descriptive picture of Een Oase van Rust en Inspiratie
descriptive picture of Een Oase van Rust en Inspiratie
descriptive picture of Een Oase van Rust en Inspiratie

Een Oase van Rust en Inspiratie

Bergschenhoek

Binnenkort een vergadering op de planning? Midden in een prachtig natuurgebied vind je deze oase van rust en inspiratie. Niet alleen alle rust en inspiratie zal bijdragen aan het bevorderen van de zakelijke bijeenkomst; ook de locatiehouders doen er alles aan om de vergadering efficiënter te maken. Dit doen zij door je in de gelegenheid te stellen de vergadering te onderbreken met een andere activiteit, zoals een natuurwandeling op het landgoed, een stevige bootcampsessie of een rustgevende meditatiesessie. Het is namelijk bewezen dat werken in de natuur veel positieve effecten met zich meebrengt! Ontvlucht je kantoorruimte en organiseer een vergadering...

In het kort

4 ruimtes

2 - 250 gasten

Mogelijkheden

Het prachtige natuurgebied waarop deze oase van rust zich bevindt biedt verschillende vergaderruimtes in allerlei soorten en maten. Ideale ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, seminars of cursussen en met alle professionele faciliteiten die je nodig hebt! Kies voor een unieke Mongoolse Ger, nieuwe houten tubes die uitkijken over het water en je de campfire sessions kunt spotten. Hierbij kun je vergaderen rondom en kampvuur en elkaar triggeren om uit de comfort zone te stappen. Binnen kan je vergaderen in De Gallery, in het restaurant en in de vernieuwde vergaderzalen die ook allemaal uitzicht bieden op de natuur! Het eiland is...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Het Buitenhuys 24
De Zijzaal 70
De Mongoolse Ger 90
Pura Vidaa 250

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Op het landgoed bevinden zich verschillende ruimtes, variërend van een unieke Mongoolse Ger voor max. 90 personen tot een Buitenhuys met aparte serre en privé faciliteiten.

Activiteiten

Tijdens een break kun je een heerlijke wandeling maken over het landgoed en even ontspannen in de meditatietuin om zo het maximale uit de meeting te halen! Je kunt je vergadering ook combineren met verschillende arrangementen met activiteiten.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is de gehele week op aanvraag beschikbaar.

Ligging & kaart

Deze oase van rust en inspiratie is gelegen in een prachtig natuurgebied in Bergschenhoek, dat centraal gelegen is nabij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer. De locatie is daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto en je kunt er op eigen parkeergelegenheid gratis parkeren.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Green Key-gecertificeerd

veel daglicht

Break-outruimtes

Landelijk

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Exclusief te huur

Geen volumelimieten

Coachruimtes

Huiselijk

Zeil- en wateractiviteiten