descriptive picture of Prachtige Oude Sigarenfabriek in Den Bosch
descriptive picture of Prachtige Oude Sigarenfabriek in Den Bosch
descriptive picture of Prachtige Oude Sigarenfabriek in Den Bosch

Prachtige Oude Sigarenfabriek in Den Bosch

Den Bosch

Deze 100 jaar oude sigarenfabriek is tegenwoordig een beeldende kunstplek en poppodium met vergaderfaciliteiten. Daarnaast is het een ontmoetingsplek met flexwerkplekken en een lunchcafé waar bezoekers bijeen kunnen komen om te ontspannen of te werken. De locatie heeft een duidelijke doelstelling: mensen elkaar laten ontmoeten in een omgeving waar kunst zich ontwikkelt en vernieuwt.

In het kort

6 ruimtes

0 - 400 gasten

Mogelijkheden

Er zijn diverse vergadermogelijkheden en er zijn kamers voor kleinere overleggen en zalen voor grote groepen beschikbaar. In totaal zijn er 13 verschillende ruimtes te huur, waarvan 6 geschikt voor vergaderingen. Alle ruimtes zijn mooi, creatief en met zorg ingericht. Heb je ruimte nodig voor 400 personen? Dan kun je ook de gehele locatie huren. Voor een heerlijke lunch kun je samen met je collega's plaatsnemen in het lunchcafé.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Directiekamer 12
De Rak 25
De Wot 50
De Kleine Lift 3
De Grote Lift 8
Vier concertzalen en kunstruimtes 400

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

In totaal heeft de locatie 13 ruimtes, waarvan 6 vergaderruimtes, 4 concertzalen en kunstruimtes en 40 flexwerkplekken. De 6 vergaderruimtes hebben diverse afmetingen en zijn verschillend in te delen. De Directiekamer is sfeervol en huiselijk, terwijl er in De Rak juist een uitgesproken en kunstzinnige sfeer hangt.

Activiteiten

Rondom de locatie bevinden zich verschillende leuke horecazaken, zoals Restaurant van Aken, Koudijs Kafé en Bella Italia. Na een lange dag vergaderen en overleggen heb je wel een lekker etentje en een drankje verdiend! Je kunt ook langs de Dommel wandelen en als je richting de Wilhelminabrug loopt, kun je van je wandeling een cultureel uitstapje maken en het Stadsklooster San Damiano of de Drakenfontein bewonderen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Ligging & kaart

De oude sigarenfabriek is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en de locatie ligt naast het spoor. Betaald parkeren doe je op een van de parkeerterreinen naast of tegenover het gebouw van de locatie.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Klassiek

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Eigentijds

Industrieel

Zeil- en wateractiviteiten