descriptive picture of Kasteel vol Historie in de Natuur
descriptive picture of Kasteel vol Historie in de Natuur
descriptive picture of Kasteel vol Historie in de Natuur

Kasteel vol Historie in de Natuur

Beekbergen

Dit Kasteel in Beekbergen is een bijzondere locatie. Rijk aan historie en midden in de natuur op een prachtig landgoed is het kasteel dé perfecte plek voor je vergadering, conferentie of feest. De studenten van de Academie staan voor je klaar en zorgen dat het hier aan niets ontbreekt. Deze studenten zijn jongeren met een beperking die een ontwikkelingstraject volgen tot assistent in de horeca, dienstverlening of onderhoud. Onder leiding van professionals volgen ze het traject en met jouw bezoek, draag je bij aan hun ontwikkeling!

In het kort

33 kamers

10 ruimtes

0 - 140 gasten

Mogelijkheden

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan? Dan is dit de perfecte locatie! In het Kasteel is alles aanwezig om zowel kleine vergaderingen als grote bijeenkomsten tot 70 personen te laten slagen. Het kasteel beschikt over 8 vergaderzalen van verschillende formaten. In alle vergaderruimtes zijn verschillende opstellingen mogelijk en de gehele locatie is rolstoel-toegankelijk.Overnachten Naast vergaderen is dit ook een schitterende plek voor een overnachting. Het hotel heeft in totaal 32 riante hotelkamer met een strak en sfeervol interieur. De hotelkamers zijn verdeeld in categorieën: Thema DeLuxe, Comfort DeLuxe, Comfort...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Theaterzaal 150 48 140 72 40
Foyer 124 40 90 72 35
Prinsenkamer 40 22 35 24 35 18
Jonkheerkamer 40 20 40 20 25 16
Jonkvrouwkamer 32 20 35 20 15
Combinatiezaal Jonkheer en- vrouw kamer 74 30 80 36 26
Rosariumzicht 40 20 30 24 15
Weidezicht 32 20 25 24 14
Parczicht 14 10 12 8 8
Wildkamer 16 6

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het kasteel beschikt over 8 vergaderzalen van verschillende formaten. Hiervan bevinden 4 vergaderzalen zich op de begane grond en 4 bevinden zich op de eerste verdieping van het kasteel.

Activiteiten

De locatie is aan de rand van Beekbergen gelegen, ten zuiden van Apeldoorn. Beekbergen is een gezellig, klein dorp met een aantal leuke winkels. In de zomermaanden is er elke donderdagavond een streekmarkt en er zijn diverse horecagelegenheden. Naast winkelen kun je ook de prachtige omgeving van de locatie, te voet of op de fiets, ontdekken.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 24/7 geopend. Alle boekingen zijn op aanvraag.

Ligging & kaart

De locatie is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het station Apeldoorn kun je de bus nemen, waarna je vervolgens nog 20 minuutjes moet lopen. Met de auto is de locatie gemakkelijker bereikbaar. Zodra je het landgoed oprijdt, zie je aan de linker- en rechterhand twee parkeerplaatsen. Ook kun je rondom het Kasteel je auto parkeren.

Catering

Barbecue mogelijk

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Geen volumelimieten

Rolstoeltoegankelijk

Break-outruimtes

Klassiek

Landelijk

Wandel- en fietspaden