descriptive picture of Gastvrije Pastorie
descriptive picture of Gastvrije Pastorie
descriptive picture of Gastvrije Pastorie

Gastvrije Pastorie

Broek in Waterland

Unieke vergaderruimte in voormalige Amsterdamse pastorie

In het kort

4 kamers

1 ruimte

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze voormalige pastorie, gelegen op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam, heeft een rijke historie en is aangemerkt als Rijksmonument. Eeuwenlang deed het dienst als pastorie voor de tegenover gelegen kerk die uit de 14e eeuw stamt. Tegenwoordig is het een knusse B&B op vijf sterrenniveau met een sfeervolle, huiselijke vergaderruimte. De pastorie staat in Broek in Waterland: een van de meest pittoreske plaatsen rondom Amsterdam! Het ligt in een typische Hollandse setting met monumentale gebouwen rondom een klein meer. Het dorp heeft een beschermd dorpsgezicht en ademt nog steeds de sfeer van de 17e en 18e eeuw.

Faciliteiten

Er is een flip-over aanwezig en WIFI (kosteloos).

Mogelijkheden

Deze voormalige pastorie, gelegen op slechts 15 minuten van hartje Amsterdam, heeft een rijke historie en is aangemerkt als Rijksmonument. Je kunt hier in een intieme setting vergaderen, trainen en ontvangen, lunchen of een private dining organiseren en overnachten. De locatie biedt plek aan een gezelschap van maximaal 12 personen. OvernachtenVoor een overnachting zijn er vier slaapkamers en kun je maximaal met 10 mensen blijven slapen. Met mooi weer zijn er 3 terassen rondom het huis en aan het meer waar je uit kunt kiezen om even buiten te vertoeven.

Ligging & kaart

Vanaf Amsterdam Centraal Station is de locatie goed te bereiken met de bus. Dit is een reisje van slechts 11 minuten. Met de auto is de vormalige pastorie ook goed te bereiken, binnen een kwartier ben je er.

Activiteiten

Broek in Waterland is een typisch Hollands dorpje met een monumentaal en schilderachtig centrum. Voor gasten die de omgeving per water willen verkennen, wacht een sloepje. De gastheer en de gastvrouw organiseren op verzoek tochten naar onder meer de Zaanse Schans, Marken, Edam en Volendam. Fietsen kunnen ter plekke worden gehuurd. En uiteraard kun je in Amsterdam (dat maar op 15 minuten afstand ligt) van alles ondernemen, zoals een bezoek aan het Anne Frank Huis, het Van Gogh museum of een van de vele restaurants.

Openingstijden & dagdelen

De B&B is altijd open.

Catering

Vaste cateraar

Voorzieningen

Break-outruimtes

Huiselijk

Accommodatie beschikbaar

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Daglicht

Zeil- en wateractiviteiten

Exclusief verhuurbaar