descriptive picture of Vergaderen in een Exclusieve Villa
descriptive picture of Vergaderen in een Exclusieve Villa
descriptive picture of Vergaderen in een Exclusieve Villa

Vergaderen in een Exclusieve Villa

Loosdrecht

In alle rust vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen? Deze eigentijdse villa bestaat uit drie etages met aan beide kanten uitzicht over het gebied van de Loosdrechtse Plassen! Je kunt hier heerlijk in alle rust vergaderen of bijeenkomen. De ruimtes geven jou en je collega's een high-end uitstraling die de creativiteit tijdens de vergadering stimuleert.

In het kort

1 ruimte

6 - 30 gasten

Mogelijkheden

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie aan het water? Dan voldoet deze ruime villa aan de Loosdrechtse Plassen aan jouw wensen! Organiseer hier een vergadering of bijeenkomst voor minimaal 6 tot maximaal 30 personen en geniet van het schitterende uitzicht dat je er gratis bij krijgt! Je huurt de villa uitsluitend exclusief waardoor je een uniek ''private setting'' gevoel hebt tijdens een presentatie, borrel of event.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je de sportieve kant van je collega's naar boven halen tijdens een stoere sportactiviteit op het water! Wil je de dag liever beginnen of afsluiten met een rustigere activiteit? Dan kun je ook een heerlijke wandeling door het omringde natuurgebied maken. Nog even de stad in? De vergaderlocatie ligt op zo'n 10 tot 20 minuten van de steden Hilversum, Amsterdam en Utrecht! Binnen 5 tot 15 minuutjes ben je bij verschillende hotels waar je heerlijk kunt overnachten voor een meerdaagse bijeenkomst!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op aanvraag.

Ligging & kaart

Vanaf de A2 en de N403 kun je de vergaderlocatie met de auto bereiken. Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer dan kun je uitstappen bij busstation Oud-Loosdrecht De Driesprong en sta je direct voor de locatie. Mocht je een elektrische auto hebben dan kan de vergaderlocatie mobiele laadpunten regelen! Verder kun je op locatie gratis parkeren!

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Exclusief te huur

Eigentijds

Design/Modern

Luxury

Break-outruimtes

Zeil- en wateractiviteiten

Wandel- en fietspaden