descriptive picture of Eigentijds Clubhuis in het Amsterdamse Bos
descriptive picture of Eigentijds Clubhuis in het Amsterdamse Bos
descriptive picture of Eigentijds Clubhuis in het Amsterdamse Bos

Eigentijds Clubhuis in het Amsterdamse Bos

Amsterdam

In dit nostalgische jachthavengebied aan het Amsterdamse bos, niet ver van de Zuidas, vind je dit bijzondere clubhuis. Het clubhuis heeft een eigentijdse inrichting met een industrieel tintje. Dankzij de hoge ramen geniet je altijd van een schitterend uitzicht op de nostalgische jachthavens. Deze bestaan al sinds 1928 en zijn nog helemaal intact. Kom je langs met mooi weer? Dan kun je je bijeenkomst naar het heerlijke terras aan het water verplaatsen! Hier ben je midden in de natuur, weg van alle drukte en toch binnen 10 minuutjes in hartje Amsterdam of Amstelveen! De locatie ligt pal aan het water...

In het kort

2 ruimtes

4 - 22 gasten

Mogelijkheden

Bij deze rustige vergaderlocatie vind je twee vergaderzalen, de Grey-white and Orange en Het Blauwe Havenzaaltje. Je kunt hier in totaal met minimaal vier en maximaal 25 personen terecht om te vergaderen, brainstormen en presenteren.Eigen catering is hier mogelijk, echter moet er dan wel een cateringsfee van €2.50 per persoon betaald worden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Blue Harbour 8
Grey-white and Orange 22

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze locatie beschikt over twee ruimtes voor jouw bijeenkomst. Zo geniet je van veel privacy en ruimte!

Activiteiten

Hier vind je voor ieder wat wils op het gebied van activiteiten! Maak in je pauze bijvoorbeeld een ontspannende wandeling door het nabijgelegen Amsterdamse bos. Op de locatie vind je routekaarten die je kosteloos mag gebruiken. Of maak je spieren los tijdens een actieve les Suppen! Liever iets creatiefs doen? Kies voor de workshop parfum maken en ontwikkel je eigen geur.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is de gehele week geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur. Avonden zijn op aanvraag.

Ligging & kaart

Deze kleinschalige locatie vind je in het jachthavengebied op de Zuidas in Amsterdam. Met de auto is het clubhuis gemakkelijk te bereiken en er zijn drie gratis parkeerplekken bij de locatie. Verder kun je gratis parkeren op 5 minuten loopafstand.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief te huur

Eigentijds

Creatieve workshops

Zeil- en wateractiviteiten

Wandel- en fietspaden