descriptive picture of Innovatieve Werkstudio
descriptive picture of Innovatieve Werkstudio
descriptive picture of Innovatieve Werkstudio

Innovatieve Werkstudio

Den Haag

Combineer vergaderen met sporten op het Centraal Station van Den Haag

In het kort

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Ruimte type 1 60
Ruimte type 2 600
Ruimte type 3 30
Ruimte type 4 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Midden op het Centraal Station van Den Haag vind je deze werkstudio/sportschool waar je in een relaxte omgeving kunt werken, sporten en gezond kunt eten. Je kunt één van de ruimtes huren om te vergaderen of te overleggen en als je je netwerk wil uitbreiden en met andere inspirerende werknemers/ondernemers een gesprek wil beginnen kun je in de co-working ruimte gaan zitten. Daarnaast zijn er verschillende, innovatieve sportmogelijkheden die je kunt bijboeken, zoals yoga, EMS en Milon en je kunt interessante workshops van ervaren business coaches volgen, zoals 'Flirt met jezelf' en 'Kritisch denken'. Dit alles doe je in een...

Faciliteiten

Het gebruik van WiFi, een beamer, een flip-over en een geluidsinstallatie/microfoon zit bij de huur van een ruimte inbegrepen.

Mogelijkheden

Je kunt hier in stilte vergaderen in één van de zeven type ruimtes, je kunt samenwerken met andere ondernemers/werknemers in de co-workingspace, diverse sporten beoefenen en genieten van gezond en lekker (biologisch) eten.Deze locatie is coronaproof en voldoet aan de 1.5 meter afstand voorwaarden.Speciale mogelijkheden voor coronaproof samenkomenDe locatie doet zijn uiterste best om fysieke bijeenkomsten alsnog mogelijk te maken en daarom hebben ze de komende maanden speciale mogelijkheden: Er zijn 6 zeer grote ruimtes (500m2) waar je met max 30 personen kunt borrelen, ontbijten brunchen of lunchen, maar ook kerst/ sinterklaas vieren, nieuwjaarsreceptie organiseren of gewoon gezellig samen zijn...

Ligging & kaart

De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt zowel de trein als de metro, bus en de tram nemen. Kom je met de auto? Dan kun je tegen betaling parkeren in de parkeergarage APCOA Malieveld.

Activiteiten

De locatie bevindt zich midden op het Centraal Station van Den Haag en vanaf hier wandel je zo de gezellige stad in. In het centrum van Den Haag vind je diverse eettentjes, koffiezaken en cafés en kun je lekker een stuk wandelen door de winkelstraten.

Ruimtes

Deze locatie heeft vier verschillende type ruimtes van diverse groottes (in totaal 33 ruimtes). Je kunt kiezen voor een vergader-, staande- of theateropstelling. Het is ook mogelijk om de hele locatie (1000 m2) te boeken voor feesten en partijen/borrels. Als dit wenselijk is kun je contact opnemen met de locatie en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur 's ochtends tot onbepaalde tijd 's avonds.

Extra's

Wil je jouw vergadering fit beginnen? Dan kun je een les E(lectronic) M(uscle) S(timulation) volgen of meedoen aan een les Milon Cirkel. Wil je jouw bijeenkomst ontspannen afsluiten en met een 'zen' gevoel richting huis vertrekken? Dan kun je een les yoga of mindfullness bijwonen.

Hapjes & drankjes

Naast het koffie-arrangement en de lunch zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft (vegetarische/veganistische) hapjes, diner en catering. Vraag de locatie naar de opties.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geschikt voor hybride evenementen

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Break-outruimtes

Coachingsessies

Wandel- en fietspaden

Design/Modern

Geen volumelimieten

Exclusief verhuurbaar