descriptive picture of Villa Vol Rust, Ruimte en Natuur
descriptive picture of Villa Vol Rust, Ruimte en Natuur
descriptive picture of Villa Vol Rust, Ruimte en Natuur

Villa Vol Rust, Ruimte en Natuur

Rijssen

Organiseer jouw vergadering, borrel of meerdaagse in het Twentse Rijssen

In het kort

54 kamers

1 ruimte

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Vergaderruimtes 250

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in het groene hart van Twente? Dan is dit de perfecte locatie voor jou! Midden tussen de boerenhoeves en dichte bossen van Rijssen vind je dit prachtige viersterren vergaderhotel. Hier vind je meer dan genoeg ruimte om in alle rust te brainstormen, presenteren of netwerken. Combineer dit met alle aanwezige faciliteiten als een flipover, gratis Wifi en schrijfwaren en je hebt een fantastische vergaderplek! Het eigentijds ingerichte hotel is gevestigd in een karakteristieke villa en ligt op een unieke plek tussen verschillende natuurgebieden. Vanuit de locatie wandel je zo het groen in: ideaal om...

Mogelijkheden

In deze luxe villa zijn acht vergaderzalen beschikbaar voor kleine en grotere gezelschappen. Ze zijn allen voorzien van een flexibele indeling, waardoor er altijd een geschikte inrichting is voor jouw vergadering, presentatie, congres of training! Ook kun je diverse zalen samen huren, zodat er meer ruimte ontstaat voor je evenement. Hierdoor kun je bijvoorbeeld voor 200 personen een gezellige receptie of informele netwerkborrel organiseren in drie gekoppelde zalen, maar vergaderen met 24 personen in één van die ruimtes behoort ook tot de mogelijkheden. Overnachten Niet genoeg aan een dag vergaderen? Blijf overnachten! Er zijn hier 54 stijlvolle kamers met een...

Ligging & kaart

Dit inspirerende hotel vind je in Rijssen. Met de auto is de locatie gemakkelijk te bereiken en je kunt gratis parkeren op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf de dichtstbijzijnde halte is het zo’n 20 minuutjes lopen tot de locatie.

Activiteiten

De uitgestrekte bossen en het heideland rondom de vergadervilla zijn perfect voor wandel- en fietstochten. Zo kom je zeker tot rust na een lange dag vergaderen! Ook op de locatie zelf zijn genoeg leuke activiteiten te vinden: je kunt bijvoorbeeld in de gezellige hotelbar nakletsen en met elkaar bowlen of tennissen. Of je bezoekt het stadje Rijssen: daar vind je onder andere musea en zonnige terrasjes om je na je bijeenkomst te vermaken.

Ruimtes

Organiseer jouw bijeenkomst of meerdaagse met overnachting in één van de vergaderzalen.

Openingstijden & dagdelen

Dit hotel is dagelijks geopend.

Extra's

Deze locatie is perfect voor een vergadering, presentatie of plenair overleg. Na je bijeenkomst blijven slapen? Boek hier je overnachting!

Hapjes & drankjes

Bij de arrangementen zijn verschillende hapjes en drankjes inbegrepen. Onderstaande opties zijn eventueel extra bij te boeken.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Geen volumelimieten

Wandel- en fietspaden

Accommodatie beschikbaar

Green Key-gecertificeerd

Exclusief verhuurbaar

Barrièrevrij

Eigentijds

Daglicht