descriptive picture of Ideale Event Space in een Rotterdams Pareltje
descriptive picture of Ideale Event Space in een Rotterdams Pareltje
descriptive picture of Ideale Event Space in een Rotterdams Pareltje

Ideale Event Space in een Rotterdams Pareltje

Rotterdam

Het gebouw is ontworpen door architect Willem van Tijen en is een waar fenomeen van de Rotterdamse Wederopbouwtijd. Geniet tijdens jouw bijeenkomst van de sfeer van het modernisme en laat je verrassen door het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam!

In het kort

1 ruimte

2 - 50 gasten

Mogelijkheden

Deze prachtige locatie in Rotterdam is dagelijks te boeken voor een vergadering, workshop, teamuitje of andere bijeenkomst! Je kunt hier terecht met minimaal 2 en maximaal 50 personen. Wat betreft de catering werkt deze locatie zoveel mogelijk samen met lokale partners zoals breakfast diner by Jarmusch en restaurant Héroine. Liever eigen catering verzorgen? Dat kan! Verder kun je ervoor kiezen om bij mooi weer de bijeenkomst te verplaatsen naar het terras of een tour te volgen door de kunstcollectie van de locatie.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je gemakkelijk het centrum van Rotterdam bereiken met het openbaar vervoer. Hier kun je gezellig shoppen, lekker eten of de toeristische trekpleisters bezoeken. Ook kun je als mogelijke break een tour door de kunstcollectie van deze locatie volgen. Hier vind je verschillende kunst en design in een modern monument.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur.

Ligging & kaart

Deze locatie in hartje Rotterdam bereik je met de auto vanaf de A16 en de A20. Voor de deur kun je tegen een betaald tarief parkeren. Rijd je elektrisch? Dan kun je gebruik maken van één van de twee oplaadpunten in de omgeving. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dat is helemaal geen probleem! Met metro A, B of C loop je vanaf halte Oostplein binnen enkele minuten naar de locatie.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Rondleidingen met gids

Industrieel

Coachruimtes

Exclusief te huur

veel daglicht

Zakelijk