descriptive picture of Sfeervol en Uniek Fort
descriptive picture of Sfeervol en Uniek Fort
descriptive picture of Sfeervol en Uniek Fort

Sfeervol en Uniek Fort

Ijmuiden

Vergaderen op een eeuwenoude locatie midden in het Noordzeekanaal, IJmuiden

In het kort

3 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
De Koepelzaal 600
De Bemanningsruimte 42
Vergaderzalen en Break Out Rooms 12

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Dit prachtige fort, gebouwd in 1885 om Amsterdam te beschermen tegen alle gevaren vanaf zee, is zo bijzonder dat het op UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Je vindt dit bijzondere fort op een 4 hectare groot eiland in IJmuiden. De locatie beschikt over een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal. Een uitdagende en vooral unieke locatie waar je meteen aan de slag kunt!

Faciliteiten

Bij de vergaderarrangementen is het gebruik van de beamer, een scherm, een flipover en het draadloze internetgebruik inbegrepen. Wil je gebruik maken van andere faciliteiten? Dit kan in overleg met de locatiemanager!

Mogelijkheden

Het fort beschikt over 12 volledig ingerichte plenaire ruimtes. De ruimtes hebben elk hun eigen unieke en inspirerende elementen, wat zorgt voor een creatieve sfeer. De Koepelzaal, de grootste plenaire ruimte, is geschikt voor maximaal 400 personen en daarom perfect voor presentaties, trainingen of borrels. De Bemanningsruimtes zijn meer geschikt voor kleinere groepen, met een maximum van 42 personen.Daarnaast zijn er over de gehele locatie nog meer ruimtes beschikbaar voor verschillende groepsgroottes die ideaal zijn voor bijvoorbeeld ontvangst, vergaderzalen of break-outrooms. Met een gouden green-key vermelding en drie vergaderhamers (keurmerk) is dit de perfecte locatie voor iedere gelegenheid! Overnachten Heb...

Ligging & kaart

Omdat dit fort zich op een eiland bevindt, is het alleen per boot te bereiken. Deze oversteek wordt geregeld door de locatie zelf. In totaal zal de oversteek 5 tot 10 minuten duren. Er zijn een drietal opstapmogelijkheden en deze bevinden zich allemaal op ongeveer twaalf minuten rijden vanaf de A9. Twee opstapplaatsen zijn per bus goed te bereiken. Vanaf de bushalte is het dan nog één minuut lopen naar de opstapplaats. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij twee van de drie opstappunten.

Activiteiten

Op deze locatie zijn veel verschillende activiteiten te beleven. Wat dacht je van abseilen, boogschieten, een proefexpeditite of de dag afsluiten met een indrukwekkende rondleiding door het fort. Ontdek de spannende plekken van het eiland door middel van leuke teambuildingsactiviteiten en leer elkaar goed kennen!

Ruimtes

Er zijn in totaal 12 ruimtes aanwezig voor verschillende groepsgroottes. Vier van deze ruimtes zijn volledig ingericht, de overige ruimtes zijn helemaal naar wens in te richten. Zo is het mogelijk om verschillende faciliteiten aan te sluiten en kan de opstelling aangepast worden naar jouw wensen. Overleg met de locatiehouder welke zaal het meest geschikt is voor jouw bijeenkomst!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is 7 dagen per week geopend.

Extra's

Dit fort is de perfecte locatie om inspirerende, originele en bijzondere activiteiten te ondernemen.

Hapjes & drankjes

Tijdens je verblijf kan je kiezen uit verschillende hapjes en drankjes. De prijs die vermeld staat is een vanaf-prijs op basis van de huiscateraar. Het is ook mogelijk een externe cateraar in te huren.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Koken & Culinaire Workshops

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Industrieel

Creatieve workshops

Rondleidingen met gids

Break-outruimtes

Coachingsessies

Accommodatie beschikbaar

Daglicht

Geen volumelimieten

Green Key-gecertificeerd

Zeil- en wateractiviteiten

Exclusief verhuurbaar