descriptive picture of Muzikale Vergaderlocatie in de Hofbogen
descriptive picture of Muzikale Vergaderlocatie in de Hofbogen
descriptive picture of Muzikale Vergaderlocatie in de Hofbogen

Muzikale Vergaderlocatie in de Hofbogen

Rotterdam

Vergaderen en brainstormen nabij het centrum van Rotterdam

In het kort

2 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Grote zaal/Restaurant 400
Zij-zaal 50

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Nabij het centrum van Rotterdam vind je deze locatie, gevestigd in de historische Hofbogen. Vroeger een spoorwegviaduct, en nu een plek voor creatievelingen, ondernemers en heerlijk eten en drinken. Deze locatie past goed in dat rijtje thuis, met een multifunctionele ruimte met eigen licht en geluid, een DJ Booth en een spreekpodium. Je kunt deze spot eenvoudig om turnen naar ieder gewenst thema! Ideaal dus voor een bedrijfsfeest, diner of creatief congres.

Mogelijkheden

“Our House is Your House”! Deze locatie beschikt over twee ruimtes: een grote multifunctionele ruimte en een kleinere zij-zaal. De sfeer is er warm, modern en eigentijds in het thema 30 jaar NL dance geschiedenis. In totaal is er ruimte voor 400 personen, voor bijvoorbeeld een borrel, een feest, een merklancering of presentatie. Liever een heerlijk en goed verzorgd diner? Dat kan tot maximaal 160 personen. In de grote ruimte breekt de centrale bar de ruimte in 2 delen waardoor het ook mogelijk is om uitsluitend het achterste deel van de totale ruimte te gebruiken. Je kunt de zijzaal al...

Ligging & kaart

De locatie ligt op het randje van het centrum van Rotterdam, en is dan ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Rotterdam Centraal Station is op tien minuten loopafstand, en naast de locatie stopt Tram 4, deze brengt je zowel naar het Centraal Station als naar andere leuke plekken in de stad. Ook met de auto is de locatie makkelijk te bereiken, de A20 is op ongeveer 6 minuten afstand met de auto, en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt.

Activiteiten

Op zoek naar een leuke onderbreking? Je bevindt je in één van de leukste buurten van Rotterdam, zowel dichtbij het centrum als bij het hippe en upcoming Rotterdam-Noord. Vlak naast de vergaderlocatie bevinden zich leuke cafés en restaurantjes en Hofplein is op loopafstand!

Ruimtes

De locatie beschikt over twee ruimtes: de hoofdzaal en de zij-zaal. Omdat de hoofdzaal normaliter dienst als restaurant, is de prijs hiervoor in overleg.

Openingstijden & dagdelen

Het restaurant kent de volgende openingstijden: » Maandag tot en met Donderdag: van 17:00 uur tot 01:00 uur. » Vrijdag en Zaterdag: van 17:00 uur tot 02:00 uur. Echter kun je overdag natuurlijk gewoon vergaderen en de locatie boeken. Dit kan vanaf 09:00 uur 's ochtends

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Industrieel

Geen volumelimieten

Wandel- en fietspaden

Huiselijk

Coachingsessies

Exclusief verhuurbaar

Barrièrevrij

Eigentijds

Break-outruimtes