descriptive picture of Stijlvol Herenhuis aan de Haagse Gracht
descriptive picture of Stijlvol Herenhuis aan de Haagse Gracht
descriptive picture of Stijlvol Herenhuis aan de Haagse Gracht

Stijlvol Herenhuis aan de Haagse Gracht

Den Haag

Vergaderen, teambuilden of tot rust komen tijdens een workshop mindfulness midden in historisch Den Haag

In het kort

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Purple Room 12
Garden Room 60
Big Room 1.2, 1.3 of 1.4 40
Small Room 2.1, 2.2 of 2.3 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

In dit prachtige, monumentale pand in hartje Den Haag zijn verschillende specialisten werkzaam op het gebied van beweging, voeding, lifestyle en psyche. Het herenhuis beschikt dan ook over verschillende trainingsruimtes, die ideaal zijn voor een inspirerende vergadering of brainstorm! Door het lichte interieur en de grote ramen is het hier prettig werken. In het huis zijn zoveel mogelijk originele details, zoals de prachtig versierde plafonds en de rijke ornamenten, behouden. Ook voor een rustgevende workshop of inspirerende teambuildingactiviteit is dit de ideale plaats: de specialisten die hier werkzaam zijn denken graag met je mee. Naast de verschillende vergaderruimtes beschikt deze...

Faciliteiten

De locatie denkt graag met je mee wat betreft technische faciliteiten! Een beamer en flip-over kun je hieronder bijboeken; van WiFi is op deze locatie gratis gebruik te maken.

Mogelijkheden

Deze mooie, klassieke vergaderlocatie beschikt over 8 verschillende vergaderlocaties die geschikt zijn voor 1 tot 60 personen. Het combineren van verschillende ruimtes is ook mogelijk. Bij mooi weer kun je daarnaast uitwijken naar de rustige stadstuin achter het pand!

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie ligt in het hart van Den Haag, vlakbij het Malieveld. Vanaf Den Haag Centraal is het ongeveer een kwartiertje lopen naar de locatie, of je pakt tram 9 of bus 22, die voor de deur stoppen. Ook (betaald) parkeren in de buurt is mogelijk.

Activiteiten

Naast vergaderen, kun je hier ook allerlei inspirerende en rustgevende workshops volgen. Wat dacht je van een massage, een paar uurtjes yoga of pilates of misschien een mindfulness-sessie? Behoefte aan 1-op-1-coaching of een teambuildingsessie voor jou en je collega's? Ook dit is mogelijk!

Ruimtes

Deze vergaderlocatie is een monumentaal pand van 3 verdiepingen met in totaal 8 vergaderruimtes.Voor de avonduren en weekenden wordt een toeslag berekent. Dit tarief is +20% voor de avonden, en +25% voor de weekenden.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 7 dagen per week tussen 8.00 en 23.00 uur beschikbaar voor reserveringen.

Extra's

Deze vergaderlocatie is ook uitermate geschikt voor een leuke teambuildingsessie! Er zijn hier verschillende specialisten in dienst die je vanalles bij kunnen brengen over mindfulness, voeding, beweging, lifestyle en psyche. Een workshop yoga, pilates en mindfulness behoren allemaal tot de mogelijkheden! Of wat dacht je van een communicatietraining? Hieronder een aantal mogelijke opties (overleg met de locatiehouders voor andere mogelijkheden).

Hapjes & drankjes

Boek je onder 'ruimtes' een arrangement, dan zijn hier al de nodige hapjes en drankjes bij in begrepen. Je hoeft deze dus niet los te boeken. Boek je de ruimte los en wil daar wat te drinken of eten bij boeken, of heb je speciale wensen? Overleg dan met de locatiehouders: er is vanalles mogelijk!

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Klassiek

Break-outruimtes

Daglicht

Eigentijds

Creatieve workshops

Coachingsessies