descriptive picture of Chic Kasteel Omringd door Bos
descriptive picture of Chic Kasteel Omringd door Bos
descriptive picture of Chic Kasteel Omringd door Bos

Chic Kasteel Omringd door Bos

Baarn

Laat je inspireren door de natuur en rust van deze historische toplocatie! Midden in de uitgestrekte bossen van Baarn staat dit indrukwekkende kasteel klaar voor jouw vergadering, zakendiner, receptie of bruiloft. De stijlvolle locatie heeft een eigentijdse inrichting waarbij de originele sfeer behouden is. Buiten vind je een geweldig aangelegde tuin met vijver, om tussendoor te ontspannen met een hapje en een drankje.Daarnaast zijn alle benodigde faciliteiten voor jouw bijeenkomst hier natuurlijk ook aanwezig! Denk aan draadloos internet, een smartboard en een beamer. Het strakke interieur van moderne grijstinten en zwart gecombineerd met warme accenten zorgt voor een prettige vergaderomgeving....

In het kort

19 kamers

1 ruimte

6 - 200 gasten

Mogelijkheden

In het chique kasteel vind je meerdere ruimtes die met elkaar zijn te verbinden. Zo kun je een receptie organiseren voor 450 personen, maar ook een diner voor 10 tot 300 personen! In het naastgelegen Koetshuis ben je welkom voor zakelijke bijeenkomsten. Deze locatie heeft zes ruimtes met veel daglicht en een groot terras in het bos. Je kunt hier terecht met groepen van 6 tot 40 personen voor een brainstormsessie, plenair overleg of vergadering.Trouwen Op deze romantische plek kun je natuurlijk ook trouwen! Plan jouw bruiloft in één van de stijlvolle zalen of organiseer jouw mooiste dag in de...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Koetshuis & Kasteel 200

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op deze locatie vind je in totaal 11 ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, feest of receptie. De zalen verschillen in groottes, waardoor je hier met kleine en grotere gezelschappen terecht kunt.

Activiteiten

Op deze locatie zijn een heleboel leuke activiteiten beschikbaar om je meeting te onderbreken. Denk aan onder andere rallyrijden, cocktails shaken en outdooractiviteiten. Zin om de groene omgeving te verkennen? Maak een inspirerende fietstocht of wandeling door de buurt! Natuurlijk kun je ook nabijgelegen plaatsen als Utrecht en Hilversum bezoeken om bijvoorbeeld gezellig na te kletsen in een café of een museum te bezoeken.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks de gehele dag geopend tot 1:00.

Ligging & kaart

Dit prachtige kasteel vind je tussen de uitgestrekte bossen van Baarn. Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Met het openbaar vervoer kun je bus 70 nemen. De halte is op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Eigentijds

Design/Modern

Luxury

Geen volumelimieten

Break-outruimtes

Klassiek

Wandel- en fietspaden