descriptive picture of Cultuur- en Congrescentrum Omringd door Groen
descriptive picture of Cultuur- en Congrescentrum Omringd door Groen
descriptive picture of Cultuur- en Congrescentrum Omringd door Groen

Cultuur- en Congrescentrum Omringd door Groen

Driebergen

Deze imponerend grote vergaderlocatie huist op een prachtig landgoed in het midden van Nederland. Niet alleen is deze congreslocatie dankzij de vele zalen en mogelijkheden ontzettend praktisch, ook staat de locatie bekend als koploper in duurzaamheid. Zo werkt de locatie al meer dan twintig jaar vanuit de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Bijzonder detail: het landgoed is nog van vóór 1850 en is ontstaan door de samenvoeging van twee bekende landgoederen.

In het kort

11 ruimtes

0 - 300 gasten

Mogelijkheden

Deze vergaderlocatie staat bekend om z'n enorme diversiteit aan zalen. Zo leent de congreszaal zich voor groepen tot maar liefst 300 personen en biedt het ook nog eens een fenomenaal uitzicht over het landgoed. Handig, want de zaal is goed te combineren met de foyer en omliggende subzalen. In de tuinzalen, de hergebruikte barakken die destijds bij de Deltawerken op Neeltje Jans werden gebruikt en naast het hertenkamp liggen, kun je terecht met 80 personen. Het natuurlijke daglicht maakt een vergadering op deze locatie tot een fijne beleving.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ammoniet 25 6
Woestijnroos 16 6 25
Opaal 60 24 40 30 40 20
Lonazaal 210 300 50 300 40
Kleine tuinzaal 66 40 15 40 22
Grote tuinzaal 130 80 40 100 30
Amnethis 60 24 40 30 20
Agaat 35 16 25 15
Chrysocolla 35 16 15 14
Pyriet 35 16 25 14
Tourmalijn 35 25 15 14

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De vergaderlocatie biedt verschillende vergaderzalen met ieder een eigen capaciteit, sfeer en doel. Ook leuk: je kunt op dit landgoed natuurlijk ook buiten de vergadering voorzetten! Tussen de bomen, bij de vijver of op het heerlijke landgoedterras. En wat dacht je van een lekkere biologische BBQ of zomerborrel in de buitenlucht? Alles is mogelijk!

Activiteiten

Een ontspannende wandeling over het landgoed, een bijenworkshop of met z'n allen interactief drummen? Een activiteit tussen het vergaderen door of na de sessie werkt zowel ontspannend als versterkend voor de onderlinge banden.

Openingstijden & dagdelen

De vergaderlocatie is iedere dag van 8:00 tot 22:00 uur geopend. Let wel: in de weekenden gelden er vaak andere tarieven.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie vind je in het midden van Nederland en is dus niet alleen prima bereikbaar met de auto, maar ook met het OV. Zo ligt de locatie pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12 en kunt parkeren in Q-Park P+R Driebergen-Zeist, direct naast Landgoed de Reehorst. Er zijn tevens oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto’s.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Green Key-gecertificeerd

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Creatieve workshops

veel daglicht

Zakelijk

Landelijk