descriptive picture of Vuurrood Schip in Hartje Centrum
descriptive picture of Vuurrood Schip in Hartje Centrum
descriptive picture of Vuurrood Schip in Hartje Centrum

Vuurrood Schip in Hartje Centrum

Rotterdam

Vergaderen, feesten en trouwen in de oude havens van Rotterdam

In het kort

4 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
Bow Bar 70
Belly Bar 70
Belly & Upper Deck 140
Het hele schip 180

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Dit knalrode Britse lichtschip uit 1951 ligt in één van de oudste havens van Rotterdam. Zo’n bijzondere omgeving zorgt meteen voor inspiratie! De vergaderlocatie is van alle gemakken voorzien om jouw brainstormsessie, presentatie, vergadering of feest succesvol te laten verlopen. Denk aan een ervaren crew, verschillende projectoren, een licht- en geluidssysteem, flipovers en gratis Wifi.

Faciliteiten

Op deze locatie is het gebruik van Wifi inclusief.

Mogelijkheden

De locatie is uitermate geschikt voor privéfeesten, vergaderingen of gewoon een lekkere borrel. Er zijn drie mogelijk ruimtes om te huren: De Bow Bar, De Buik en het gehele schip. De buik van het schip dient, naast vergaderruimte, tevens als poppodium. Aan boord van dit bijzondere schip kun je, in de gezellige woonkamer of op het zonnige terras, genieten van typisch Britse gerechten met een glas huisgebrouwen bier. Wil je na afloop van de meeting dineren? De keuken is gespecialiseerd in walking dinners! Natuurlijk kan de catering ook op een andere manier plaatsvinden. Overleg met de locatiehouder over de vele...

Ligging & kaart

Dit knalrode schip vind je in één van de oudste havens van Rotterdam, midden in het centrum. Met de auto is de locatie gemakkelijk te bereiken en je kunt parkeren in verschillende nabijgelegen (betaalde) parkeergarages. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf metrostation Beurs loop je binnen 5 minuten naar de plaats van bestemming.

Activiteiten

Deze locatie bevindt zich in hartje Rotterdam, hierdoor liggen veel leuke musea, theaters en cafés om de hoek. Natuurlijk kun je ook met elkaar een mooie stadswandeling maken! Daarnaast beschikt de locatie over een Hot Tug. Dit is een boot en hot tub ineen, waardoor je je vergaderdag heerlijk ontspannen kunt afsluiten.

Ruimtes

Je kunt op de boot kiezen tussen twee afgesloten ruimtes of je kunt het gehele schip afhuren! Wanneer je zowel de Bow Bar als de Buik afhuurt is er plek voor 140 personen.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is op maandag gesloten, verder is de locatie van dinsdag tot en met zondag tot middernacht geopend. De precieze tijd verschilt per dag.

Extra's

Deze locatie is perfect voor een vergadering, brainstorm of feest. Zin in een leuke activiteit na afloop? Maak een mooie stadswandeling of ontspan in de Hot Tug!

Hapjes & drankjes

Geniet hier van lekkere lunches en smakelijke walking dinners. Heb je speciale wensen? Geef ze door onder het kopje 'Bijzonderheden' tijdens het afronden van je reservering.

Catering

Barbecue mogelijk

Catering biologisch, Fairtrade of lokaal geproduceerd

Eigen catering mogelijk

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Huiselijk

Wandel- en fietspaden

Design/Modern

Geen volumelimieten

Zeil- en wateractiviteiten

Exclusief verhuurbaar