descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan Vaarwater
descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan Vaarwater
descriptive picture of Huiselijke Vergaderlocatie aan Vaarwater

Huiselijke Vergaderlocatie aan Vaarwater

Dijk en Waard

Wil jij werken aan jullie teambuilding? Deze prachtige locatie in Dijk en Waard biedt jou de leukste teamuitjes en belevingen om de dynamiek in het team naar een hoger niveau te tillen! Organiseer bijvoorbeeld eerst een vergadering en stap daarna met z'n alle in een sloep voor een tochtje door het magische Rijk der duizend eilanden in Dijk en Waard. Nieuwsgierig? Bekijk dan even wat de mogelijkheden van deze locatie zijn!

In het kort

1 ruimte

2 - 12 gasten

Mogelijkheden

Bij deze huiselijke vergaderlocatie kun je een vergadering of teamuitje organiseren voor een groep van maximaal 12 personen. De vergaderlocatie is exclusief te huur en kun je voor verschillende dagdelen huren. Bij de vergaderruimte kun je een heerlijk ontbijt, lunch of privé diner boeken. De locatie boekt graag een overnachting of luxe vervoer voor jou en je collega's. Op de locatie is altijd iemand aanwezig bij ontvangst voor uitleg over de locatie en een vers kopje koffie of thee! Ook is het mogelijk om relatie geschenken via de locatie te laten verzorgen voor jouw gasten. Tot slot verzorgt de locatie...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Bij je boeking krijg je er twee gratis extra werkruimtes bij! Dit houdt concreet in dat je met maximaal 12 personen kan vergaderen en in subgroepen verder kunt werken, bijvoorbeeld tijdens een training of workshop.

Activiteiten

Voor, tijdens of na de vergadering en als teambuilding activiteit kun je met jouw team deelnemen aan leuke teamuitjes die de locatie zelf organiseert. Denk bijvoorbeeld aan een tochtje in een sloep, mountainbiken, suppen, kajakken of geniet van een lokale, prijswinnende wijn- of bierproeverij op een geheim eiland!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op maandag t/m vrijdag. Er worden drie dagdelen gehanteerd:1) 08:30 tot 12:30u2) 13:30 tot 17:30u3) 18:30 tot 22:30uOverige tijdswensen gaan in overleg.

Ligging & kaart

Deze unieke vergaderlocatie kun je met de auto gemakkelijk bereiken vanaf de N504. Je kunt gratis parkeren op locatie en voor de elektrische auto's is er één oplaadpunt in de buurt aanwezig. Kom je met het ov? Dan kun je gebruik maken van bushalte De Mossel op nog geen 500 meter afstand van de vergaderlocatie!

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Coachruimtes

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

veel daglicht