descriptive picture of Historische Vergaderboerderij
descriptive picture of Historische Vergaderboerderij
descriptive picture of Historische Vergaderboerderij

Historische Vergaderboerderij

Nieuw Heeten

Deze geweldige vergaderboerderij vol historie bevindt zich volledig in de natuur. In de rustieke en bosrijke omgeving haal je gegarandeerd het beste uit jezelf! Het is de ideale plek voor een efficiënte bijeenkomst met aansluitend een ontspannende teambuildingactiviteit in de buitenlucht. Vergader waar vroeger de koeien stonden en maak daarna je hoofd leeg in de prachtige omliggende natuur!

In het kort

4 ruimtes

2 - 90 gasten

Mogelijkheden

Deze locatie is coronaproof en voldoet aan de 1.5 meter afstand voorwaarden. De capaciteit aan de locatie is aangepast i.v.m. de coronamaatregelen. De maximale capaciteit is nu 30 personen. Je kunt hier met maximaal 250 mensen terecht om te vergaderen, brainstormen of een workshop te volgen. Er zijn 3 vergaderruimtes beschikbaar, allemaal met een eigen historie (zo stonden er vroeger koeien of varkens). Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner of praat lekker na op het terras of in een van de gezellige en knusse ingerichte zalen.Overnachten Overnachten kan in het aangrenzende vakantiepark. Er zijn 140 huisjes...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De Bar 50
De Haard 90
De Schuur 30
De Glazen Zaal 35

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je kunt hier terecht met 4 tot maximaal 250 personen. Deze prachtige boerderij heeft drie ruimtes ter beschikking voor jouw vergadering, presentatie of brainstorm.

Activiteiten

In deze heerlijke, groene omgeving is genoeg ruimte voor ontspanning tussen het vergaderen door. Midgetgolf spelen bijvoorbeeld, of organiseer een wedstrijdje bowlen met je collega’s! Lekker actief boogschieten behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bevindt de Sallandse Heuvelrug zich op een halfuurtje loopafstand van de locatie: hier kun je een prachtige wandeling of fietstocht maken en volledig tot rust komen!

Openingstijden & dagdelen

De locatie is dagelijks geopend.

Ligging & kaart

Deze prachtige boerderij bevindt zich in Nieuw Heeten. Je kunt hier gemakkelijk met de auto komen en gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 590 en stap uit bij halte Bijvanksweg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de locatie.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Landelijk

Wandel- en fietspaden

Huiselijk