descriptive picture of Rotterdams Sfeervol Juweeltje in Noord
descriptive picture of Rotterdams Sfeervol Juweeltje in Noord
descriptive picture of Rotterdams Sfeervol Juweeltje in Noord

Rotterdams Sfeervol Juweeltje in Noord

Rotterdam

Deze prettige locatie in Rotterdam Noord heeft alles wat je zoekt in een fijne plek voor een borrel, vergadering of bedrijfsfeestje. Deze ruimte wordt aangeboden voor besloten groepen inclusief het benodigd personeel. De locatie is gericht op kwaliteit en diversiteit en biedt jou en je gezelschap daarom een grote variatie aan verschillende menu's. Hier wordt jouw bijeenkomst voor iedere gelegenheid een stukje leuker gemaakt!

In het kort

1 ruimte

1 - 75 gasten

Mogelijkheden

Bij deze locatie in Rotterdam Noord kun je met maximaal 75 personen terecht. Organiseer er bijvoorbeeld een borrel, presentatie of bedrijfsfeest en huur de ruimte exclusief af. Kies uit verschillende arrangementen, zoals een lunch- diner- of vergaderarrangement. Met de keuze uit diverse vegamenu's zorg je ervoor dat de bijeenkomst voor iedereen een aangename ervaring is. Het team van de locatie staat voor je klaar om je te helpen bij de wensen voor jouw specifieke bijeenkomst!

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderlocatie 75

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je de stad Rotterdam verkennen door bijvoorbeeld een wandeling te maken. Zo ligt de locatie bijvoorbeeld dichtbij de rivier De Rotte.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is geopend op aanvraag voor besloten gezelschappen.

Ligging & kaart

De locatie bereik je met de auto vanaf de A20 en bij de locatie kun je tegen een betaald tarief parkeren. Ook met het openbaar vervoer kun je de locatie bereiken. Vanaf tramhalte Benthuizerstraat loop je binnen enkele minuten naar de locatie.

Catering

Gebruik keuken toegestaan

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Beamer

Wi-Fi

Voorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief te huur

Eigentijds

Coachruimtes