descriptive picture of Vergaderlocatie in Nuis in het groen met inzicht en uitzicht
descriptive picture of Vergaderlocatie in Nuis in het groen met inzicht en uitzicht
descriptive picture of Vergaderlocatie in Nuis in het groen met inzicht en uitzicht

Vergaderlocatie in Nuis in het groen met inzicht en uitzicht

Nuis

Deze bijzondere locatie op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland biedt jou en het gezelschap de rust en ruimte voor een vergadering of bijeenkomst. De boerderij is modern ingericht en beschikt over een oppervlakte van maar liefst 170 vierkante meter! Volgens boekers die jou voor zijn gegaan is dit een vergaderruimte met een WOW-factor mede door de sfeer, ambiance, inrichting en moderne multimedia-apparatuur. De weilanden, de karakteristieke houtwallen en de wilgenhagen maken deze vergaderlocatie in Nuis helemaal compleet!

In het kort

2 ruimtes

4 - 80 gasten

Mogelijkheden

Op deze heerlijke boerderij kun je met een gezelschap van minimaal 4 tot maximaal 60 personen terecht. Je kunt er vergaderen, een bedrijfstraining organiseren, deelnemen aan een workshop yoga of effectief brainstormen. Verder heb je ook de mogelijkheid voor een teambuildingactiviteit of een (leerzame) cursus! De locatie beschikt over twee verschillende zalen en 2,5 hectare landgoed. Je hebt dus de mogelijkheid om jouw vergader- of brainstormtafel te verplaatsen naar buiten. Je huurt de locatie exclusief en je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Overnachten Een meerdaagse organiseren? Dat kan! Deze locatie werkt samen met verschillende hotels in de omgeving. Benieuwd? Vraag...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Ruimte 1 100 20 60 40 40 80 25
Ruimte 2 35 12 12 12 12 20 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je deelnemen aan een Do-In Yoga les van 10 tot 60 minuten of maak gebruik van de deskundigheid van de gastheer of -vrouw. Denk hierbij aan voeding, leefstijltips of coaching. Tot slot kun je heerlijk wandelen via speciaal aangelegde belevingspaden.

Openingstijden & dagdelen

Dit karakteristieke erfgoed is geopend op maandag t/m zondag van 07:30 uur tot 00:00 uur.

Ligging & kaart

De locatie is gelegen tussen Drachten (15 minuten) en Groningen (20 minuten) en bereik je met de auto vanaf de A7. Naast de locatie kun je gratis parkeren of eventueel gebruik maken van de shuttle service. Ook met de bus kun je de vergaderlocatie bereiken. Een eindje verderop zit bushalte Nuis, Nieuweweg.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Exclusief te huur

Eigentijds

Geen volumelimieten

Rolstoeltoegankelijk

Break-outruimtes

Landelijk