descriptive picture of Intieme Vergaderlocatie met Elegant Design
descriptive picture of Intieme Vergaderlocatie met Elegant Design
descriptive picture of Intieme Vergaderlocatie met Elegant Design

Intieme Vergaderlocatie met Elegant Design

Lelystad

Dit is de perfecte locatie voor een intiem evenement. Middenin het charmante centrum, met sfeervolle straatjes, pleinen en unieke architectuur, bevindt zich deze meetingroom. Batavia Stad Fashion Outlet beschikt over ruim 250 internationale fashion & lifestylekenmerken als Hugo Boss, Scotch & Soda, Michael Kors en Tommy Hilfiger om je te laten inspireren met de laatste trends, must-haves en meer. Er is hier ruimte voor maximaal 100 gasten en met mooi weer kun je de meeting buiten hosten vanaf het exclusieve dakterras. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig als beamer, scherm, WiFi, lift en een volledig ingerichte keuken en daarbij is iedere...

In het kort

1 ruimte

1 - 100 gasten

Mogelijkheden

De meetingroom is 150m2 en inclusief een dakterras, keuken, toiletten, garderobe en ontvangsthal. Wifi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor de parkeerplaatsen en onbeperkt koffie, thee en water voor de hele dag. Verder kan er door de locatie een passend voorstel worden gemaakt voor bijvoorbeeld een hostesses of full service catering voor een lunch, diner en/of borrel. Voor het huren van een dag van 8 uur betaal je €995,- en voor een langere periode is de prijs op aanvraag.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
VIP Room 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

De locatie bevindt zich middenin Batavia Stad Fashion Outlet. Hier is dan ook van alles te bevelen! Breng een bezoekje aan een van de gezellige straatjes of ga op pad en neem een kijkje in het National Aviation Museum, Batavialand, het Natuurpark of natuurlijk de Amsterdam Fashion Outlet.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is zeer flexibel qua openingstijden, overleg daarom gerust even over de mogelijkheden!

Ligging & kaart

De locatie is ten eerste zeer goed bereikbaar met de auto en daarbij kun je hier ook nog is gratis parkeren. Verder kun je hier ook gemakkelijk komen met het openbaar vervoer. Zo stopt er op minder dan 2 minuten afstand een bus, welke regelmatig naar het centrum van Lelystad rijdt.

Catering

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Rolstoeltoegankelijk

Wandel- en fietspaden

Geen volumelimieten

Design/Modern