descriptive picture of Galerie in Voormalige Volkswagengarage
descriptive picture of Galerie in Voormalige Volkswagengarage
descriptive picture of Galerie in Voormalige Volkswagengarage

Galerie in Voormalige Volkswagengarage

Rotterdam

Vergaderen, brainstormen en borrelen in dit industriële pand in Rotterdam

In het kort

3 ruimtes

Ruimtes

Ruimte naam L B H qm
De Entreeruimte 80
De Expositieruimte 300
Het Kantoor 10

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Deze voormalige Volkswagengarage is kort geleden door een gerenommeerde interieurarchitect verbouwd tot tentoonstellingsruimte. De robuuste betonconstructies en de oude garagedeuren geven het geheel een industriële uitstraling, terwijl de grote ramen in het dak voor veel licht en een prettige sfeer zorgen. Er zijn wisselende tentoonstellingen te zien, maar ook lezingen, gesprekken, live muziek en performances.

Faciliteiten

Op de locatie zijn verschillende technische faciliteiten beschikbaar. Van WiFi kun je gratis gebruikmaken; daarnaast zijn er een beamer met scherm, flip-over en geluidsinstallatie te huur.

Mogelijkheden

Deze creatieve galerie is de ideale plek voor een creatieve brainstorm, maar ook voor een (product)presentatie, borrel of feest! De oude garage is opgedeeld in drie ruimtes: een ontvangstruimte met balie en koffiebar, een expositieruimte waar wisselende tentoonstellingen te zien zijn en op de entresol een kantoor, waar de voormalige directiekamer is gesitueerd. Je kunt zowel de entree en het kantoor als de expositieruimte afhuren voor je bijeenkomst: in de entree kun je met maximaal 80 personen terecht, in het kantoor met 10 en in de expositieruimte met maximaal 300 personen (staand).

Ligging & kaart

Deze galerie ligt in Rotterdam, nabij het centrum. Vanaf tram- en metrohalte Oostplein is het een paar minuten lopen naar de locatie, dus deze is goed te bereiken met het OV (neem tramlijn 21 of 24 of metrolijn A, B of C). In de buurt zijn ook voldoende parkeergarages en parkeerplaatsen (betaald parkeren).

Activiteiten

In deze galerie zijn wisselende tentoonstellingen te zien binnen de hedendaagse beeldende kunst, daarnaast zijn er regelmatig live performances en interessante lezingen. Genoeg te doen als onderbreking op je bijeenkomst dus! Bovendien bevindt je je in hartje Rotterdam, dus genoeg mogelijkheden om het centrum van deze wereldstad te verkennen.

Ruimtes

Er zijn 3 vergaderruimtes beschikbaar: de entree, het kantoor en de expositieruimte.

Openingstijden & dagdelen

Deze vergaderlocatie is alle dagen van de week beschikbaar voor boekingen.

Extra's

Om je vergadering of training even te pauzeren met een creatieve onderbreking, kun je bijvoorbeeld de wisselende tentoonstellingen in de galerie bekijken. Daarnaast worden er regelmatig live performances en interessante lezingen gehouden. Of je kunt natuurlijk Rotterdam gaan verkennen!

Hapjes & drankjes

De locatie werkt samen met lokale cateraars uit het Hoogkwartier in Rotterdam, zoals een Mexicaanse taqueria, een ambachtelijke Italiaanse pizzeria, een high end restaurant en een luxe broodjeszaak.

Catering

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Design/Modern

Daglicht

Eigentijds

Exclusief verhuurbaar

Industrieel

Creatieve workshops