Hollands Pakhuis

Creatieve vergaderlocatie aan de Zaan 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Borrel & Ontvangst, Teambuilding
 • Zaandijk, Noord Holland
 • 6 ruimtes
 • 2 - 60 personen
 • €€
 • Zakelijk, Industrieel
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand, Laptop

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Een creatief, flexibel en 'no-nonsense' verbouwd pakhuis gelegen aan de Zaan. Eens in een ver verleden lagen hier de kwaliteitsdropjes en andere zoethouders van Klene te wachten op de fijnproever. Een aantal enthousiaste ondernemers heeft de handen ineengeslagen en zo is er een bijzondere evenementenlocatie gerealiseerd waar creatieve en culinaire activiteiten elkaar hebben gevonden. De authentieke sfeer van het pakhuis is daarbij bewaard gebleven. Oude balken, een houten vloer, en het uitzicht maken deze sfeer compleet.

Er zijn diverse ruimtes waarbij bijna iedere ruimte het zicht op de wereldberoemde molens van de Zaanse Schans heeft behouden. Door de grote diversiteit in stijlen en het gebruik van verrassende elementen is een bijeenkomst in het pakhuis een instant succes.

Mogelijkheden

Een creatief, flexibel en 'no-nonsense' verbouwd pakhuis gelegen aan de Zaan. Flexibiliteit staat centraal in de mogelijkheden van dit Hollands Pakhuis. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier mogelijk. Van een strakke zakelijke vergaderruimte tot een creatieve ambiance, het komt hier allemaal tot stand. 

Dit pakhuis heeft 6 verschillende soorten ruimtes, waarvan 2 vergaderruimtes die geschikt zijn voor 2 tot 60 personen. Denk aan een luxe zolder of een autentieke werkplaats voor een constructieve meeting. Of wat dacht je van een sfeervolle ruimte met een houtkachel en een prachtig uitzicht voor een indrukwekkende presentatie? 

Bekijk op kaart

Activiteiten

Extra activiteiten als meubels maken, glas graveren, mozaïeken en maquettes maken kunnen hier allemaal georganiseerd worden.  

Schrijf een review!

Ruimtes

Openingstijden & dagdelen

 • Ruimtes De Opslag

  De Opslag

  In deze ruimte lagen vroeger dropjes opgeslagen. Een ruimte voor maximaal 18 personen, met een wat luxe uitstraling, waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel, die is gemaakt van oude vloerdelen. 

  Je huurt de ruimte inclusief koffie, thee, water, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, flipover, WIFI. Visuele ondersteuning zoals een beamer, scherm en laptop kunnen uiteraard op verzoek worden bij geplaatst. Als je hiervan gebruik wil maken kan je dat aangeven onder 'Faciliteiten'.

  Capaciteit: 2-18 personen

 • Ruimtes De Zolder

  De Zolder

  Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. De luxere inrichting van deze zaal is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering of een presentatie.De Zolder biedt ruimte aan groepen van 8 tot 60 personen, afhankelijk van de opstelling.

  Je huurt de ruimte inclusief koffie, thee, water, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, flipover, WIFI. Visuele ondersteuning zoals een beamer, scherm en laptop kunnen uiteraard op verzoek worden bij geplaatst. Als je hiervan gebruik wil maken kan je dat aangeven onder 'Faciliteiten'.

  Capaciteit: 8-60 personen

Arrangementen

 

4-uurs vergaderarrangement

€24,50 p.p.


Incl.; zaal- locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, water, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, papier en schrijfgerei, flip-over.8-uurs vergaderarrangement

€32,50 p.p.


Incl.; zaal- locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, water, lunchbuffet, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, papier en schrijfgerei, flip-over.4-uurs arrangement

€24,50 p.p.


Incl.; zaal- locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, water, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, papier en schrijfgerei, flip-over.8-uurs arrangement

€32,50 p.p.


