descriptive picture of Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand
descriptive picture of Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand
descriptive picture of Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand

Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand

Amsterdam

Nadat een welgesteld echtpaar in 1895 hun prachtige herenhuis aan de gracht, inclusief uitgebreide kunstverzameling en inboedel, naliet aan de stad Amsterdam, werd het prachtige grachtenpand omgetoverd tot een bijzonder museum. Hier kun je, behalve het bewonderen van de bijzondere kunststukken, ook nog echt getuige zijn van hoe een vermogende familie en hun personeel in de negentiende eeuw leefde. En ook al bevind je je midden in Amsterdam, je kunt even helemaal tot rust komen in de prachtige tuin, die vol staat met verschillende historische bomen- en plantensoorten, afkomstig uit de tuin van Paleis ’t Loo. Deze wel heel bijzondere...

In het kort

1 ruimte

2 - 80 gasten

Mogelijkheden

Nadat een welgesteld echtpaar in 1895 hun prachtige herenhuis aan de gracht, inclusief uitgebreide kunstverzameling en inboedel, naliet aan de stad Amsterdam, werd het prachtige grachtenpand omgetoverd tot een bijzonder museum. Hier kun je, behalve het bewonderen van de bijzondere kunststukken, ook nog echt getuige zijn van hoe een vermogende familie en hun personeel in de negentiende eeuw leefde. Op deze bijzondere, luxueuze vergaderlocatie is één ruimte beschikbaar die kan worden gebruikt voor een vergadering, besloten diner, feest of receptie. Deze vergaderruimte is recentelijk helemaal opgeknapt, en heeft een prachtig, licht interieur dat een combinatie is van klassieke elementen en...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Souterrain 80

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Dit bijzondere grachtenpand is volledig in originele, negentiende-eeuwse stijl ingericht, en telt wel 9 bijzondere stijlkamers met prachtige kunststukken. Naast deze stijlkamers, die open zijn om te bezichtigen, is er één vergaderruimte te huur voor vergaderingen, diners of borrels.

Activiteiten

Uiteraard is een bezoek aan dit wel heel bijzondere grachtenpand niet compleet als je geen bezoek hebt gebracht aan het museum! Als je door het prachtige huis wandelt, waan je je onderdeel van de negentiende-eeuwse Amsterdamse elite. Je kunt de stijlkamers op eigen houtje verkennen, maar uiteraard kun je ook een rondleiding of tour boeken. Het huis telt, naast het Souterrain, maar liefst negen bijzondere kamers en salons en een prachtig aangelegde tuin, dus jij en je collega’s zullen wel even zoet zijn!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is van maandag tot vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk de locatie, op aanvraag, ’s avonds open te stellen.

Ligging & kaart

Deze historische vergaderlocatie ligt in hartje Amsterdam! Het grachtenpand bevindt zich aan de Herengracht, en verschillende bushaltes, tramhaltes en metrostation Waterlooplein zijn op loopafstand. Ook zijn er op loopafstand verschillende parkeergarages (betaald parkeren).

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Design/Modern

Klassiek

Luxury

Creatieve workshops