descriptive picture of Theaterhotel nabij het Twentse Coulisselandschap
descriptive picture of Theaterhotel nabij het Twentse Coulisselandschap
descriptive picture of Theaterhotel nabij het Twentse Coulisselandschap

Theaterhotel nabij het Twentse Coulisselandschap

Almelo

Dit theaterhotel is de geschikte locatie voor jouw workshop, presentatie of seminar! Deze spot in het centrum van Almelo beschikt over een gevarieerd aanbod aan multifunctionele zalen, waardoor je de ideale setting kunt creëren en jouw bijeenkomst naar wens kunt organiseren. Ook over de omgeving van deze locatie valt iets te zeggen. Het hotel is namelijk gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, dichtbij het Twentse coulisselandschap!

In het kort

196 kamers

7 ruimtes

2 - 800 gasten

Mogelijkheden

Bij deze vergaderlocatie in Almelo kun je met een gezelschap van maar liefst 800 personen vergaderen. Je kunt er bijvoorbeeld een jubileum geven of een bedrijfsfeest. Ook kun je er terecht voor kleinschaligere vergaderingen of presentaties. De locatie beschikt over 18 multifunctionele vergaderzalen. Van een boardroom voor 12 personen tot aan een theaterzaal voor 800 man. Je kunt zelfs een vergadering buiten organiseren! Overnachten Ook is het mogelijk om bij deze locatie een meerdaagse bijeenkomst te organiseren. Het hotel beschikt over 196 slaapkamers, denk aan een comfort kamer of een rooftop suite!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Theaterzaal 800
Beethoven 2 en 3 600
Beethoven 2 of 3 300
Amadeus/Ravel 300
Wim Kan 2 of Vondel 50
Wim kan 1 20
Heyermans 125

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je genieten tijdens een heerlijke wandeling/fietstocht door de natuurrijke omgeving van de locatie. Verder beschikt het hotel over een verwarmd zwembad, fitnessruimte en sauna. Hier kun je extra tot rust komen!

Openingstijden & dagdelen

Het theaterhotel is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Deze locatie is met de auto te bereiken vanaf de A35 en de A1. Bij de locatie kun je in een grote overdekte parkeergarage parkeren. Ook zijn er oplaadpalen voor elektrische auto's aanwezig. Op tien minuten loopafstand bevindt zich een treinstation, waardoor je dus ook met het openbaar vervoer de locatie kan bereiken.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Coachruimtes

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Luxury

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk