descriptive picture of Kleurrijk 4* Boutique Hotel Vol Creativiteit
descriptive picture of Kleurrijk 4* Boutique Hotel Vol Creativiteit
descriptive picture of Kleurrijk 4* Boutique Hotel Vol Creativiteit

Kleurrijk 4* Boutique Hotel Vol Creativiteit

Rotterdam

Dit boutique hotel is gelegen in het Pakhuismeesten, een voormalig theepakhuis van de V.O.C. uit de 18e eeuw. Door het gehele hotel zijn dan ook de details terug te vinden uit de tijden van de V.O.C. Ontdek de decoratie vanuit de zeevaart zoals navigatiekaarten en sterrenbeelden die in de 18e eeuw echt zijn gebruikt. Het hotel is een heerlijke plek om te overnachten, maar leent zich ook voor vergaderingen, workshops en trainingen.

In het kort

217 kamers

10 ruimtes

1 - 200 gasten

Mogelijkheden

Het hotel beschikt over negen vergaderruimtes en een Event Hall. Op de 3e etage bevinden zich vijf multifuctionele zalen variërend van 47m2 tot 56m2, en op de 4e etage bevinden zich vier multifuctionele zalen variërend van 23m2 tot 99m2. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van verschuifbare wanden, natuurlijk daglicht een klimaatbeheersing systeem én sommige zalen beschikken zelfs over een eigen terras.De Event Hall bevindt zich op de begane grond en heeft een totale afmeting van 400m2. De Event Hall beschikt over een eigen entree en is voorzien van een geluids- en lichtinstallatie en is perfect voor grotere partijen.OvernachtenIn totaal beschikt het...

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Komodo 50
Lombok 50
Timor 50
Bali 60
Flores 70
Java 12
Sumatra 90
Borneo 90
Celebes 10
Event Hall 200

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Het hotel beschikt over negen multifunctionele vergaderruimtes en een Event Hall; altijd een geschikte ruimte voor jouw bijeenkomst! Het Events team denkt graag met je mee over de geschikte ruimte voor jouw evenement.

Activiteiten

Het boutique hotel biedt vele activiteiten aan! Zo beschikt het hotel over een eigen sportschool en sauna. Ook kun je hier genieten van een heerlijke massage; het is de ultieme plek om tot rust te komen.

Openingstijden & dagdelen

Het hotel is zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend en beschikt over flexible openingstijden.

Ligging & kaart

Het hotel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage met 75 parkeerplaatsen. De kosten om hier te parkeren bedragen €3,- per uur en het dagtarief is €20,-. Helaas zijn de parkeerplaatsen niet te reserveren. Op 200 meter afstand van het hotel bevindt een tam- en metrohalte. Zo ben je vanaf het hotel binnen vijf minuten in het centrum van Rotterdam en binnen tien minuten op Rotterdam Centraal.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Wi-Fi

Voorzieningen

Accommodatie beschikbaar

veel daglicht

Design/Modern

Luxury

Geen volumelimieten

Break-outruimtes