descriptive picture of Bijzonder & Puur op de Veluwe
descriptive picture of Bijzonder & Puur op de Veluwe
descriptive picture of Bijzonder & Puur op de Veluwe

Bijzonder & Puur op de Veluwe

Otterlo

Deze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich in Otterlo, midden in de natuur van de Veluwe. De prachtige omgeving komt terug in de inrichting van het hotel, die zich kenmerkt door warme kleuren, natuurlijke materialen en grof gezaagd hout. Een perfecte vergaderlocatie voor wie een kleinschalig hotel zoekt met een informele sfeer! Bovendien is dit hotel voorzien van alle benodigde faciliteiten, die bij de arrangementen inbegrepen zijn. Tussendoor geniet je van heerlijke gerechten. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische producten van speciale adresjes uit eigen streek. De maaltijden worden bereid met oog voor detail, smaak, kleur en presentatie. Hier word je...

In het kort

39 kamers

1 ruimte

2 - 65 gasten

Mogelijkheden

Je vindt hier 6 ruimtes voor jouw vergadering, presentatie, (netwerk)borrel of meerdaagse meeting. Alle ruimtes zijn in meerdere opstellingen in te delen en verschillen van grootte. In de grootste zaal kun je met maximaal 65 mensen terecht in theateropstelling, in de kleinste kun je met maximaal 6 personen aan tafel werken. Overleg met de locatiehouder welke ruimte het best bij jouw bijeenkomst past! OvernachtenWil je blijven overnachten? Er zijn 33 hotelkamers met elk een tweepersoonsbed. Zo kun je de volgende morgen weer uitgerust aan de slag!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimte 65

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Rondom het hotel vind je een tuin en een loungeterras met meerdere zitjes. Naast vergaderen met mooi weer, kun je hier zomers ook lekker lunchen en dineren! Zoek je een leuke activiteit ter onderbreking of afsluiting van je meeting? Maak bijvoorbeeld een wandeling met de boswachter, ga spiegelen met paarden, leer schapendrijven of volg een schilderworkshop. Ook kan op de hei een complete picknick verzorgd worden.

Openingstijden & dagdelen

Dagelijks geopend van 7:00-00:00 uur.

Ligging & kaart

Je vindt dit hotel op de Veluwe, in Otterlo. Met de auto kun je parkeren op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 106. De dichtstbijzijnde halte is pal voor de deur.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Rondleidingen met gids

Break-outruimtes

Design/Modern

Wandel- en fietspaden

Eigentijds

Creatieve workshops

Coachruimtes

Huiselijk