descriptive picture of Evenementenlocatie met Allure
descriptive picture of Evenementenlocatie met Allure
descriptive picture of Evenementenlocatie met Allure

Evenementenlocatie met Allure

Amsterdam

Internationale klasse en stijl ervaren op Nederlandse bodem? Dat kan op deze multifunctionele evenementenlocatie! De locatie ligt in de directe omgeving van Rembrandtplein en combineert modern design moeiteloos met state-of-the-art techiek en uitstekende faciliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de beste geluidsystemen en kan het licht afgesteld worden naar jouw wensen. Elke zaal ruim is opgezet maar door de bijzondere inrichting en het kleurrijke meubilair geniet je overal van een intieme sfeer. Als special touch kan je de locatie zelfs laten ruiken hoe jij wilt! Kies voor een heerlijk aroma dat door een speciaal systeem over het gehele...

In het kort

3 ruimtes

40 - 1000 gasten

Mogelijkheden

Door de ruime opzet van de evenementenlocatie zijn er tal van mogelijkheden! Er zijn drie verschillende ruimtes met allemaal een eigen design en stijl. De Red Room en de Lounge zijn geschikt voor maximaal 150 personen. De Hoofdruimte is een stuk groter, hier kunnen ongeveer 1000 mensen terecht. De ruimtes zijn in te richten naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een theater-opstelling bij een presentatie of maak gebruik van één van de vijf bars bij een borrel of een feest. Ook zijn er twee luxueuze rookruimtes aanwezig, dus aan iedereen wordt gedacht! Liever de locatie exclusief tot je beschikking? Ook...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Lounge 150
Red Room 150
Hoofdruimte 1000

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De drie ruimtes zijn allemaal in te richten naar jouw wensen. Ook is het mogelijk de evenementenlocatie te laten ruiken zoals jij wilt! De aroma die je kiest wordt heel de bijeenkomst als geur over de locatie verspreid.

Activiteiten

Naast een gezellige borrel of een fantastisch feest is deze locatie ook perfect voor een pitch of presentatie! Alle ruimtes kunnen in theater-opstelling worden ingericht. Op zoek naar een leuke activiteit buiten de deur? Door de bijzonder centrale ligging van deze locatie bevinden zich in de buurt tal van leuke bezienswaardigheden om de dag mee te beginnen of te eindigen.

Openingstijden & dagdelen

Op maandag tot en met donderdag is de locatie 24 uur per dag geopend. Op vrijdag tot en met zondag is de locatie tot 22:30 geopend.

Ligging & kaart

De locatie ligt in de directe omgeving van Rembrandtplein en is met de auto goed te bereiken. Direct naast de evenementenlocatie vind je een parkeergarage waar je (betaald) kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op plaats van bestemming. Tram 4 en 9 stoppen allebei op enkele minuten loopafstand.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Exclusief te huur

Design/Modern

Geen volumelimieten