descriptive picture of Sierlijke en Opvallende Vergaderlocatie in Sneek
descriptive picture of Sierlijke en Opvallende Vergaderlocatie in Sneek
descriptive picture of Sierlijke en Opvallende Vergaderlocatie in Sneek

Sierlijke en Opvallende Vergaderlocatie in Sneek

Sneek

Binnenkort een presentatie, vergadering of niet-zakelijke bijeenkomst zoals een reünie op de planning staan? Deze locatie in Sneek is de perfecte plek voor verschillende gelegenheden/bijeenkomsten. In dit prachtige, ruim 180-jaar oude gerechtsgebouw en in de drie beschikbare ruimtes kijk je je ogen uit. Hoge plafonds en grote ramen zorgen ervoor dat je niet snel zal wegdommelen op het moment dat de vergadering net iets te lang doorgaat. Kortom een inspirerende omgeving waar je je fijn voelt!

In het kort

3 ruimtes

2 - 100 gasten

Mogelijkheden

Bij deze vergaderlocatie kun je bijeenkomen met een gezelschap tot maximaal 100 personen! Je hebt de keuze uit drie verschillende ruimtes die elk over hoge plafonds, sierlijke elementen en diverse vergaderfaciliteiten beschikken. De zalen zijn allemaal af te sluiten, zodat je niet gestoord wordt. Voor groepen vanaf 40 personen kun je ook een gedeelte of een gehele verdieping reserveren.

Ruimtes overzicht

Ruimte naam L B H qm
Vergaderzaal (1e verdieping) 80
Pleinzaal (1e verdieping) 100
Wachtkamer (begane grond) 30

Legenda

Blok

Rijen

Cirkel

Gala

Parlement

Staan

U-vorm

Activiteiten

Voor of na de bijeenkomst kun je deelnemen aan verschillende proeverijen die de locatie zelf organiseert. Geniet tijdens de proeverij van wereldse thema-gerechten zoals de Amerikaanse barbecue, Koreaanse grill, Franse cuisine, Oosterse wok of neem het allemaal! Uitgegeten? Maak met je team een stadswandeling! Vanuit de locatie sta je al middenin het centrum.

Openingstijden & dagdelen

De locatie is elke dag geopend van 11.00 uur tot 00.00 uur.

Ligging & kaart

Deze vergaderlocatie in het centrum van Sneek bereik je met de auto vanaf de A7. Bij de locatie kun je tegen een betaald tarief parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan loop je vanaf het treinstation of bushalte Oosterdijk binnen enkele minuten naar de vergaderspot!

Catering

Restaurant beschikbaar

Vaste cateraar

Technische uitrusting

Scherm

Beamer

Geluidssysteem en microfoon

Wi-Fi

Voorzieningen

Zakelijk

veel daglicht

Exclusief te huur

Eigentijds

Geen volumelimieten

Coachruimtes

Break-outruimtes