descriptive picture of Unieke Locatie aan de Bergse Plas
descriptive picture of Unieke Locatie aan de Bergse Plas
descriptive picture of Unieke Locatie aan de Bergse Plas

Unieke Locatie aan de Bergse Plas

Rotterdam

Maak kennis met deze prachtige locatie aan de Bergse Plas in Rotterdam. Door het mooie uitzicht vergeet je even dat je in de Randstad bent. Maak jouw vergadering, presentatie of netwerkborrel extra onvergetelijk door er een originele activiteit bij te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een sloepenrace of een uitdaging á la Expeditie Robinson!

In het kort

7 ruimtes

0 - 350 gasten

Mogelijkheden

Deze goed bereikbare vergaderlocatie heeft zes ruimtes die geschikt zijn voor groepen tot 300 personen. Je kunt een ruimte al boeken vanaf 6 personen. De industrieel en eigentijds ingerichte vergaderruimtes beschikken dankzij de vele ramen over veel daglicht. Drie liggen op de eerste verdieping en zijn met mobiele wanden van elkaar gescheiden. Deze verdieping kan als één groot geheel worden gehuurd. Perfect voor een conferentie of netwerkborrel! Deze vergaderlocatie denkt graag met jou mee om van jouw evenement een groot succes te maken.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Tivolizaal (bovenverdieping) 150 48 100 84 58 120 42
Terraszaal 140 32 80 48 36 100 24
Gehele Bergse Plaszaal 100
Pergolazaal 70 24 40 24 24 16 50 20
Magnoliazaal (bovenverdieping) 140 40 80 64 46 100 30
Kastanjezaal (bovenverdieping) 35 16 24 18 17 13 15
Gehele bovenverdieping 350 250 350

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Ruimtes

Je kunt deze ruimtes reserveren met een arrangementsprijs per persoon, maar ook met een arrangement op maat. Dit is mogelijk voor een groep van minimaal 10 personen. Bij minder personen zal er zaalhuur worden berekend. Het is mogelijk om een arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld eten, drinken en faciliteiten. De vergaderlocatie denkt graag met jou mee. De lunch vindt plaats in een lunchruimte met uitzicht op de Bergse Plas, maar kan ook in de vergaderruimtes zelf worden geserveerd.

Activiteiten

Maak na je afspraak of tijdens de pauze een wandeling langs de Bergse Plas. Niet zo'n natuurliefhebber? Deze vergaderlocatie is gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg, vlakbij de binnenstad. Ontdek architectonische trekpleisters zoals de Markthal, de Erasmusbrug en het Timmerhuis. Je kunt natuurlijk ook met z'n allen een lekker biertje drinken of wat lekkers eten in een van de vele horecatenten.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9:00 tot 1:00. Op zondag is het van 10:00 tot 23:00.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar! Het ligt boven in Rotterdam, vlakbij treinstation Rotterdam-Noord. Vanaf hier loop je gemakkelijk binnen tien minuten naar je afspraak. Verder staat bus- en tramhalte Lommerrijk voor de deur. Met de auto ben je hier ook snel, want deze inspirerende locatie ligt vlakbij de snelweg én je kan gratis voor de deur parkeren. Je bent maar vijf minuten verwijderd van de A20, A13 en A16.

Catering

Barbecue mogelijk

Koken & Culinaire Workshops

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zeil- en wateractiviteiten

Industrieel

Eigentijds

Exclusief te huur

Break-outruimtes

Geen volumelimieten

veel daglicht