffie, thee, water, zoete en hartige lekkernijen.

  €12,50 p.p.

 • Vergaderarrangement 2 dagdelen

  Onbeperkt koffie, thee, water, zoete en hartige lekkernijen.

  €21,00 p.p.

 • Boerenlunch

  Soep, diverse luxe belegde broodjes, warm item, vers fruit, melk, karnemelk, jus d’orange

  €23,00 p.p.

 • 2-gangen lunch

  Een door de chef-kok samengesteld luxe lunch op hoog culinair niveau, áltijd bereid met seizoensproducten uit de eigen moestuin, het hart van het bedrijf.

  €25,00 p.p.

 • 3-gangen diner

  Een door de chef-kok samengesteld luxe diner op hoog culinair niveau, áltijd bereid met seizoensproducten uit de eigen moestuin, het hart van het bedrijf.

  €37,00 p.p.

 • Borrelarrangement Lekker Polderen (1 uur)

  1 uur onbeperkt drankjes Hollands buffet, 2st. bittergarnituur p.p. en nootjes op tafel

  €8,00 p.p.

 • Borrelarrangement Luxe Nagenieten (1 uur)

  1 uur onbeperkt drankjes Hollands buffet, 2st. bittergarnituur p.p., een luxe hapje en boerenkaas/worst

  €12,00 p.p.

Extra's

 • Rondleiding door de moestuin

  Eigenaar Reinier Kempenaar maakt graag tijd voor jullie vrij om een rondleiding te geven door de moestuin, de grootste van het Groene Hart! Met passie vertelt hij over de producten, het vakmanschap, het “verhaal” over de locatie en natuurlijk laat hij af en toe iets proeven! Een ideale manier om je bijeenkomst met een kort moment op een unieke manier te onderbreken. En nóg leuker is het om diezelfde producten tijdens de lunch of het diner in verrassende vorm in de gerechten te aanschouwen én te proeven. Verser kan niet!

  €85,00 p.s.

 • Schapendrijven

  Altijd al eens willen weten hoe de boer zijn schapen drijft? Dit is je kans! Prijs is per groep.

  €1.400,00 p.s.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Midden in het Groene Hart ligt Woubrugge, een dorp op ongeveer 10 km afstand van Leiden. Vanaf de A4 is het 10 minuten rijden naar de boerderij, waar je gebruik kunt maken van de 75 gratis parkeerplekken. Ook is er een bushalte op loopafstand van de locatie.

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren