descriptive picture of Veelzijdige Evenementenlocatie in Hartje Amsterdam
descriptive picture of Veelzijdige Evenementenlocatie in Hartje Amsterdam
descriptive picture of Veelzijdige Evenementenlocatie in Hartje Amsterdam

Veelzijdige Evenementenlocatie in Hartje Amsterdam

Amsterdam

Deze veelzijdige evenementen locatie in de hoofdstraat van Amsterdam beschikt over verschillende prachtig ingerichte vergaderruimtes waar je een presentatie, borrel of andere bijeenkomst kunt organiseren. De stijl van binnen is industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een echte parel in een bruisende stad met een keuken op Michelin niveau.

In het kort

11 ruimtes

0 - 600 gasten

Mogelijkheden

Bij deze indrukwekkende evenementenlocatie kun je verschillende zakelijke evenementen organiseren:Congres / Seminar: door de internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek en theaterbelichting organiseer jij op deze locatie voor een maximum van 350 personen een succesvol congres of seminar.Vergadering / Meeting: tijdens een vergadering of meeting op deze evenementenlocatie kun je ideeën uitwisselen in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal! Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.Productpresentatie: om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen kan deze locatie jou het volgende meegeven: een industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Rode Gevaar 30
Balkon / Cubaanse VIP Loge 40
Foyer / Tabaksgenot 40
Studio 45
De Grote Theaterzaal 500
Wijnkelders 40
Heel Theater 600
Bankgeheim 40
Bibliotheek 22
Studio + Bankgeheim 85
Studio + Bankgeheim + Bibliotheek 107

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je kunt hier zowel terecht met kleine als grote groepen tot maximaal 650 personen. Er zijn tien ruimtes, verdeeld over vier verdiepingen. Let op; de prijzen van de ruimtes zijn vanaf prijzen en exclusief personeelskosten. Na je aanvraag wordt de volledige prijs door de locatie berekend.

Activiteiten

Geniet samen met je collega's van een uniek theaterdiner op deze locatie of laat Michelin chef-kok Dennis Huwaë voor je koken.

Openingstijden & dagdelen

Van maandag tot en met zondag, tijd in overleg.

Ligging & kaart

De locatie is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Ook is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren!

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geschikt voor hybride evenementen

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Eigentijds

Creatieve workshops

Industrieel