Incl.; zaal- locatiehuur, onbeperkt koffie, thee, water, lunchbuffet, kleine zoete snack, alle overige consumpties in de vergaderzaal, papier en schrijfgerei, flip-over.Hapjes & drankjes

De hapjes en drankjes kunnen inclusief afgenomen worden en een pakket inclusief lunchbuffet is ook mogelijk. Ook is er de mogelijkheid tot een luxe biologische lunch. 

 • Lunchbuffet

  €14,50 p.p.

 • Luxe Biologische Lunch

  €18,50 p.p.

 • Borrelgarnituur - Koud en Warm

  €6,00 p.p.

 • Afsluitend Buffet - Saté

  €18,50 p.p.

 • Afsluitend Buffet - Barbecue

  €21,50 p.p.

 • Afsluitend buffet - gevarieerd buffet

  €23,50 p.p.

Faciliteiten

Er zijn een beamer, scherm en laptop, flip-over, draadloos internet, papier en schrijfgerei aanwezig als je de ruimte inclusief apparatuur huurt. Huur je de ruimte exclusief, dan kun je de apparatuur ook apart huren. 

 • Beamer, Scherm & Laptop - Hele Dag

  €50,00 p.s.

Extra's

 • Maak je eigen vergadertafel!

  Een verassende en ontzettend leuke samenwerkingsopdracht. Doordat jullie zelf het ontwerp maken voor het meubel heeft het zijn eigen verhaal. De kenmerken van het bedrijf kunnen bijvoorbeeld in het meubel verwerkt worden, of de namen van de makers. Wie neemt de leiding, wie heeft een verborgen creatief ontwerptalent en wie blijkt ontzettend goed te kunnen timmeren? Je komt er achter tijdens deze activiteit meubels maken.

  €35,00 p.p.

 • Puzzels in 3D

  Puzzels maken is een echte teamwork-opdracht: binnen je team moeten de taken worden verdeeld: het bij elkaar zoeken van de juiste stukken, het ontrafelen van de bouwtekeningen en uiteraard het nauwkeurig in elkaar zetten van de stukken. En tot slot het kraken van de hersens en het bewaren van de vrede om de puzzel in elkaar te zetten. En vergis je niet: dit zijn puzzels van mega-formaat, die ook nog eens leuk staan in de bedrijfskantine.

  €20,00 p.p.

 • Graveer een glas

  Het logo van je bedrijf, of een versiering zoals een bloem, dier of een naam. Je leert binnen een korte tijd hoe je de mooiste ontwerpen op een glas aanbrengt met een graveermachine. Aan het einde van de activiteit zal je versteld staan van je eigen resultaat! Proost!

  €15,00 p.p.

 • Een werkstuk in 1000 stukken

  Het mozaïeken is niet alleen weggelegd voor de echte kunstenaar, ook jij kan met gekleurde tegels, een hamer en lijm een voorwerp in kunst omtoveren. Maak het logo van je bedrijf op een grote plaat voor aan het gebouw, betegel een dienblad voor thuis of mozaïek de koffietafel in de kantine met de namen van jullie team.

  €17,50 p.p.

 • Kreatief Culinair

  Culinair kreatief bezig zijn met je collega’s is ontzettend gezellig! Onder leiding van een kok maak je zelf de meest lekkere gerechten die daarna onder het genot van een drankje geproefd kunnen worden. De grootste waardering krijg je voor iets dat zelf gemaakt is. De kok zal een mix aan recepten aanbieden, met ook minder bekende ingredienten of combinaties. Deze activiteit kan als borrelhapje, maaltijdborrel of maaltijdbuffet dienen aan het einde van de middag. Eet smakelijk!

  €27,50 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Gelegen op een prettige afstand van A'dam, in Zaandijk, is deze locatie goed te bereiken met zowel een auto als het openbaar vervoer. Er zijn 30 gratis parkeerplaatsen op het terrein. 

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren