descriptive picture of Kleinschalige B&B in Overijssel
descriptive picture of Kleinschalige B&B in Overijssel
descriptive picture of Kleinschalige B&B in Overijssel

Kleinschalige B&B in Overijssel

Rheeze

Geniet van een prachtig uitzicht op de Vecht tijdens jouw vergadering, presentatie of borrel! Deze huiselijke B&B is gevestigd in het Overijsselse Rheeze, aan een authentieke brink. Dankzij de kleinschalige opzet van deze vergaderlocatie, ben je verzekerd van veel rust, ruimte en privacy. Bovendien is het gebruik van een flipover, smart-tv, geluidsset en Wifi inclusief, waardoor je meteen comfortabel aan het werk kunt. Tussendoor genieten van wat lekkers? De locatiehouder werkt samen met diverse restaurants om de heerlijkste gerechten te serveren. Ook is er een gezellig terras aanwezig. Ideaal om een frisse neus te halen tijdens je pauze!

In het kort

1 kamer

1 ruimte

2 - 25 gasten

Mogelijkheden

De inspirerende vergaderruimte van deze lichte B&B biedt plek aan maximaal 20 personen in theateropstelling. Aan tafel werken in carré- of u-vorm kan met maximaal 12 personen. Kom je langs om gezellig te borrelen? Dat kan hier met maximaal 25 personen. Daarnaast is er een break-outroom aanwezig waar je gebruik van mag maken. Zo kun je gemakkelijk in groepjes aan de slag of individuele gesprekken voeren! Overnachten De eigentijdse B&B beschikt over één slaapkamer voor twee personen. Wil je met meer personen blijven overnachten? Deze locatie werkt samen met diverse hotels, zodat er meer slaapgelegenheid gecreëerd kan worden.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Locatie exclusief 25

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Geniet van een heerlijk verblijf in Rheeze! De locatiehouder maakt graag een persoonlijk programma voor jullie. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Activiteiten

Dankzij de prachtige, groene omgeving kun je hier in je pauze heerlijk ontspannen tijdens een wandeling. Ook is er de mogelijkheid om dit samen met een wandelcoach te doen. Daarnaast kun je nader tot elkaar komen tijdens een teambuildingsactiviteit. Overleg over de vele mogelijkheden!

Openingstijden & dagdelen

Deze locatie is dagelijks geopend.

Ligging & kaart

Deze schitterende B&B vind je in Rheeze, Overijssel. Je auto kun je gratis parkeren op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Neem bus 597 naar Ringweg. Vanaf daar loop je binnen 5 minuten naar de locatie.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Exclusief te huur

Eigentijds

Huiselijk

Coachruimtes

Break-outruimtes

Landelijk

Wandel- en fietspaden