descriptive picture of Bruisende Monumentale Locatie in Haarlem
descriptive picture of Bruisende Monumentale Locatie in Haarlem
descriptive picture of Bruisende Monumentale Locatie in Haarlem

Bruisende Monumentale Locatie in Haarlem

Haarlem

Wil je vergaderen, brainstormen of flexen in een inspirerende omgeving, zonder afleiding en met meer focus en concentratie? Deze monumentale locatie weet dit allemaal perfect te combineren!

In het kort

8 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Hartland 120
Castor 8
Summit 12
Regina 16
Berlat 16
Liefmans 6
De Kersentuin 6
Varend vergaderen 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Het is een stijlvol kantoor met meerdere vergader-, trainings- en coachingsruimtes voor zowel kleine als grote bedrijven. De moderne voorzieningen dragen bij aan een prettig klimaat voor succesvolle trainingen, presentaties, brainstormsessies en ontmoetingen.

Faciliteiten

In het pand heb je overal gratis toegang tot draadloos internet. Ook kan je gebruik maken van lockers, printers, een kopieerapparaat, flipovers en een whiteboard.

Mogelijkheden

Het pand bestaat uit drie verdiepingen, acht vergaderruimtes en een besloten stadstuin. Er is altijd wel een vergaderruimte die bij jouw bijeenkomst past. Zo kan je voor brainstormsessies plaats nemen in de Summit. Dit is een uitstekende plek als je op zoek bent naar een rustige omgeving. Inspiratie haal je uit het mooie uitzicht want vanuit de Summit kijk je op de gezellige stadstuin. Achterin diezelfde tuin staat een tuinhuis waar je terecht kan als je op zoek bent naar absolute privacy. Daarnaast zijn er een aantal trainingsruimtes die flexibel kunnen worden ingericht. Ook is er een coachingsruimte die geschikt...

Ligging & kaart

De locatie ligt op steenworp afstand van het NS-station Haarlem en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 15 minuten ben je met de trein op Amsterdam CS of met de auto op Schiphol-Plaza. Op straat is het betaald parkeren. Je kunt de auto ook parkeren in één van de twee parkeergarages op minder dan 200 meter afstand.

Activiteiten

In het sociale hart van het pand kun je genieten van ontbijt, lunch of een borrel van kwaliteit. Ben je toe aan een vernieuwende manier van vergaderen? Wat dacht je van varen en vergaderen tegelijk? Hier is het mogelijk. Doordat Amsterdam en Haarlem zo dichtbij liggen, kan je gerust ter onderbreking van je vergadering het centrum bezoeken. Ook erg leuk als afsluiting met het hele team!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op werkdagen van 8.00 tot 19.00 en gesloten in weekenden en op feestdagen.

Hapjes & drankjes

Bij de huur van de ruimtes is het gebruik van koffie, thee, lunch en gekoeld water inbegrepen.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Zakelijk

Luxury

Break-outruimtes