descriptive picture of Imposant Kasteel midden in de Randstad
descriptive picture of Imposant Kasteel midden in de Randstad
descriptive picture of Imposant Kasteel midden in de Randstad

Imposant Kasteel midden in de Randstad

Oegstgeest

Met haar vijf Rijksmonumenten en de indrukwekkende verhalen over de historie en cultuur onderscheidt dit kasteel zich van diverse andere locaties. De rustige groene, bosrijke omgeving draagt bij aan de beleving van de bezoekers, gasten en klanten. De diensten in combinatie met de servicewaardes moeten de beleving versterken. Het maatschappelijk doel geeft deze vergaderlocatie een positief imago, zowel bij de achterban als bij de potentiële doelgroepen. De iconen van het kasteel zijn Jan Wolkers, Professor Boerhaave en de Drakenzaal.

In het kort

45 kamers

4 ruimtes

2 - 100 gasten

Mogelijkheden

Het kasteel ligt op een prachtig landgoed. Een verrassend groene oase van rust, midden in de Randstad. Er zijn 15 vergaderzalen, deels in het Kasteel, deels in het Koetshuis, elk met een geheel eigen sfeer. Van 2 tot 100 personen, er is bijna altijd een vergaderzaal die past bij jouw wensen.In deze inspirerende en historische omgeving wordt je gastvrij onthaald. Of het nu gaat om een uitgebreid lunchbuffet of een 3-gangen diner; de keukenbrigade onder leiding van Chef-kok Erik van der Hulst, zorgt door gebruik van dagverse ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Ook is teambuilding en het organiseren van evenementen...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderzalen Kasteel - Klein 18
Boerhaavezaal 100
Vergaderzalen Koetshuis 30
Vergaderzalen Kasteel - Groot 54

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Deze locatie bestaat uit een kasteel en een koetshuis. De ruimtes zijn vol met originele stijlelementen, prachtig uitzicht of een terras en goede sfeer. Je kunt er vergaderen met zowel kleine als grote gezelschappen. Selecteer hier de soort ruimte die je nodig hebt in het kasteel of koetshuis. Je kunt dan in overleg met de locatie één van de ruimtes kiezen die het beste aansluit bij jouw gezelschap. Boek jij liever de locatie los, en dus niet via een arrangement, neem dan contact op met de locatie door op offerte op maat aanvragen te klikken links in de prijsindicatie-tool.

Activiteiten

Het kasteel ligt op een prachtig landgoed van maar liefst 10 hectare bos. Genoeg mogelijkheid om even uit te waaien in de natuur dus! Je kunt je (internationale) gasten ook kennis laten maken met de kleurige bollenvelden, of een bezoek brengen aan de Keukenhof, het strand en de Leidse binnenstad met haar vele musea vlakbij.De locatie organiseert zelf ook verschillende activiteiten voor jouw groep, denk aan: een rondvaart vanaf het kasteel, boogschieten, wijnproeverij, schermen, boxen, rondleiding, Bamboestieken en veel meer!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie kun je per dag (8 of 12 uur) huren. De standaard tijden zijn 9:00-21:00 uur. Avonduren zijn op aanvraag, je kunt hier bijvoorbeeld ook overnachten.

Ligging & kaart

Het kasteel is goed bereikbaar. Het ligt slechts 5 minuten van de A4, op 10 (fiets) minuten van Leiden Centraal Station en op 20 minuten van Schiphol. Je kunt bovendien gratis parkeren op het terrein.

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Accommodatie beschikbaar

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Wandel- en fietspaden

Klassiek

Geen volumelimieten

veel daglicht

Zakelijk