descriptive picture of Huiselijke stadsboerderij
descriptive picture of Huiselijke stadsboerderij
descriptive picture of Huiselijke stadsboerderij

Huiselijke stadsboerderij

Rotterdam

De huiselijke stadsboerderij kun je vinden in de prachtige pluktuin van het Schiebroeksepark in Rotterdam. Het is een sociale ontmoetingsplek met een bijzondere boodschap. De locatie zet zich namelijk in voor vele sociaal maatschappelijke problemen met de algemene focus op het creëren van kansen voor Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is huiselijk en warm ingericht om iedere gast extra te verwelkomen.

In het kort

1 ruimte

4 - 100 gasten

Mogelijkheden

De locatie beschikt over een tuin en een binnenruimte, welke wordt verwarmd door een houtkachel. Er kunnen 100 personen in de tuin samenkomen en 30 personen binnen. Het is de ideale plek voor een vergadering, kleine bijeenkomst of workshop. Laat je inspireren door de Rotterdamse natuur, want een wandeling maken door het park is geen probleem. En even lekker buiten lunchen? Dat kan in de prachtige pluktuin.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
De binnenruimte en tuin 100

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

De prijzen zijn voor het exclusief afhuren van de locatie. De tuin zit dus altijd inbegrepen bij de prijs. Het is mogelijk om eigen opstellingen te maken, als alles maar weer wordt teruggezet. De offerte wordt altijd op maat na overleg.

Openingstijden & dagdelen

Woensdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur. Buiten deze tijden zijn reserveringen ook mogelijk, maar dan worden er wel extra personeelskosten berekend.

Ligging & kaart

De locatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Het OV is ook mogelijk, alleen is is de dichtstbijzijnde tramhalte ongeveer 10 minuten lopen. Op het eigen terrein kun je gratis parkeren.

Catering

Barbecue mogelijk

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

veel daglicht

Exclusief te huur

Huiselijk

Landelijk

Wandel- en fietspaden