descriptive picture of Mooi Herenhuis in het Centrum
descriptive picture of Mooi Herenhuis in het Centrum
descriptive picture of Mooi Herenhuis in het Centrum

Mooi Herenhuis in het Centrum

Groningen

-

In het kort

60 kamers

1 ruimte

2 - 350 gasten

Mogelijkheden

In het hart van Groningen is dit voormalig patriciërshuis gevestigd. De nostalgische uitstraling zorgt voor een gouden randje om jouw (meerdaagse) vergadering, event of feest! Je vindt hier 3 vergaderruimtes om meteen aan het werk te gaan én 3 ruimtes voor jouw diner of feestje. Verspreid over de gehele locatie kun je hier met maximaal 350 personen terecht. De stijlvolle ruimtes verschillen in capaciteit van maximaal 10 tot maximaal 120 personen. OvernachtenKom je langs voor een meerdaagse bijeenkomst? Blijf slapen in één van de 60 klassieke hotelkamers met eigen badkamer! Er zijn in totaal 81 slaapplaatsen.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergader- en feestruimtes 350

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Naast een vergadering, presentatie, feestje of bruiloft organiseren, ben je hier ook aan het juiste adres voor een leuke activiteit! Ga bijvoorbeeld creatief aan de gang met chocola tijdens de bonbonworkshop. Of bezoek het centrum van Groningen voor een inspirerende stadswandeling of gezellig diner ter afsluiting van je bijeenkomst. Het hotel ligt in het oude winkelcentrum van de stad, dicht bij het theater en het casino. In de omgeving vindt u tal van cafés, restaurants en bars.

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 24/7 geopend.

Ligging & kaart

Dit prachtige herenhuis met historische binnentuin staat in hartje Groningen. Je auo kun je (betaald) parkeren op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Station Groningen is het een klein kwartier wandelen tot de vergaderlocatie. Dichterbij uitstappen kan ook: neem de bus naar Zuiderdiep. Deze halte ligt op steenworpafstand van het monumentale hotel.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Break-outruimtes

Klassiek

Eigentijds

Coachruimtes