descriptive picture of Vergaderen & Zeilen op de Kagerplassen
descriptive picture of Vergaderen & Zeilen op de Kagerplassen
descriptive picture of Vergaderen & Zeilen op de Kagerplassen

Vergaderen & Zeilen op de Kagerplassen

Kaag

Meerdaags vergaderen en teambuilden bij deze gezellige zeilschool op de Kagerplassen in Kaag!

In het kort

16 kamers

1 ruimte

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
De Zeilschool (exclusief) 150

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze leuke, kleinschalige zeilschool is prachtig gelegen op een eiland in de Kagerplassen en biedt dus prachtig uitzicht op het omliggende natuurgebied! De locatie biedt ook een sfeervolle, informele groepsaccommodatie en vergaderruimte. Ondanks deze bijzondere plek ligt deze vergaderlocatie toch middenin De Randstad en met het pontje ben je zo weer aan de overkant. Naast zeilen en varen kun je hier ook vergaderen, teambuilden, presenteren en trainen: de zeilschool beschikt namelijk ook over een aantal gezellige slaapkamers. Ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst inclusief teambuilding!

Mogelijkheden

Deze vergaderlocatie beschikt over 3 ruimtes: een huiskamer met piano, knusse open haard en bar, een eetzaal met tafels en stoelen en een recreatiezaal met o.a. een tafeltennistafel en TV. Daarnaast is er een ruime keuken met professionele apparatuur. Bij mooi weer kun je uitwijken naar buiten met uitzicht op het water!OvernachtenAan één dag niet genoeg? De zeilschool biedt ook sfeervolle slaapkamers! Er zijn 16 kamers aanwezig, waarvan 2 tweepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers met eigen douche en toilet, 8 vierpersoonskamers met gedeelde douche en toilet, 3 zespersoonskamers en 1 achtpersoonskamer.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie bevindt zich in De Kaag, een dorp op een eiland in de Kagerplassen (Zuid-Holland, nabij Leiden). Er gaat 24 uur per dag een pontje vanaf het eiland naar het vasteland. Vanaf de pont is het nog 10 minuten lopen of 3 minuten rijden naar de vergaderlocatie!

Activiteiten

Er is hier uiteraard van alles te ondernemen! Wat dacht je van een lesje zeilen, waterskiën, wakeboarden of kanoën? Overleg gerust met de locatie als je speciale wensen hebt!

Ruimtes

Als je deze vergaderlocatie boekt heb je toegang tot alle 3 de ruimtes (de woonkamer, de eet- en vergaderzaal en de recreatieruimte). Wil je ook een overnachting boeken, dan kan dat onder 'Extra's'!

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is van april t/m oktober alle dagen van de week geopend. Van november t/m maart is de locatie van maandag t/m vrijdag geopend.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Koken & Culinaire Workshops

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Wandel- en fietspaden

Huiselijk

Zeil- en wateractiviteiten

Accommodatie beschikbaar

Exclusief verhuurbaar

Break-outruimtes

Landelijk